Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi
bide bugün sabah tartıldım sadece 300 gr vermişim![]()
günaydın kaptişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok özlemim ya eskiden çok uyurdum müstakil evde otururken ama apartmana taşındığımdan beri öğle uykusu haram bebeler çok ses yapıo oturanlar bi tuhaf filanerken kalktım aslında tam kahvaltıya oturcam arkadşlar biz gelioz diye aradı onları bekledim filan derken o saati buldu
bebegim gece ki karpuz olmamışşşama geneli iyi bi menü
görüşürüz kaptişşşşşşşşşş
baklava dışında güzel bi menü canım ama
2 dilim baklavanın 500 kalori olduğunu söyleyen Altın, tatlı tüketenleri spor yapması gerektiğini ifade etti. Altın, "2 dilim baklava kişilerin 1 saate yakın tempolu yürüyüş demektir. Düşünmek gerekiyor ne kadar tatlı tüketmeleri gerekiyor bayramda. 2 saatlik ev işi bir tek baklava yapıyor. 6-8 baklavayı hesap edersek bunun telafisi yoktur. Şeker hastaları hastalanacaktır. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor' dedi.
bundan sonra baklava yemeyi bi düşün
ay burcucum ya inan böle sıcak sıcak geldi o bazlama bide zaten diyete girmeden önce çok düşkünlüğüm vardı hamurişine 13 marttan beri hiç ağzıma poğaça kek filan sürmedim ha kek 1.5 ay önce yemiştim ama oda yarım dilim filan nasıl bi gözüm dönmüşse et filan görmedi gözüm yaaa cezam da zumba oldu bi ara yapacağım
bebeğim sen günahın büyüğünü işlemişsin bu hafta sou yemeğin üstüne tatlı yemişsin dondurma neyse ama ekmek kadayıfı şekersiz bile olsaaa un yağ aman Allah'ım yani ekmek için kızma kendine![]()
![]()
Yazı cok iyiymiş gercekten öyle... Haftasonunu unutuyoruz kızlar hiç bişe olmamıs gibi devam :)
Gunaydin canim. Evet bu hafta sor sanki biraz. Sali gunune geldik rehavet var ustumuzde.
Harika bi menu tatlıcım, afiyet olsun:)
Ya kızlar, esim boynunu incitmiş, ters bir hareketle, simdi cok agrıyor eve geldiginde cok kotuydu, agrı koluna da vuruyor, yarın beyin cerrahına gidicek arkadası var, onunla ilgileniyorum yani bayadır.. Kayınvalidemler de geldi meraklanıp, simdi yeni gittiler.. Basını tasıyamıyor esim, boyunluk taktı , bakalım insallah iyi olur, iftarda agrı kesici aldı onun için simdi iyi biraz
Ben de menumu yazayım
Sahur
1 dilim etimekli pazı salatası
Peynir
Azıcık bal
İftar
1 kepçe domates corbası
1 servis kasıgı kozlenmiş patlıcan salatası
Yarım dilim etimekli pazı salatası
1 servis kasıgı piliç döner
1 kupa yesil cay
3 fındık
1 hurma
Su daha içiyorum, simdilik 1,5 filan galiba
Spor yok
Canım video izleyemiyorum ya da açamıyorum. İnternet sorunum var. Elimde onun gibi bir video var onu kullansam olur mu? yarım saat değil de 45 dk mesela
Tebrikler canım inşallah
Toplanacağız canım yarın adam oluruz
Çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Bugün bir tek akşam yemeği var.
Akşam:
1 kase mısır çorbası
4 kaşık fırın yemeği(etli-sebzeli patatesleri falan ayıklayıp yedim)
Yoğurtlu semizotu salatası
3 bardak çay
2 kk kadar muhallebi(içinde şeker yok geçen gün bahsettiğim tatlandırıcı gibi bir tatlandırıcı var.)
Su 2 lt
Alıntı yapmak için işaretlediğimi sanıyordum ama olmamış.Afiyet olsun canım.
![]()
Kızlar Sevgi' ye ne cezası vermiştiniz? Göremedim cezayı?
Sorma canım Konya' ya ilk geldiğimizde iftar için davet ettiler. İftarda mangal yapıyor Konya' lılar. Piknik alanına bi gittik ki göz gözü görmüyor. Şok olmuştum o ilk gördüğümde. Artık bizde alıştık her ramazan mutlaka bikaç kez mangal yaparız.
Burcu' nun cezasını kesmişsiniz ama gerçekten çok kötü bir hafta sonu geçirmiş. Hiç ama hiç beğenmedim menüleri.
