Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum

Sahur
Yarım dilim etimekli pazı salatası ( ay bunun ne oldugnu acıklicaktım unuttum)
1,5 servis kasıgı kozlenmiş patlıcan salatası
Peynir

İftar
Uydurmasyon sebzeli sote ( içinde sogan havuc kırmızı biber kabak ve maydanoz var)
Yogurt
1,5 dilim etimek

23:00
2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
2 lt filan , sayamıyorum karıstırıyorum sahur iftar filan olunca
Spor yok

canım afiyet olsun bence kçamaklardan sonra normal :52:

Etimekli ppazı salatasını ben de ilk kez yaptım. Bi harc hazırlıyoruz önce , sogan havuc kırmızı biber ve pazı ile, pişiriyoruz, sonra buna labne peynir ekliyoruz, sonra bu karısımı etimeklerin uzerine biraz suruyoruz, 1 kat daha etimek koyup yine karısımdan suruyoruz en üste bidaha etimek koyup uzerine de sarımsaklı yogurt suruyoruz ..
Pasta gibi dilimletip yeniyor, 1 dilimde 1,5 tane etimek oluyor yaklasık,
Dediğim gibi bende ilk kez denedim degişik olarak ne yapsam derken bunu bulmustum..

buradaki yorumları okuduktan sonra yediğim herşeyde sizin buradaki yorumlarınınız aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum.bende başlıcm ama kendimi hazır hissetmiyorum .ben sizin kadar iradeli topik görmedim.şuan tatil dolayısıyla evimde değilim.dışarıda olunca tamanlamıyla diyet yapamıyorum.size katılmak istiyorum.....MAŞALLAH SİZE KIZLAR:.)))

Etimekli ppazı salatasını ben de ilk kez yaptım. Bi harc hazırlıyoruz önce , sogan havuc kırmızı biber ve pazı ile, pişiriyoruz, sonra buna labne peynir ekliyoruz, sonra bu karısımı etimeklerin uzerine biraz suruyoruz, 1 kat daha etimek koyup yine karısımdan suruyoruz en üste bidaha etimek koyup uzerine de sarımsaklı yogurt suruyoruz ..
Dediğim gibi bende ilk kez denedim degişik olarak ne yapsam derken bunu bulmustum..

peki lezzetli oluyor mu kuzum :44:

buradaki yorumları okuduktan sonra yediğim herşeyde sizin buradaki yorumlarınınız aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum.bende başlıcm ama kendimi hazır hissetmiyorum .ben sizin kadar iradeli topik görmedim.şuan tatil dolayısıyla evimde değilim.dışarıda olunca tamanlamıyla diyet yapamıyorum.size katılmak istiyorum.....MAŞALLAH SİZE KIZLAR:.)))

canım tatilden döndüğünde bekleriz boş yermizi olurs neden olmasın yeter ki zayıflamak iste :52:

canım tatilden döndüğünde bekleriz boş yermizi olurs neden olmasın yeter ki zayıflamak iste :52:

2 sene önce 74 kiloydum ...şuan 68 kiloyum .bu site sayesinde kurtuldum kilolardan.takip ettiğim topik iptal oldu.sonra tesadüfen buraya rastladım bi kaç topik arasında burası çok sıcak geldi bana ...ve çok iradeli.regl düzensizliğim var reglim 2 hafta gecikti ve gerçekten şiştim.motivasyonum çok düştü....ama evime dönünce başlcm.şuanda kilomu korumaya çalışıyrm.......yürüyüş ayakkabısı ve adımsayar aldım spora başlıcam inş........TAKİPTEYİM ESKİ YAZILARINIZI OKUYRM MOTİVE OLYRM.su an internetim de rahat kullanamıyrm.buarada burcugny sende çok kilo vermişsin ve menülerinde çok güzellllllllllll takipteyimmmmm tebrik ediyorum ......nasıl verdin o kadar kiloyu maşşşşşşşşşşşşaaaaaaaallllllhhhhh

Bugunku menum

Sahur
Peynir

İftar
Uydurmasyon sebzeli sote ( içinde sogan havuc kırmızı biber kabak ve maydanoz var)
Yogurt
1,5 dilim etimek

