- 12 Temmuz 2013
- 493
- 243
- 123
[MENTION][/MENTION]
Canim 22 temmuz 5 mesaj
23 temmuz 17 mesaj
Canım benim 23 temmuz 17 tane
Canim 22 temmuz 5 mesaj
23 temmuz 17 mesaj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 23 temmuz 17 tane
Allahım bu ne yaaaa. Oku oku bitmedi. Bir saatten fazla oldu. Bide herkes yakınmış topik boş diye, boş hali buysa eğer dolunca napcaz bilemedim. Sanırım benim yokluğum takımı biraz boş göstermiş.Ama geldim merak etmeyin. Arada böyle olursa siz olduğunuz gibi devam edin, ben yoksam bile kocaman vekilim var burda beni aratmaz
Afiyet olsun Özlem' cim gayet güzel bir menü olmuş.
Amin canım inşallah. Tam mevlüd değildi canım. Yasin, amme, tebareke gibi sureler okundu. Dua ettik. Allah izin verirse mevlüd de okutmak istiyorum.
Simit hiç olmamış canım yaa. Tamam ramazandayız yemeniz zor ama bi çaresini bulun çünkü çok sağlıksız olmaya başladı menüler. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.
Ayşenur' cum, kızlar bu arada Ayşegül değil AyşenurMadem sabahları kahvaltıya kalkamıyorsun o zaman sahur yap daha mantıklı. Tek bir öğünle olmaz bu iş. Menülerin iyice sağlıksızlaştı. Bu şekilde kilo veremezsin. Vücut savunmaya geçerse eğer kırmanda zor olur. Baştan önlemini al lütfen.
Tatlım anladığım kadarıyla Banu ya burası pek yaramadı, belliydi gideceği. Mine' de bana özelden mesaj atmış takımdan çıkmak için. Ben biraz ağır uyardım sanırım sıkıya gelemedi. Yani çağırılanlardan ancak bir ikisi ancak dayanabiliyor sanırım ağır geliyor burası ya da gerekli uyumu sağlayamıyorlar. O ekipten bir Sevgi kaldı. İnşallah o başaracak öyle hissediyorum.
Başınız sağolsun canım. Tartı konusunda herkes söylemiş. Bende şöyle bir uygulama öneriyorum hemen hafta içi tartılana ceza verelim. Var mısınız? Sanırım ceza caydırıcı oluyor. Bende öyle oldu. Hala cezalarımı yapmadım. Burcu benimkini de not al. 4 gün leslie 3 mil
Tamam canım not aldım. Ama senin takibin daha güzel. Rica etsem cezaları sen takip eder misin?
Yapmışsın zaten canım ben yetişene kadar ama sana bi tane link vereceğim eğer bulabilirsem ben onu çok seviyorum çok eğlenceli ve zorlamıyor. Canın isterse tekrar yaparsın. Çünkü gerçekten güzel kalori harcatıyor. Tam bir kardio oluyor.
Menün harika canım. Afiyet olsun. Bu hafta senden yine iyi gidecek inşallah.
Şişştt bakim iki gün gelemedim ne o öyle dağılıverdiniz birden. Geldim şimdi merak etme artık ama arada böyle olur, o zamanda sizler kaptanlık yapacaksınız.
Burcu' cum bu konularda çok çok iyi bilgim yok ama sağlığın elverdiği sürece kefalet vermen sakıncalı canım. Uygun zamanlarda bence borcunu tutabilirsin. Kefalet ömür boyu tutamayacaklar için veriliyor diye biliyorum. Yani sağlık yönünden tutamayanlar, eğer sağlıklarına ileriki bir zamanda kavuşurlarsa borçlarını tutmak zorundalar. Ancak hiç tutamayacak durumda olanlar kefalet veriyor. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan birisi vardır mutlaka. Yanlış mı biliyorum?
Güzel olmuş canım menün . Afiyet olsun. Spor yapmışsın gerçi. Aşağıda yazmışınBu arada senin öncedende leslie cezan var iki gün. Unutmadın dimi?
Teşekkürler canımEvine döndüğün zaman gelirsin yine. İnşallah sende katılırsın aramıza.