Ekmek kadayıfı en sevdiğim tatlılardandır. Ama oldukça kalorili ve ağır. Mesela bugün bizim gelin mozaik pasta, elmalı kurabiye, etli pilav, yaprak sarması yaptı. Birde iftara tulumba tatlısı vardı. Canım çok tatlı çekmesine rağmen hiç birinden yemedim. Özellikle bayılırım elmalı kurabiyeye. Hatta buraya yazarken bile ağzım sulandı ama yemedim. Sadece bir tane sarmanın tadına baktım. Yine pideyi kokladım. Eğer bu şekilde bu haftada kilo veremezsem eğer vücudu şoklayacağımDemem o ki eğer istersen iradene sahip çıkabiliyorsun. Sen yine iyi kurtulmuşsun 200 gr la.
Ayşenur' un cezası nedir? O kadar çok ceza oldu ki hangisi hangisinin şaşırır oldum. Biri toplu şekilde yazsa eğer bende not alsam. Yoksa geçmişi tekrar okumam gerekecek
Senin cezalar çok kötü katladı be Tuba' cım. Ben senin yerine olsam bi daha asla kaçamak yapmam.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur. Bence zorladığı için öyle olmuştur. İnşallah doktorluk bi durum yoktur.
Bal olmasa iyiymiş. Ama su az olmuş. Daha çok su lütfen. Sporda yok?
Sana ikinci bir ceza daha istiyorum. Kızlar Ayşenur' a bir ceza daha verin lütfen.
Hatalarını biliyorsun zaten.neyseki 1 tane baklavayla yetinmişsin.Mısır çobası nasıl birşey bilmiyorumda tek başına doyurdumu seni.Daha sağlıklı beslenebilirisin cnm.Az yiyerek değil sağlıklı beslenerek kilolarımızdan kurtulmamız lazım.
Rica ederim cnm ne demek.
Yine pastapastaya kadar menün güzel görünüyordu.Afiyet olsun
Afiyet olsun cnm.iftar yemeğin hem doyurucu hemde sağlıklı olmuş.
AAfiyet olsun cnm bugün kaçamak yapmamışsın..
cnm çok sağlıklıksız besleniyorsun.Bir tek akşam yemeği olurmu?
Kaptan not aldın mı? tekrar toplu halde yazmama gerek varmı mesaj sayılarını?:44:
Burcucum 1000 tane mekik çeksinler en iyisi cezası olanlar.
Evet öyleydi ama ben hala cezamı yerine getirmedim.En kısa zamanda getirecem inşallah.
inşallah cnm ya bende istiyorum.şu an 68 desek 58 olmam için 10 kilo daha vermem lazım.
buraya başlamadan önce 78 falan çıkıyordum tartıda.Sanki görüntümde hissetmiyorum kilo verdiğimi yada bana öyle geliyor.10 kiloda 5-7 cm göbek gitmesi normal mi sizce yoksa azmı?
22 Temmuz menüm
03:00
2 kaşık müsli+süt
20:00
1 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
kibrit kutusu kadar tepside et
kibrit kutusu kadar pide ekmeği
250ml ayran
22:00
1 bardak şekersiz çay
1 tane mamul
(dışı irmik içi ceviz)
2litre su
1 sade soda
Egzersizler
21:10
1-1,5 kadar saat sahilde yürüyüş
saate tam bakamadım ondan
afiyet olsun canım menüde bi sıkıntı yok.
çok geçmiş olsun allah şifa versin
etimekli pazı salatası nasıl bişey canım. dilim diyorsun bide. püre halinde mi oluyor?
sadece akşam yemeği mi? sahura kalkmadın mı canım
muhallebi dışında menü gayet iyi. suyu 2,5 tamamlamaya çalış
sevgi ve ayşehüle 4 lt su içme cezası vermiştik ama ramazan diye 3 lt ye indirelim dedi burcu. 3 lt su içme cezaları var yani.
benim hafta sonum faciaydı zaten bu hafta telafi etmeye çalışıyorum kaptan.
iftarda mangal adeti eskişehirde de var. ama o kokular içinde iftar saatini beklemek bana göre değil
mamul dediğin kalorli bişey mi bilmıyorum hiç. afiyet olsun
günaydın canım.
günaydın kızlar. dün sakin geçmiş 2 sayfa geçmiş okudum sadece
dünkü menüm:
sabah(7.15)
2 küçük dilim buğday ekmeği ile peynirli yağsız tost
ara( 10.00)
1 şekersiz nescafe
öğle(13.30)
1 simit
akşam(18.30)
2 küçük baget(haşlama)
1 kase yoğurt
3-4 kaşık mercimek çorbası(oğluma yedirirken)
3 lt su
sabah (7.30) 15 dk anneme giderken yürüyüş(bebek arabasıyla)
11.00 de 2 km yürüyüş
13.00 de 2 km yürüyüş
17.30 da eve giderken 25 dk yürüyüş(bebek arabasıyla)
merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
2 zeytin
domates,salatalık, biber bol yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase nesfit yağsız sütle
1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
2yk taze fasülye
2 yemek kaşığı tavuk sote
az bişey salata
22:00 1 fincan yeşil çay
bu arada cezamıda yaptım dün 3,5 litre su içtim
bizimkiler yağlı katmerler sivas köftesi gibi bol kalorili şeyler getirmelerine rağmen hiç birine ağzımı değdirmedim:)
sağol kuzucum
geçmiş olsun canım
etimekli pazı salatası nedir canım?
