- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
MENÜM
Kahvaltı (09:45)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim hindi salam
1 dilim çavdar ekmeği
Domates
1 tane elma (12:30)
Öğle (14:30)
Biraz hamsi ve kırmızı lahana salatası
Akşam (18:30)
1 kase kısır, domates, marul
2 lt su spor yok
kaptancım sporun olmamasının özel bir denedi var mı? geçmişteki menülerinde de spor yok yazdığını gördüm. bebekle ilgili bir durum falan mı merak ettim. :26:
bir de sanki kısır olmamış mı ne, valla sana yorum yaparken çok tırsıyorum şuaaann :18:
Desene Esra' cım aşağı yukarı bebişlerimiz aynı günlerde doğmuş. Benim kızım 4 Nisan doğumlu, senin bebişin doğum tarihi ne? Tebrik ediyorum o zaman seni geçen günkü resimlerine bakarak hiç 6 aylık bebiş annesi gibi değilsin maşallah sana. Ben şu hedef kiloma ulaşayım hemen deli gibi spora başlayacağım sıkılaşmak için..
Valla ben mezun olurken buralarda kim olursa ona bırakacağım kaptanlığı kaçış yok. Allah göstermesin takım kaptansız kalırsa biliyorsun ki kapanması çok kolay oluyor. Kimse istemez 13. takımın kapanmasını zaten kaptan bulmadan bende bırakmam ama eski motivasyon devam eder mi onu da bilemem. Ama inşallah herşey güzel olur.
Ben başkasının değil de kendi zayıf fotoğraflarımdan bir tanesini asmıştım yatak odasında ki dolabın aynasına. Çok işe yaradı.
Hoş geldin canım. İnşallah önemli bir sorunu yoktur çocukların. Geçmiş olsun.
inş ebrucum. ama senin gibi kaptan da çok zor bulunur onu söylemeden edemiycem :26:
o da iyi fikirmiş gayeeet