2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
Spor yok

bişey sorcm çok iradelisiniz ya.canınız tatlı çekiyo muuuuuuuuuuu soru olmadı söyle sorm o zaman tatlı isteğinizi nasıl bastrysnz

Spor yok demiştim ama unutmusum , 250 tane mekik çektim, burcum cezamdan düşebilirsin, iyi geceleerrr

günaydın kızlar. dün sakin geçmiş 2 sayfa geçmiş okudum sadece

dünkü menüm:

sabah(7.15)
2 küçük dilim buğday ekmeği ile peynirli yağsız tost

ara( 10.00)
1 şekersiz nescafe

öğle(13.30)
1 simit

akşam(18.30)
2 küçük baget(haşlama)
1 kase yoğurt
3-4 kaşık mercimek çorbası(oğluma yedirirken)

3 lt su

sabah (7.30) 15 dk anneme giderken yürüyüş(bebek arabasıyla)
11.00 de 2 km yürüyüş
13.00 de 2 km yürüyüş
17.30 da eve giderken 25 dk yürüyüş(bebek arabasıyla)
Afiyet olsun cnm iş gereğide olsa iyi yürüyorsun.en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah..:16::16:
Gunaydın kızlar

Dün eşime geciş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkur ediyorum.
Pek ugrayan olmuyor arkadaslar neden böyle? Boyle giderse bu hafta ilk üçe girmemiz çok zor
Geçmiş olsun cnm umarım daha iyidir eşinin durumu..:16::16:
inşallah gireriz ilk üçe:16:

merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi

bide bugün sabah tartıldım sadece 300 gr vermişim:(
Başınız sağolsun cnm..:16:
300 gr iyi bir rakam bence cumaya kadar artabilir.:16:
dünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
2 zeytin
domates,salatalık, biber bol yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase nesfit yağsız sütle
1 tane elma

akşam

1 kase mercimek çorbası
2yk taze fasülye
2 yemek kaşığı tavuk sote
az bişey salata

22:00 1 fincan yeşil çay
Menün güzel görünüyor afiyet olsun..:16::16:i
daha yermiyim baklava falan

Bugün yediğim içtiğim şeylerde pek tat almadığımı hissettim.Canım şekerli bişeyler çekiyordu eşim baklava alalım dedi.Yok dedim dondurmayla yetindik:52:

mamul dediğin kalorli bişey mi bilmıyorum hiç. afiyet olsun

günaydın canım.

canım menün iyi de mamul nedirrrrr tam olarak
:44:
Mamul kurabiye gibi bişey sanıırm:52:şekersiz irmikle yoğruluyor içine ceviz konuluyor.piştikten sonra istersen pudra şekerine batırabilirisiniz.
ama geçecekkk otururke bende yine oluyor ama ayaga bi kalkıyorum dümdüzüm hiç bi kıyafetimden çıkıntı olmuyor çok güzel ya :52:
Çok kötü bir durum oturunca çıkması.O da gider inşallah.Mekikle falan desteklesen yada jiilian'ın 6pack 6week iyi diyorlar.:41:
Bizimkiler daha beter höbek höbek yağlar:52:
Selam kızlar :16:Gelemedim dünden beri. Akşam sahuru bekleyeyim dedim. Baktım geçmişe. Ama canım hiç bişey istemedi ve sahur yapmadım. Haşlanmış yumurta vardı bi tane onu yedim ve yattım. Şimdide yine çıkmam lazım evden. Arabanını ruhsatını değiştirmem gerekiyor. Akşama da iftara davetliyiz. Yine gelmem geceyi bulur. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dünkü menümü de yazayım unutmadan.

Sahur (03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir, domates, salatalık
İki yemek kaşığı kadar menemen
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:17)

1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı etli pilavın sadece eti
2 servis kaşığı yeşil fasulye yemeği
Bol salata
1 tane yaprak sarması (Olmuş mu olmamış mı diye tadına baktım sadece, güzel olmamıştı :9:)
Yine pideyi kokladım :52:

1 fincan şekersiz sütlü nescafe

Bol su sayamadım.