olur canım 45 dk yarım saat hiç farketmez
ayşegülll çok fena çok
sağol cnm
ben yazcam kaptiş bu arada menüme yorum yapmadın mı ben mi kaçırdım
sağol kuzucummm
canım menün iyi de mamul nedirrrrr tam olarak :44:
sağol kuzum
öğlen simit dışında ben beğendim canım
kızlarrrr tartılmayın yaaaaa
işte görmek istediğim bir menü yaaaa
o su artık devamlı sevgicim cumaya kadar[/
ok..
kızlar günaydın annem izinli bugün anca kahvaltı filan yaptık anca gelebildim şimdi cezaları yazıyorum
tuğba------>cumaya dahil yarım saat zumba+1000 mekik(salı çarş perş cuma)
ayşegül-----> 45 dk lık videosu ama ne olduğunu bilelim cuma dahil+1000 mekik+3 litre su
sevgi----->cumaya dahil 30 dk leslie 2 mil+ 1000 mekik+ 3 litre su
burcu----->kocasına mantı yapacak kendi yemicek+1000 mekik
kızlar cezaları bu hafta yapmanızı istiyorum fakat yapamazsanız kaç gün yapacağınızı not alın şu an 4 günlük ona göre de 2 günü yaptım gibi sildirin bende not alcam kaptanda not alcaktır![]()
ya burcuu lesli ney ki:)
ya burcuu lesli ney ki:)
Bir de canım tartılmayalım cumaya kadar. 300 gr da kötü değil ki + da değilsin en azından.merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi
Afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
öğle
1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
2yk taze fasülye
az bişey salata
2 diliminin 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri artık benim de yiyesim kalmadıdaha yermiyim baklava falan
evet yaa kimsecikler yok
huuuuu huuuuu kızlar nerdesinizzz:)
hergün bin mekik değil dimi cumaya kadar total yani:)
Bir de canım tartılmayalım cumaya kadar. 300 gr da kötü değil ki + da değilsin en azından.
Afiyet olsun canım
2 diliminin 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri artık benim de yiyesim kalmadızaten ben aslında sütlü tatlılara düşkünümdür.
Kızlar gelmeye başladılar![]()
Yazı cok iyiymiş gercekten öyle... Haftasonunu unutuyoruz kızlar hiç bişe olmamıs gibi devam :)
sağol kuzucum
geçmiş olsun canım
etimekli pazı salatası nedir canım?
olur canım 45 dk yarım saat hiç farketmez
ayşegülll çok fena çok
sağol cnm
ben yazcam kaptiş bu arada menüme yorum yapmadın mı ben mi kaçırdım
sağol kuzucummm
canım menün iyi de mamul nedirrrrr tam olarak :44:
sağol kuzum
öğlen simit dışında ben beğendim canım
kızlarrrr tartılmayın yaaaaa
işte görmek istediğim bir menü yaaaa
o su artık devamlı sevgicim cumaya kadar![]()
Canım core rhtyms full workout gibi birşeydi ismikızlar günaydın annem izinli bugün anca kahvaltı filan yaptık anca gelebildim şimdi cezaları yazıyorum
tuğba------>cumaya dahil yarım saat zumba+1000 mekik(salı çarş perş cuma)
ayşegül-----> 45 dk lık videosu ama ne olduğunu bilelim cuma dahil+1000 mekik+3 litre su
sevgi----->cumaya dahil 30 dk leslie 2 mil+ 1000 mekik+ 3 litre su
burcu----->kocasına mantı yapacak kendi yemicek+1000 mekik
kızlar cezaları bu hafta yapmanızı istiyorum fakat yapamazsanız kaç gün yapacağınızı not alın şu an 4 günlük ona göre de 2 günü yaptım gibi sildirin bende not alcam kaptanda not alcaktır![]()
başınız sağolsun. 300 gr az değil ki. cumaya kadar tartı yasak sevgicimmerhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi
menü çok iyidünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
öğle
1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
2yk taze fasülye
az bişey salata
tebriklerbu arada cezamıda yaptım dün 3,5 litre su içtim
bizimkiler yağlı katmerler sivas köftesi gibi bol kalorili şeyler getirmelerine rağmen hiç birine ağzımı değdirmedim:)
evet
Ne yapacağım ben böyle Burcu? Gün içinde yemek yiyemem. Eve bir de geç dönüyorum iftara az kalmış oluyor.
Canım core rhtyms full workout gibi birşeydi ismi
Core Rhythms Full Workout - YouTube bu mudur ayşegüllll