Zeytin çok olmuş canım. Ayrıca dondurma hiç olmamış. Kızlar ceza talep ediyorum Özlem için
Geçmiş olsun canım. Randevumu aldım zaten birazdan gideceğim. Bulunduğum yere de yakın yan sokakta sadece![]()
Tabi kendimi bile idare edemiyorum canım hiç bir şeye vakit yetiştiremiyorum ve aşırı yorgun oluyorum. Kendimi bir çocukla aynı karede bile düşünemiyorum bunun için. Sanki yapamazmışım gibi geliyor.![]()
Senin bilgisayarda sanırım problem canım benimkisinde bir sorun yok.
Bol kalori yakasın inşallah
Sevdin galiba leslie'yi
Canım aslında eve gelince bir şeyler yapabilmeliyim ama bildiğin sızıyorum kalıyorum
Ayrılmak mı istiyormuş? İyi gidiyordu aslında. :26:
Cnm daha sağlıklı beslenebilirsin.çalışıyorsun,zamanının bir çoğu dışarıda yürüyerek geçiyor.günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm
sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt
öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi
akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km
çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.
işin zor seninde iş,ev işi,çocuk... kolay gelsinvalla o uyuduktan sonra ben de onunla uyuyorum. maharetli anneler çocuk uyuduktan sonra yemek yapar temizlik yapar ütü yapar falan .. ben okadar maharetli değilim. ütü dışında herşeyı onunla yapıyorum. o oyun oynamış oluyo ben de işimi yapmış oluyorum işte. cumartesileri de erken çıktığım için direkt eve gidip geniş anlamda temizlik yapıyorum sonra gidip oğlumu annemden alıyorum o şekilde idare ediyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun cnmKızlar bu hafta tam bir yüz karasıyımBildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok.
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber
kızlar dişimi kırdım ben dün.Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor.
Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.
İnşallaha öyle olur canımzamanı gelince düşünürsün merak etme 3-5 yıl önce ben de düşünemiyordum![]()
Benim terlemem hep yüzümde falan oluyorEvet cok sevdim bide yarim saat ve hareketler hafif olmasina ragmen ben cok terliyorum terlemekte zayiflaya cok etkili bibiliyorsun
Cnm daha sağlıklı beslenebilirsin.çalışıyorsun,zamanının bir çoğu dışarıda yürüyerek geçiyor.sabahleyin sağlam bir kahvaltı yap daha dinç olursun
işin zor seninde iş,ev işi,çocuk... kolay gelsin
Öncelikle geçmiş olsun cnm
Aslında cezaların en büyüğünü sana vermek lazım.
Tek öğün beslenme olur mu hiç?![]()
ben kan ter içinde kalıyorum o hatunda yaEvet cok sevdim bide yarim saat ve hareketler hafif olmasina ragmen ben cok terliyorum terlemekte zayiflaya cok etkili bibiliyorsun
regl olmadan önce çok sağlıklı esleniyordum ya pzt den beri toparlayamadım farkındayım. eskigramafon arkadaşa kızıyorduk az yıyerek beslenemezdın sağlıklı beslen diye(ki o da vazgeçti sanırım diyetten) ben aynısını yapıyorum üç gündür. bugün öğle yemeği yıyemedim. sankı sokakta herkez bana bakıyor gibi geliyor . oysa pofur pofur sigara içiyor millet .Cnm daha sağlıklı beslenebilirsin.çalışıyorsun,zamanının bir çoğu dışarıda yürüyerek geçiyor.sabahleyin sağlam bir kahvaltı yap daha dinç olursun
işin zor seninde iş,ev işi,çocuk... kolay gelsin
Öncelikle geçmiş olsun cnm
Aslında cezaların en büyüğünü sana vermek lazım.
Tek öğün beslenme olur mu hiç?![]()
geçmiş olsun ayşenurcum. sen yaptır sonra bana anlat bana da gerekebilirİnşallaha öyle olur canım
Benim terlemem hep yüzümde falan oluyorYüzüm mü zayıflayacak böyle
Canım aslında böyle olsun istemiyorum.Bugün sabah çıkarken bir şeyler yedim ama onlar da çok sağlıklı şeyler değil.
