kaptan ya ben yenı katıldıgım içinmi yokum burda anlamadım![]()
sanırım biz yeni katldığımız için yokuz 3 hafta deneme süresi varya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım siz yeni katıldığınız için yoksunuz listede. Kuralları okudunuz yaaa. Orda yazıyor. Sizler şuan deneme haftasına başlamış oluyorsunuz. Normal deneme süresi 3 hafta ama sizin takımda göstereceğiniz performansa göre öne yada geriye çekilebiliyor. Bol paylaşım yapar güzel menülerle gelirseniz haftaya listeye girme ihtimaliniz olabilir. Yani bu tamamen size bağlı. Dikkat ederseniz listede bende yokum. Kurallar gereği izne ayrıldığım için iki hafta listeye giremedim.
kaptanım ben yarından itibaren menü paylaşımında bulunsam olur mu ? birde herakşam çıkarken falan mesaj sayımızıiçtiğimiz suyu ve sporumuzu bildiriyormuyuz onları listeleyen arkadaşlar varmı
dediğim gibi beende menümü yarından itibaren yazmaya başlarım bugün yine tutamadım kendimi ki zaten diyetede yarından itibaren başlayacağımEvet canım aynen bildiğin gibi. Akşam son yediğimizden sonra genelde akşam yemeğinden sonra toplu olarak menümüzü yazıyoruz. Su ve yaptığımız spor miktarıyla. Gün sonunda da en son mesajımızı yazarken mesaj sayımızı da yazıyoruz. Normalde mesaj sayılarını liste yapacak arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor ama bugünlük siz akşam çıkarken yazın. Yarından itibaren mesaj listesini yayınlarım ben.
Kizlar merhaba,
Apartopar memlekete yola ciktik biz. Kayinvalidemi birakmaya. Pazara kadar kaliriz herhalde
Telefondan girecegimm
Tamam canım bir hafta sonra tam olarak bekliyorum seni ama bu bir haftada uzaklaşma buralardan. Kilo veremesen bile şuanki kilonu koruyabilirsin. Ayrıca emzirme döneminde daha hızlı kilo verebiliyorsun biliyorsun dimi?Kabul ediyorum..
Yalnız kaptancigim ben bi hafta müsaade istiyorum ...
Evde olmayacağım icin cok paylaşım yapamam heralde
Bi hafta sonra burdayim ins
Not aldım canım bilgilerini. Kendini tanıtır mısın biraz? İsim nedir? Nerde yaşıyorsun gibi?hoşbulduk memnun oldum çokçok öpüyorum küçük kızını:)
başlangıç kilom:98
hedef kilom:80
boy:165
Hikayemiz senle çok benziyor canım yalnız benim kızların arasında 7 yaşa yakın fark var. Ve şuan ki kilon maşallah gayet güzel. Eminim burda bizimle birlikte ideal kilona kavuşacaksın.kendimi tanıtayım ....
ismim nur
27 yasında ,1 efe, 1 de tatlı cadısı olan anneyim...
2009 da evlenirken 55...
2010 da 3 ay sonra yani hamile kaldığımda 59...
2010 da 9 ay sonra doguma girerken 83...
Doğumdan sonra 78... 2 kilocuk verebildim daha sonra....
Oğlum 8 aylıkken 72 ye düştüm birden.... Veee 11 aylikti 2011 de tekrar hamileyim ....:)
9 ay sonra kızım doğduğunda 93....
Doğumdan çıktığımda 86... 1 hafta sonra 82.... Cabalarimla şimdiki kilomdayim... 70 kiloyum(tartımın pili bitmiş,hemen temin etmeliyim)
Kızım 14 aylık ...emziriyorum henüz
O senin iradenden kaynaklanıyor Sevgi' cim. Maşallah sanaHosgeldin canim kararli gidersen verirsin kilolarini bende evlendigimde 60 kiloydum hamilekaldigimda 70 kilo doguma gittigimde 105 kilo dogumdan cikinca 98 kilo bir hafta sonra 96 sonra 1 yilda 89 anca dusebildim sonra kafaya koydum ve kilo vermeliyim artik dedim internette arastirirken kadinlar kulubuyle tanistim sonra sevgili kaptanimiz ebrucugumbeni takima cagirdi 15 temmuz itibariyle burdaydim ve tam 1,5 ayda arkadaslarimin guzel destekleriyle 9.2 kg verdim
İnternete leslie diye yazarsan canım bir sürü video çıkar. İndirebiliyorsan indir yoksa her defasında netten seyredebilirsin.cnm leslie programı dıyosun ya nasıl acabılırız:26:
dediğim gibi beende menümü yarından itibaren yazmaya başlarım bugün yine tutamadım kendimi ki zaten diyetede yarından itibaren başlayacağım
Tatlım siz yeni katıldığınız için yoksunuz listede. Kuralları okudunuz yaaa. Orda yazıyor. Sizler şuan deneme haftasına başlamış oluyorsunuz. Normal deneme süresi 3 hafta ama sizin takımda göstereceğiniz performansa göre öne yada geriye çekilebiliyor. Bol paylaşım yapar güzel menülerle gelirseniz haftaya listeye girme ihtimaliniz olabilir. Yani bu tamamen size bağlı. Dikkat ederseniz listede bende yokum. Kurallar gereği izne ayrıldığım için iki hafta listeye giremedim.
sanırım biz yeni katldığımız için yokuz 3 hafta deneme süresi varya:)
bende gelebilir miyim???bi tatile çıktım o çıkışsonrası malum
şimdi tekrar başlamak istiyorum ama biraz rahatsızım önce diyetle başlayıp sonra sporuma devam edicem bi aksilik olmazsa
Evet canım aynen bildiğin gibi. Akşam son yediğimizden sonra genelde akşam yemeğinden sonra toplu olarak menümüzü yazıyoruz. Su ve yaptığımız spor miktarıyla. Gün sonunda da en son mesajımızı yazarken mesaj sayımızı da yazıyoruz. Normalde mesaj sayılarını liste yapacak arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor ama bugünlük siz akşam çıkarken yazın. Yarından itibaren mesaj listesini yayınlarım ben.
Evet canım aynen bildiğin gibi. Akşam son yediğimizden sonra genelde akşam yemeğinden sonra toplu olarak menümüzü yazıyoruz. Su ve yaptığımız spor miktarıyla. Gün sonunda da en son mesajımızı yazarken mesaj sayımızı da yazıyoruz. Normalde mesaj sayılarını liste yapacak arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor ama bugünlük siz akşam çıkarken yazın. Yarından itibaren mesaj listesini yayınlarım ben.
Kızlar şaka gibi yaaaaa. 0,59 ortalamayla sanırım birinci olduk. Sevgi, Seda ve Tuba bu üçünüzün başarısı tebrik ediyorum hepinizi.![]()
kaptncım mesaj sayısını listenın altınamı yazıcagız mesele 'mesaj sayısı:5! gıbı mı:26:
tebrıkleeer
![]()