Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptan ya ben yenı katıldıgım içinmi yokum burda anlamadım

Tatlım siz yeni katıldığınız için yoksunuz listede. Kuralları okudunuz yaaa. Orda yazıyor. Sizler şuan deneme haftasına başlamış oluyorsunuz. Normal deneme süresi 3 hafta ama sizin takımda göstereceğiniz performansa göre öne yada geriye çekilebiliyor. Bol paylaşım yapar güzel menülerle gelirseniz haftaya listeye girme ihtimaliniz olabilir. Yani bu tamamen size bağlı. Dikkat ederseniz listede bende yokum. Kurallar gereği izne ayrıldığım için iki hafta listeye giremedim.

kaptanım ben yarından itibaren menü paylaşımında bulunsam olur mu ? birde herakşam çıkarken falan mesaj sayımızıiçtiğimiz suyu ve sporumuzu bildiriyormuyuz onları listeleyen arkadaşlar varmı

kaptanım ben yarından itibaren menü paylaşımında bulunsam olur mu ? birde herakşam çıkarken falan mesaj sayımızıiçtiğimiz suyu ve sporumuzu bildiriyormuyuz onları listeleyen arkadaşlar varmı

Evet canım aynen bildiğin gibi. Akşam son yediğimizden sonra genelde akşam yemeğinden sonra toplu olarak menümüzü yazıyoruz. Su ve yaptığımız spor miktarıyla. Gün sonunda da en son mesajımızı yazarken mesaj sayımızı da yazıyoruz. Normalde mesaj sayılarını liste yapacak arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor ama bugünlük siz akşam çıkarken yazın. Yarından itibaren mesaj listesini yayınlarım ben.

dediğim gibi beende menümü yarından itibaren yazmaya başlarım bugün yine tutamadım kendimi ki zaten diyetede yarından itibaren başlayacağım

Kizlar merhaba,

Apartopar memlekete yola ciktik biz. Kayinvalidemi birakmaya. Pazara kadar kaliriz herhalde
Telefondan girecegimm

İyi yolculuklar canım. Umarım önemli bir sorun yoktur apar topar çıkmışsınız. Merakta bırakma bizi sık sık gel olur mu? Dikkat et diyetine de.

Kabul ediyorum..
Yalnız kaptancigim ben bi hafta müsaade istiyorum ...
Evde olmayacağım icin cok paylaşım yapamam heralde
Bi hafta sonra burdayim ins
Tamam canım bir hafta sonra tam olarak bekliyorum seni ama bu bir haftada uzaklaşma buralardan. Kilo veremesen bile şuanki kilonu koruyabilirsin. Ayrıca emzirme döneminde daha hızlı kilo verebiliyorsun biliyorsun dimi?
hoşbulduk memnun oldum çokçok öpüyorum küçük kızını:)
başlangıç kilom:98
hedef kilom:80
boy:165
Not aldım canım bilgilerini. Kendini tanıtır mısın biraz? İsim nedir? Nerde yaşıyorsun gibi?
Hikayemiz senle çok benziyor canım yalnız benim kızların arasında 7 yaşa yakın fark var. Ve şuan ki kilon maşallah gayet güzel. Eminim burda bizimle birlikte ideal kilona kavuşacaksın.

O senin iradenden kaynaklanıyor Sevgi' cim. Maşallah sana
cnm leslie programı dıyosun ya nasıl acabılırız:26:
İnternete leslie diye yazarsan canım bir sürü video çıkar. İndirebiliyorsan indir yoksa her defasında netten seyredebilirsin.

dediğim gibi beende menümü yarından itibaren yazmaya başlarım bugün yine tutamadım kendimi ki zaten diyetede yarından itibaren başlayacağım

Bence şimdi başla canım. Yarın sabahı bekleme. Şuandan itibaren

tesekkurler kaptan

bende gelebilir miyim???bi tatile çıktım o çıkış sonrası malum
şimdi tekrar başlamak istiyorum ama biraz rahatsızım önce diyetle başlayıp sonra sporuma devam edicem bi aksilik olmazsa

Kızlar saat 18:00 de akşam yemeğini yiyip yürüyüşe çıkacağım. Eve geldikten sonra duş alıp hazırlanıp dışarıya çıkacağım. Akşam gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. Takımımızı da boş bırakmayın lütfen.

bende gelebilir miyim???bi tatile çıktım o çıkış sonrası malum
şimdi tekrar başlamak istiyorum ama biraz rahatsızım önce diyetle başlayıp sonra sporuma devam edicem bi aksilik olmazsa

Tabii ki gelebilirsin canım. Sana kuralları yazayım. Eğer senin içinde uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kaptncım mesaj sayısını listenın altınamı yazıcagız mesele 'mesaj sayısı:5! gıbı mı:26:

kaptncım mesaj sayısını listenın altınamı yazıcagız mesele 'mesaj sayısı:5' gıbı mı:26:

Kızlar şaka gibi yaaaaa. 0,59 ortalamayla sanırım birinci olduk. Sevgi, Seda ve Tuba bu üçünüzün başarısı tebrik ediyorum hepinizi.

kaptncım mesaj sayısını listenın altınamı yazıcagız mesele 'mesaj sayısı:5! gıbı mı:26:

Akşam en son mesajını yazdıktan sonra bugünlük altına yaz canım. Ben not alacağım.
Yeni GelenArkadaşlar İçin Hatırlatma:

Her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanızdeneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.

mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.

pazar mesaj saymıyoruz.tatilgünümüz :)

****arkadaşlartakım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya dabirileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir.o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz.ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konukonuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.

****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesajsayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeyegirmeye engeldir.

arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum(açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :

Eki Görüntüle 790074 Eki Görüntüle 790073 Eki Görüntüle 790072

Ben kaçıyorum kızlar şimdilik. Cepten girerim arada fırsat bulursam. Öpüyorum kocaman hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…