Az önce minik kızımı banyo yaptırdım. Bende hemen hazırlanıp çıkacağım. Kocaman öpüyorum sizi. Erken ve yorgun olmadan gelirsem eve mutlaka gelirim. :3:
Afiyet olsun kaptan sanki pek keyfin yok gibi:44:

Of günlük 250 mekik ve 45 dk core rhtyms oluyor benim. İkisini birden yapamam sanırım. İkisi de karın kaslarını çok çalıştırıyor. :50:
o ne egzersizi daha önce denk gelmedim :41::41:
Gecen yil haziran 28 1 yil oldu ama bisey olurmu ki
Doktoruna danışsaydın keşke ağrında varmış:49:
sabah(11:30)
2 dilim tam bugday ekmeğinin arasına peynir koydum yumurtaya buladım fırında kızarttım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 şeftali

akşam(18:45)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği
1 bardak şekersiz erik kompostosu
2 tane bulgurlu kara lahana sarması

3.5 litre su
30 dk zumba

:42::42:
Afiyet olsun cnm menülerin güzel gidiyor bu hafta:nazar::nazar:
Anladım burcucum, kolay gelsin sana işlerinde, Allah yardımcın olsun.. Ya kaptan buraları cok bos bıraktı yaa
Cnm küçük bebişi var,işleri vardır.Bizde sürekli bulunamıyoruz burada.Vakti olsa gelirdi zaten bence.
Ama bana keyifsiz,canı sıkkın gibi geldi sanki:44:
Ama kaptan yok diye kendimizi salmak yok kızlar tam gaz devammm:36::36::36:
Bugunku menum

Sahur
Peynir

İftar
Yogurt
1,5 dilim etimek

2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
Spor yok
Afiyet olsun cnm.Sahurda patlıcan salatası ağır gelmedi mi?Susatmadı mı? içinde sarımsak,ekşi falan var ya..
Cnm birden bire karar vereceksin bence..Bende hazır değilim hafta başı gelsin hazır olurum derdim..ama öyle kaç pazartesiler geçti..
inşallah burcunun dediği gibi yer olursa bekleriz, sen yeterki iste herşeyi başarırsın.:16:

Son düzenleme:
23 Temmuz menüm

02:30
10 tane siyah zeytin:52:
1 domates
ekmek arası peynir
2 fincan şekersiz çay

20:00
5 kaşık yeşil mercimekli patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar ekmek

20:30
1 fincan sade türk kahvesi

21:00
1 sade soda
1 sade soda

23:30
dondurma:17:

2,5 litre su

Egzersizler

2 saat sahilde bebek arabasıyla yürüyüş

Allahım bu ne yaaaa. Oku oku bitmedi. Bir saatten fazla oldu. Bide herkes yakınmış topik boş diye, boş hali buysa eğer dolunca napcaz bilemedim. Sanırım benim yokluğum takımı biraz boş göstermiş. :9:Ama geldim merak etmeyin. Arada böyle olursa siz olduğunuz gibi devam edin, ben yoksam bile kocaman vekilim var burda beni aratmaz :16:

22 Temmuz menüm

03:00
2 kaşık müsli+süt

1 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
kibrit kutusu kadar tepside et
kibrit kutusu kadar pide ekmeği
250ml ayran

22:00
1 bardak şekersiz çay
1 tane mamul
(dışı irmik içi ceviz)

2litre su
1 sade soda

Egzersizler
21:10
1-1,5 kadar saat sahilde yürüyüş
saate tam bakamadım ondan:52:
Afiyet olsun Özlem' cim gayet güzel bir menü olmuş.
Herkese iyi geceler oruç tutanların Allah orucunu kabul etsin.:16:

Kaptan bebişlere mevlüd yapmışsınız.Allah kabul etsin.:16::16: Allah analı-babalı ve sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütmenizi nasip etsin..:16::16::16:

