Bugun hava gercekten çok sicak sanki agustosdayiz
aynen yandım dışarda tepeden tepeden vuruyo ya
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14.00
1 buyuk kase cacik
2 yemek kasigi acili ezme
Aksam 18.00
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim ama sabah 7 den aksam 6 ya kadar hep ayaktaydim kosturdum surekli
çeyizime yatak örtüsü ve kare borcam aldım bugünnnn
anladımm canım:)) ama ben çok beğendim programı.. bundan sonra yapmaya başlıycam ben de.. sen ne zamandır devam ediyorsun.. faydasını gördün mü??
yapıcam canım sanırım bide üstüne bişiler koyarım artık
canım ya onlara gitmem biraz zor aslında ama senin listeni kendi listemin üstüne eklesem fena olmaz gibi :)) sen ne düşünüyosun? :)
listene bayıldımm
kızlar ya fndkkrdu nun yaptıgı lısteyı hep beraber yapsakhem daha duzenlı olur
güzel bi karar
olur canım ama ben plates sevmiyorum o nedenle plates olan günler leslie yapcam
tartıldım Burcum almamışım kilo. Çok şükür.Verdiğim miktarı da yok sayabiliriz. 100 gr
Kaç o tartıdan hemen kaç. gerçekten tatlım sürekli tartılmak motivasyonunu bozar.
Çok hoş olur Burcum ama çok karışık bir sürü şey olursa ben uyamam sanırım.
Aslanım Kaplanım Burcum
Kaptancığım yorumlarını okumayı çok özlemişim.Bir de kaptiş mesaj sayısı listesini de not aldım.
Afiyet olsun canım. Bomba gibi gidiyorsun.Spor konusu sanırım iş yoğunluğundan kaldı bugün. Kolay gelsin canım.
Form bisküvi?? Canım mümkün olduğunca uzak durmaya çalış olur mu? O diyet(?) bisküviler sağlıksız.
Burcum Aslanım Kaplanım
Afiyet olsun tatlım ama keşke o patates olmasaydı.
Afiyet olsun
Eti form???
Kaptan hakikaten kahvaltı olmadığı zaman olmuyor. Bütün gün mahvoluyor.
Burcum zahmet olmazsa o isim listesini bana mesajda gönderebilir misin? Epey kalabalık olmuşuz kafam karışıyor.
İnşallah kaptiş.
Hey hey hey hatta vohoaaa. Ne kadar kalabalık olmuşuz böyleCanım zaten ayın 9unda yoktum. Dünü de saymayın. Bugünden itibaren mesaj sayılarımı ve menülerimi paylaşırım.
Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım.
Günaydın tatlım. Afiyet olsun.
kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)
kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)
bende sisteme rağmen kaydımı yeniledim bugün evde sıkılıyorsan çaresi çalışmak canım hem ekonomiye katkı
bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttımay küstüm zaten bugün tartıyafazla gösterdi pislik moralim bozuldu cumaya kadar tartılmıcam
inşallah başarırsın canım şimdiden hayırlı olsun
aynen canım bıde ceyızın cok guzelmıs hayırlı olsun inş. gule gule kullan burcucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?