meliscim günaydın dün tutamadım kendimi zaten çekirdek yedim ve tost yedim reglda olmuşum dün eve gidince fark ettim haftaya kesinn 1 kilo gitmiş olucak inşallah bu ay sonu hedefime ulaşıcamm
Herkese merabalar bugün buralar yağmurlu insanın şöyle çıkıp yağmurda dolaşası geliyor
Selam güzeller nasılsınız bizim takımda kimse yok sabahtan beri canım sıkıldı hoş bir sürü yazıyazdım ancak gelim azda size takılım dedim
ne olsun canım vallaha güzel gidiyor biliyosunuz bu hafta nerdeyse 1. diydim ancak elde olmayan süprizlerle 2. olduk ama canımız saolsun başka sefere oluruz değil mi.
vallaha canım bir kitap okuyorum hemde 2. kez hemde bu kitaptan tüm arkadaşlarım faydalansız diye özetleyip yazıyorum resimler ekliyorum sizlerde takip edin faydalanırsınız mutlaka buraya linki kopyalamıştım anck kaçıranlar diyet deneyimleri bölümünde siz diyettesiniz başlığına bakabilirler işte böyle canım.
birazdanda buseyremin yanına gideceğim bütün kızlar toplanacaz yani hadi şimdilik byy:1hug:
Merhaba arkadaşlar dün nete giremedim. Var mısın yok musunun mülakatına gittim.Dijital tartım bozulduğu için kesin rakam veremiyorum ama kilom yaklaşık 63,5.
Arkadaşlar iştahımı bastırmak için fikir verin evde oturdukça canım birşeyler istiyor koiş gelsin çoculları ona bırakıp kendimi dışarı atacağım.Senin tatlı cadı ne yapıyor melis kilo alımında bir problem yok değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-surecinde-ve-oncesinde-hissettiklerimiz.html
arkadaşlar yeni bir konumuz var isteyen paylaşım yapabilir haber vereyim dedim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-surecinde-ve-oncesinde-hissettiklerimiz.html
merhaba.beim korkum da hamilelikten sonra daha da fazla kiloyla uğraşmak.en iyisi dediğiniz gibi daha dikkatli yeme alışkanlığı edinmek ve yağlardan verebildiğim kadar kilo vermek olacak.size kolay gelsin.mesajımı yanıtladığınız için de teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?