Tekrardan iyi geceler yarın görüşmek üzere:16::16::3::3:
Amin canım inşallah. Tam mevlüd değildi canım. Yasin, amme, tebareke gibi sureler okundu. Dua ettik. Allah izin verirse mevlüd de okutmak istiyorum. :16:

günaydın kızlar. dün sakin geçmiş 2 sayfa geçmiş okudum sadece

dünkü menüm:

sabah(7.15)
2 küçük dilim buğday ekmeği ile peynirli yağsız tost

ara( 10.00)
1 şekersiz nescafe

öğle(13.30)
1 simit

akşam(18.30)
2 küçük baget(haşlama)
1 kase yoğurt
3-4 kaşık mercimek çorbası(oğluma yedirirken)

3 lt su

sabah (7.30) 15 dk anneme giderken yürüyüş(bebek arabasıyla)
11.00 de 2 km yürüyüş
13.00 de 2 km yürüyüş
17.30 da eve giderken 25 dk yürüyüş(bebek arabasıyla)
Simit hiç olmamış canım yaa. Tamam ramazandayız yemeniz zor ama bi çaresini bulun çünkü çok sağlıksız olmaya başladı menüler. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.

Kizlar gecmisi okudum ama telefondan girince alıntı yapmak zor oluyor. Onun icin direkt yaziyorum. Bugun yine dun gibi olacak kizlar sadece aksam yemegi. Sahura kalkmiyorum regl donemimde oldugum icin. Ne yazik ki iki gundur uyuya kaldigim icin sabah kahvalti yapacak vaktim olmuyor. Ramazanda oldugumuz ve sirkette herkes oruclu ve erkek oldugundan dolayi da bir kenara gecip rahat rahat bir seyler yemem mumkun degil. Disarida bir yerde yemem de mumkun degil sirket cok ters bir yerde. Cezalarima gelirsek su icme cezam zumba cezam ve mekik cezam var. Bu mekikleri kac gunde cekmem gerek? 1000 mekik bir gunde cekilmez sonucta :34:
Ayşenur' cum, kızlar bu arada Ayşegül değil Ayşenur :9:Madem sabahları kahvaltıya kalkamıyorsun o zaman sahur yap daha mantıklı. Tek bir öğünle olmaz bu iş. Menülerin iyice sağlıksızlaştı. Bu şekilde kilo veremezsin. Vücut savunmaya geçerse eğer kırmanda zor olur. Baştan önlemini al lütfen.

aynı sorun bende de var ayşegül malesef ben de çekiniyorum . dün vergi dairesine giderken simit atıştırdım gizli saklı. o yol tenha oluyor .

ben hep burdayım. büroda olduğum sürece sayfa masa üstünde simge durumda duruyor. ama kimse girmeyınce kendi kendime bişey de yazamıyorum. geçen hafta çok hareketliydi ne güzel.

geçen hafta banu diye bi arkadaş vardı artık gelmiyor. mineyi de 2 gündür görmüyorum.
Tatlım anladığım kadarıyla Banu ya burası pek yaramadı, belliydi gideceği. Mine' de bana özelden mesaj atmış takımdan çıkmak için. Ben biraz ağır uyardım sanırım sıkıya gelemedi. Yani çağırılanlardan ancak bir ikisi ancak dayanabiliyor sanırım ağır geliyor burası ya da gerekli uyumu sağlayamıyorlar. O ekipten bir Sevgi kaldı. İnşallah o başaracak öyle hissediyorum. :16:

merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi

bide bugün sabah tartıldım sadece 300 gr vermişim:(
Başınız sağolsun canım. Tartı konusunda herkes söylemiş. Bende şöyle bir uygulama öneriyorum hemen hafta içi tartılana ceza verelim. Var mısınız? Sanırım ceza caydırıcı oluyor. Bende öyle oldu. Hala cezalarımı yapmadım. Burcu benimkini de not al. 4 gün leslie 3 mil :52:

kızlar günaydın annem izinli bugün anca kahvaltı filan yaptık anca gelebildim şimdi cezaları yazıyorum

tuğba------>cumaya dahil yarım saat zumba+1000 mekik(salı çarş perş cuma)

ayşegül-----> 45 dk lık videosu ama ne olduğunu bilelim cuma dahil+1000 mekik+3 litre su

sevgi----->cumaya dahil 30 dk leslie 2 mil+ 1000 mekik+ 3 litre su

burcu----->kocasına mantı yapacak kendi yemicek+1000 mekik

kızlar cezaları bu hafta yapmanızı istiyorum fakat yapamazsanız kaç gün yapacağınızı not alın şu an 4 günlük ona göre de 2 günü yaptım gibi sildirin bende not alcam kaptanda not alcaktır
:47:
Tamam canım not aldım. Ama senin takibin daha güzel. Rica etsem cezaları sen takip eder misin?