Bir de teşekkür ederim canım.
Kızlar diş hekimine gittim, geldim. Pis çürük sinsi sinsi ilerlemiş. Kötü olmuş. İyi ki kırılmış dedi diş hekimi.Kanal tedavisi uygulanacakmış. Pazartesiye randevu aldım.
Sanırım pek korkulacak bir şey yok o kullandıkları makineler ve aletler korkunç görünüyor ama insanın pek canı yanmıyor sanırım. Eskisi gibi değiil diyorlarben kan ter içinde kalıyorum o hatunda ya
regl olmadan önce çok sağlıklı esleniyordum ya pzt den beri toparlayamadım farkındayım. eskigramafon arkadaşa kızıyorduk az yıyerek beslenemezdın sağlıklı beslen diye(ki o da vazgeçti sanırım diyetten) ben aynısını yapıyorum üç gündür. bugün öğle yemeği yıyemedim. sankı sokakta herkez bana bakıyor gibi geliyor . oysa pofur pofur sigara içiyor millet .
geçmiş olsun ayşenurcum. sen yaptır sonra bana anlat bana da gerekebilir
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın. msj sayısını burcuya atıyorum
Gunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Bol yesillik domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay
Ogle
Nesfit yagsiz sut
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek
3 .5 litre su 30 daki. Leslie 250 mekik
afiyet olsun burcucum. bu ekmekli yumurtalı tarifi akşam yemeğe yapsan uygun olurmu acaba? buğday ekmeklerim bayatlayacak gibi değerlendirmiş olurum. gerçi buzdolabına koydum çıkartıp kızartıyorum küfenmesin diye. bizim mutfak çok sıcak
çok iyi fikir. ben de kendime öyle yapıyorum. aslında canım yoğurtlu semizotu istıyor ama pazara gitmek lazım.
ben deyapıcam ekmeği merak ettim de iftara ağır olurmu ki?
ben beğendim afiyet olsun tubacım
hıımmm pazı hiç yemedim tadı nasıl beğendin mi sen?
sen de tatilden sonra gelirsin. valla benim canım çok çekiyor tatlı. hele dün çikolata sayıkladım resmen. ama cumartesi yediğim kadayıfı daha sindiremedim acısı çıkmadıtutuyorum kendimi napıyım .
dondurma dışında iyi. zaten dondurma neden bu kadar yasaklı pek anlamıyorum aslında. sade dondurma çok masum duruyor gibi ama yasak diyorlarsa yasaktır
evet kaptan yarım ekmek yemiş kadar. oruçluyken menülerim daha sağlıklı oluyordu ya . 2-3 güne biter reglim.
ayşenurun adını doğru hatırlıyormuşum
evet sevgi çok istikrarlı gidiyor gerçektenaslında minenin menüleri de iyiydi. neyse kendi bilir tabi.
hafta içi tartıya ceza iyi fikir valla tartılar yalama olacak in çık in çık
afiyet olsun canım çok güzel.
günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm
sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt
öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi
akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km
çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.
Kızlar bu hafta tam bir yüz karasıyımBildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok.
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber
kızlar dişimi kırdım ben dün.Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor.
Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın. msj sayısını burcuya atıyorum
İnşallah yoktur bir sıkıntı canım. ne zaman çekilecek tomografi? Çalışmalarınız iyi geçmiştir inşallah.kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani![]()
24-25 temmuz----- seyyah2806
26-27 temmuz----vatshanerada
mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr
İnşallah yoktur bir sıkıntı canım. ne zaman çekilecek tomografi? Çalışmalarınız iyi geçmiştir inşallah.
Tamam canım
Burcum menun guzel olmus, 4 lt su cok iyiymiş, afiyet olsun:)
Kızlar biz bugun sahura kalkamadık![]()
Bugun biraz halsizlik var onun için, telefonu alıp da bişe yazmak bile zor geliyor.. Suanda parktayız, kızlarımı getirdim, ay eve gitmek istiyoruuumm