ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsunbugün moralim çok bozukkendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
cnm menun harıka olmusbugünkü menü
sabah(11:00)
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates salatalık
ara(14:00)
1 sade türk kahve
1 avuç kabuklu fındık(10 tane filan)
öğle(16:00)
1 kaseden az mercimek çorba
salata
akşam(19:30)
ızgara but gögüs
közlenmiş sebze
1 dilim ekmek
2.3 litre su
spor yok
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş.Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)
Günaydın herkese..
İstanbullular karanlık bir sabaha uyandılar... Sizler nasılsınız??
pilavi cok yemissin sanki canimAksamlari pilav turyu yememeni oneririm benim doktorum oyle demisti :))
gunaydın cnm.. evet yaa zaten b usttekı mesajdada yazdım istanbul sogudu yataktan kalkamadım uyudum gerı hava cok bulanık off yaz ayını ozledım bıle ama 1 ay öncekı yazı kavurucu sıcagı degıll
Aynen canım yaa çok zor kalktım yataktan, her yerim tutulmuş, üşümüşüm.. Pike zamanı geçmiş sanırım
ben kalorisi az diye yemiştim oysaki :26:
ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun
cnm menun harıka olmusama aksam ekmek yememeye dıkkat et
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş.
günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne
evet oyle galıba ama istanbul da gunes actı o kadar sevındımkııhemen gıtmez inş.
günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne
Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?
Benim gözüme batanlar dondurma ve pide
Canım az yemişsin sanki. Öğleni yememişsin
Bana bu da az geldi canım
Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!
Afiyet olsun canım, pirinç yememek gerekiyor
Çok geçmiş olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yürüyüşün de süper olmuş.
bahara kadar istediğim kiloma ulaşırım insgelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum
güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın
ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir
fakat bende buranın havasından nefret ediyorum
çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz
Sevindim canım senin adına. Zaten izinli yazdığım için listeye giremiyorsun hemen. Bizde seni özledik. Biran önce bekliyoruz seni yine takıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?