kaptişşşş duy beni zumba videosu istiyorummmmmmmmmmm bugün yapıcam cezamı :kkk:
Yapmışsın zaten canım ben yetişene kadar ama sana bi tane link vereceğim eğer bulabilirsem ben onu çok seviyorum çok eğlenceli ve zorlamıyor. Canın isterse tekrar yaparsın. Çünkü gerçekten güzel kalori harcatıyor. Tam bir kardio oluyor.

2 dilim tam bugday ekmeğinin arasına peynir koydum yumurtaya buladım fırında kızarttım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

1 şeftali

1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği

3.5 litre su
30 dk zumba

Menün harika canım. Afiyet olsun. Bu hafta senden yine iyi gidecek inşallah. :16:

Kaptancım bi gelip cee diyip gidiyorsun, bize zaman ayırabilirsin, sensiz kaldık buralarda gel takımı toparla hadiii:))
Şişştt bakim iki gün gelemedim ne o öyle dağılıverdiniz birden. Geldim şimdi merak etme artık ama arada böyle olur, o zamanda sizler kaptanlık yapacaksınız. :34:

canım ben ekmeği çok begendim çok güzel oldu. tatlım reglim bitti benm ama sınavlarım ve sunumum var dün baya zor geçti ders filan çalışmadım annem tutma dedi 10 gün filan tutmuş olcam canım bu sene 20 günün kefaletini vercem :50:
Burcu' cum bu konularda çok çok iyi bilgim yok ama sağlığın elverdiği sürece kefalet vermen sakıncalı canım. Uygun zamanlarda bence borcunu tutabilirsin. Kefalet ömür boyu tutamayacaklar için veriliyor diye biliyorum. Yani sağlık yönünden tutamayanlar, eğer sağlıklarına ileriki bir zamanda kavuşurlarsa borçlarını tutmak zorundalar. Ancak hiç tutamayacak durumda olanlar kefalet veriyor. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan birisi vardır mutlaka. Yanlış mı biliyorum?

Bugunku menum

Sahur
Peynir

İftar
Yogurt
1,5 dilim etimek

2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
Spor yok
Güzel olmuş canım menün . Afiyet olsun. Spor yapmışsın gerçi. Aşağıda yazmışın :9:Bu arada senin öncedende leslie cezan var iki gün. Unutmadın dimi?
Teşekkürler canım :16:Evine döndüğün zaman gelirsin yine. İnşallah sende katılırsın aramıza. :34:

23 Temmuz menüm

1 domates
ekmek arası peynir
2 fincan şekersiz çay

4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar ekmek

1 sade soda
1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

Zeytin çok olmuş canım. Ayrıca dondurma hiç olmamış. Kızlar ceza talep ediyorum Özlem için :47:

Zeytin çok olmuş canım. Ayrıca dondurma hiç olmamış. Kızlar ceza talep ediyorum Özlem için :47:

Canım acayip bir şekilde şekerli şeyler çekiyordu,ağzım acı acıydı,yediklerimden hiç tat almıyordum.Niye böyle oldu anlamadım.:50:Eşim baklava alalım dedi bende kocaman bir hayır dedim:34:

2 kaşık kadar vardı yediğim dondurma.Cezamı var azıcık yedim ama.. olmasa...:43::43:

