değil mi ya karamanlı,insanın sevdiklerinden güzel kelimeler duyması ve en önemlisi kendininde öyle hissetmesi ne kadar güzel değil mi?.bugün çok mutluyum yazmışsın ya inan en az senin kadar mutlu oldum.kadınlar o kadar hassas bir ruha sahipki bazen küçücük bir hediye,basit bir cümle bile ruhlarını okşamaya yetiyor.dilerim hep mutlu olursun ve dilerim hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz sağlıklı ve mutlu bir şekilde.
merhaba kizlar ben dün bütün gün calistim bugünde birazdan oglumun maci var ona gidecgim bugun malum pazar olunca gec kalktik
kahvalti
3 bardak cay ictim
3 dilim ekmke yedim
beyaz peynir
zeytin
daomates salatalik
yedim aksama bakalim aslinda 1 haftadir aksam calistigim icin yemiyorum
bugünde yeme herjalde sadece meyve yiyorum benim kilom o kadar degismdi ama esim bugün sabah sen zayifladin bu günlerde dedi kendimde fark ediyorum ve bugün cok mutluyum
değil mi ya karamanlı,insanın sevdiklerinden güzel kelimeler duyması ve en önemlisi kendininde öyle hissetmesi ne kadar güzel değil mi?.bugün çok mutluyum yazmışsın ya inan en az senin kadar mutlu oldum.kadınlar o kadar hassas bir ruha sahipki bazen küçücük bir hediye,basit bir cümle bile ruhlarını okşamaya yetiyor.dilerim hep mutlu olursun ve dilerim hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz sağlıklı ve mutlu bir şekilde.
temam süper 168 boyum kilom 82.400 yaşım 29 paylaşıma gelince zaten sabahtan akşama kadar internet başındayım umarım birlikte başarabiliriz bugünler benim mens dönemim biraz zor bi hafta ama iyi idare ettim öyleyse sabah kahvaltısıyla başlayım
bir çay kaşığı kaymak
bir tatli kaşığı raçel
2 zeytin
2-3 dilim ekmek galiba o kısmını hatırlamıyorum
1 bardak süt
3-4 bardak çay tabiki şekersiz
4 kayısı
4-5 adet badem
birazda sucuk galiba bugün biraz kaçırdım ama akşama telafi edirim diye düşünüyorum
arkadaşlar melis08 2 kişilik boşyer olduğunu söylemişti bu teklif geçerlimi aranıza katılma şansım nedir
benim kilom o kadar degismdi ama esim bugün sabah sen zayifladin bu günlerde dedi kendimde fark ediyorum ve bugün cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?