Son düzenleme:
2 sene önce 74 kiloydum ...şuan 68 kiloyum .bu site sayesinde kurtuldum kilolardan.takip ettiğim topik iptal oldu.sonra tesadüfen buraya rastladım bi kaç topik arasında burası çok sıcak geldi bana ...ve çok iradeli.regl düzensizliğim var reglim 2 hafta gecikti ve gerçekten şiştim.motivasyonum çok düştü....ama evime dönünce başlcm.şuanda kilomu korumaya çalışıyrm.......yürüyüş ayakkabısı ve adımsayar aldım spora başlıcam inş........TAKİPTEYİM ESKİ YAZILARINIZI OKUYRM MOTİVE OLYRM.su an internetim de rahat kullanamıyrm.buarada burcugny sende çok kilo vermişsin ve menülerinde çok güzellllllllllll takipteyimmmmm tebrik ediyorum ......nasıl verdin o kadar kiloyu maşşşşşşşşşşşşaaaaaaaallllllhhhhh

bişey sorcm çok iradelisiniz ya.canınız tatlı çekiyo muuuuuuuuuuu soru olmadı söyle sorm o zaman tatlı isteğinizi nasıl bastrysnz

canım o zaman döndüğünde aramıza bekleriz bende bu tkımla böle mükemmel menülere kavuştum canımız tatlı çekiyor ama ben yemiyorum :52:

Afiyet olsun cnm iş gereğide olsa iyi yürüyorsun.en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah..:16::16:

Bugün yediğim içtiğim şeylerde pek tat almadığımı hissettim.Canım şekerli bişeyler çekiyordu eşim baklava alalım dedi.Yok dedim dondurmayla yetindik:52:

Mamul kurabiye gibi bişey sanıırm:52:şekersiz irmikle yoğruluyor içine ceviz konuluyor.piştikten sonra istersen pudra şekerine batırabilirisiniz.

Çok kötü bir durum oturunca çıkması.O da gider inşallah.Mekikle falan desteklesen yada jiilian'ın 6pack 6week iyi diyorlar.:41:

Cnm küçük bebişi var,işleri vardır.Bizde sürekli bulunamıyoruz burada.Vakti olsa gelirdi zaten bence.

Afiyet olsun cnm.Sahurda patlıcan salatası ağır gelmedi mi?Susatmadı mı? içinde sarımsak,ekşi falan var ya..

Cnm birden bire karar vereceksin bence..Bende hazır değilim hafta başı gelsin hazır olurum derdim..ama öyle kaç pazartesiler geçti..
inşallah burcunun dediği gibi yer olursa bekleriz, sen yeterki iste herşeyi başarırsın.:16:

sağol canım

23 Temmuz menüm

1 domates
ekmek arası peynir
2 fincan şekersiz çay

4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar ekmek

1 sade soda
1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

dondurma ve zeytin cıssssss :47:

Allahım bu ne yaaaa. Oku oku bitmedi. Bir saatten fazla oldu. Bide herkes yakınmış topik boş diye, boş hali buysa eğer dolunca napcaz bilemedim. Sanırım benim yokluğum takımı biraz boş göstermiş. :9:Ama geldim merak etmeyin. Arada böyle olursa siz olduğunuz gibi devam edin, ben yoksam bile kocaman vekilim var burda beni aratmaz :16:

Amin canım inşallah. Tam mevlüd değildi canım. Yasin, amme, tebareke gibi sureler okundu. Dua ettik. Allah izin verirse mevlüd de okutmak istiyorum. :16:

Simit hiç olmamış canım yaa. Tamam ramazandayız yemeniz zor ama bi çaresini bulun çünkü çok sağlıksız olmaya başladı menüler. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.

Ayşenur' cum, kızlar bu arada Ayşegül değil Ayşenur :9:Madem sabahları kahvaltıya kalkamıyorsun o zaman sahur yap daha mantıklı. Tek bir öğünle olmaz bu iş. Menülerin iyice sağlıksızlaştı. Bu şekilde kilo veremezsin. Vücut savunmaya geçerse eğer kırmanda zor olur. Baştan önlemini al lütfen.

Tatlım anladığım kadarıyla Banu ya burası pek yaramadı, belliydi gideceği. Mine' de bana özelden mesaj atmış takımdan çıkmak için. Ben biraz ağır uyardım sanırım sıkıya gelemedi. Yani çağırılanlardan ancak bir ikisi ancak dayanabiliyor sanırım ağır geliyor burası ya da gerekli uyumu sağlayamıyorlar. O ekipten bir Sevgi kaldı. İnşallah o başaracak öyle hissediyorum. :16:

Başınız sağolsun canım. Tartı konusunda herkes söylemiş. Bende şöyle bir uygulama öneriyorum hemen hafta içi tartılana ceza verelim. Var mısınız? Sanırım ceza caydırıcı oluyor. Bende öyle oldu. Hala cezalarımı yapmadım. Burcu benimkini de not al. 4 gün leslie 3 mil :52:

Tamam canım not aldım. Ama senin takibin daha güzel. Rica etsem cezaları sen takip eder misin?

Yapmışsın zaten canım ben yetişene kadar ama sana bi tane link vereceğim eğer bulabilirsem ben onu çok seviyorum çok eğlenceli ve zorlamıyor. Canın isterse tekrar yaparsın. Çünkü gerçekten güzel kalori harcatıyor. Tam bir kardio oluyor.

Menün harika canım. Afiyet olsun. Bu hafta senden yine iyi gidecek inşallah. :16:

Şişştt bakim iki gün gelemedim ne o öyle dağılıverdiniz birden. Geldim şimdi merak etme artık ama arada böyle olur, o zamanda sizler kaptanlık yapacaksınız. :34:

Burcu' cum bu konularda çok çok iyi bilgim yok ama sağlığın elverdiği sürece kefalet vermen sakıncalı canım. Uygun zamanlarda bence borcunu tutabilirsin. Kefalet ömür boyu tutamayacaklar için veriliyor diye biliyorum. Yani sağlık yönünden tutamayanlar, eğer sağlıklarına ileriki bir zamanda kavuşurlarsa borçlarını tutmak zorundalar. Ancak hiç tutamayacak durumda olanlar kefalet veriyor. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan birisi vardır mutlaka. Yanlış mı biliyorum?

Güzel olmuş canım menün . Afiyet olsun. Spor yapmışsın gerçi. Aşağıda yazmışın :9:Bu arada senin öncedende leslie cezan var iki gün. Unutmadın dimi?
Teşekkürler canım :16:Evine döndüğün zaman gelirsin yine. İnşallah sende katılırsın aramıza. :34:

kaptiş bende öle biliyorum tutmak gerekio sonrada olsa yinede bizimkiler kefaletimi veriyorlar kışın tutuyorum bazen ama şu an tutarsam okula giderken yolum çok uzun başım filan dönüo pazarteside çok kötü oldum ders filan çalışamadım hiç verim alamayınca bırAKTIM

Canım acayip bir şekilde şekerli şeyler çekiyordu,ağzım acı acıydı,yediklerimden hiç tat almıyordum.Niye böyle oldu anlamadım.:50:Eşim baklava alalım dedi bende kocaman bir hayır dedim:34:

2 kaşık kadar vardı yediğim dondurma.Cezamı var azıcık yedim ama.. olmasa...:43::43:

valla kaptiş cezanı kesmiş özlem :52:

kızlar günaaydın bugün bi süre yokum okula gidip prova yapcaz sunum için gelene kadr iyice kaynatın :52:

burcu

22 temmuz-----21 mesaj
23 temmuz-----19 mesaj

0zlem

22 temmuz---- 5
23 temmuz---- 4

seyyah

22 temmuz----15
23 temmuz---- 8

ayşenur

22 temmuz----7
23 temmuz----

mesaaj sayıları böle kızlar atmayanlr neredeeeeeee
:47:

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Bol yesillik domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay

Ogle
Nesfit yagsiz sut

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

3 .5 litre su 30 daki. Leslie 250 mekik

kızlar günaaydın bugün bi süre yokum okula gidip prova yapcaz sunum için gelene kadr iyice kaynatın :52:
Günaydın cnm iyi çalışmalar size:16:
Gunaydin kizlarrr
Dunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay

Ogle
Nesfit yagsiz sut

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

Afiyet olsun menün güzel.Öğlenden akşam kadar acıkmıyormusun ? birde yediğin saatleri yazsan daha iyi olur cnm..:34:

Tamam canim 50 50 boldum zaten ...
Tamam canım :34:

6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

1 şeftali

1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği

3.5 litre su
30 dk zumba

Afiyet olsun canım. Hangi video'yu yaptın?
Kızlar esimle cok guzel bir seye karar verdik, iftarda evde oldugumuzda sadece mercimek corbası( protein kaynagı oldugu için) , ve yanına da sebzelerden yapılmıs meze gibi şeyler yiyoruz, öyle pilavmıs agır yemeklermii, yapmamaya karar verdik, boyle cok iyi.. :)
Kararınızı tebrik ederim :34:

Burcu canim benim bugunku cezami silebilirsin 250 mekik 30 dakika leslie ve 3,5 litre suyu tamamlamis durumdayim:-)
Maşallah canım ben cezamı yapamadım. :14:
Bugunku menum

Sahur
Peynir

İftar
Yogurt
1,5 dilim etimek

2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
Spor yok
Afiyet olsun canım.
Kapımız açık canım kaptan yer var gel dediği an koş gel :34:

Ben ona oynamalı kıvırmalı egzersiz diyorum :52: Bir vakit indirmişim öyle duruyormuş yıllardır :37: Belki yıllar olmamıştır ama ne zaman indirdiğimi bilmiyorum :27:

23 Temmuz menüm

1 domates
ekmek arası peynir
2 fincan şekersiz çay

4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar ekmek

1 sade soda
1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

Zeytinler çok fazla olmuş canım.

Sağol kaptan adımın doğrusunu söylediğin için. :52: Hof kaptan yeminle bu düzensizliğimden ben hoşlanmıyorum. :14:
kolay gelsin canım.

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay

Ogle
Nesfit yagsiz sut

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

Afiyet olsun canım :46:

6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

1 şeftali

1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği

3.5 litre su
30 dk zumba

afiyet olsun burcucum. bu ekmekli yumurtalı tarifi akşam yemeğe yapsan uygun olurmu acaba? buğday ekmeklerim bayatlayacak gibi değerlendirmiş olurum. gerçi buzdolabına koydum çıkartıp kızartıyorum küfenmesin diye. bizim mutfak çok sıcak
Kızlar esimle cok guzel bir seye karar verdik, iftarda evde oldugumuzda sadece mercimek corbası( protein kaynagı oldugu için) , ve yanına da sebzelerden yapılmıs meze gibi şeyler yiyoruz, öyle pilavmıs agır yemeklermii, yapmamaya karar verdik, boyle cok iyi.. :)
çok iyi fikir. ben de kendime öyle yapıyorum. aslında canım yoğurtlu semizotu istıyor ama pazara gitmek lazım.
canım ben ekmeği çok begendim çok güzel oldu. tatlım reglim bitti benm ama sınavlarım ve sunumum var dün baya zor geçti ders filan çalışmadım annem tutma dedi 10 gün filan tutmuş olcam canım bu sene 20 günün kefaletini vercem :50:
ben deyapıcam ekmeği merak ettim de iftara ağır olurmu ki?
Bugunku menum

Sahur
Peynir

İftar
Yogurt
1,5 dilim etimek

2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
Spor yok
ben beğendim afiyet olsun tubacım
hıımmm pazı hiç yemedim tadı nasıl beğendin mi sen?

sen de tatilden sonra gelirsin. valla benim canım çok çekiyor tatlı. hele dün çikolata sayıkladım resmen. ama cumartesi yediğim kadayıfı daha sindiremedim acısı çıkmadı :52: tutuyorum kendimi napıyım .
23 Temmuz menüm

1 domates
ekmek arası peynir
2 fincan şekersiz çay

4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar ekmek

1 sade soda
1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

dondurma dışında iyi. zaten dondurma neden bu kadar yasaklı pek anlamıyorum aslında. sade dondurma çok masum duruyor gibi ama yasak diyorlarsa yasaktır :34:

[

evet kaptan yarım ekmek yemiş kadar. oruçluyken menülerim daha sağlıklı oluyordu ya . 2-3 güne biter reglim.
ayşenurun adını doğru hatırlıyormuşum :37:
evet sevgi çok istikrarlı gidiyor gerçekten :nazar: aslında minenin menüleri de iyiydi. neyse kendi bilir tabi.
hafta içi tartıya ceza iyi fikir valla tartılar yalama olacak in çık in çık :37:
Gunaydin kizlarrr
Dunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay

Ogle
Nesfit yagsiz sut

Aksam