- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
bugünkü menüm
sabah: 07:00
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
çay
ara: 1 galeta
öğlen:
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi
akşam:
1 kase tavuk çorba
söğüş domates
2 litre su
Bugunku menum
07:30
1 dilim tb ekmegi arasi peynir
Yarim kucuk domates
09:30
2 dilim kadar ekmek
2 yk salcalı yesil zeytin
Domates,salatalik
Cay
17:00
1 kase nesfit+sut
1 turk kahvesi
1 kupa yesil cay
2 L su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm araöğün fln yok patatesler gereksiz nası bi menü olmuş böylekahvaltı 12:00:)) oğlen oldu
1.5 dilim tam tahıllı
1 domates
1 yumurta
az bi peynir
haşlanmış patates 1 2tane
çay
akşam
lahmacun
salata ayran
Hatikasın cnm aynen devam😉bugünkü menüm
sabah: 07:00
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
çay
ara: 1 galeta
öğlen:
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi
akşam:
1 kase tavuk çorba
söğüş domates
2 litre su
Slm burcucum özlettin kendini kuzum ya cok sevindim elbisenin olmasınaKizlar selam bugun cok gezdim yorgunum elbise aldim hemde 36 beden alti can oldugu icin cok rahat oldu ama kesinlikle 38 beden olmusum cok mutluyum
Bugunku menum
07:30
1 dilim tb ekmegi arasi peynir
Yarim kucuk domates
09:30
2 dilim kadar ekmek
2 yk salcalı yesil zeytin
Domates,salatalik
Cay
17:00
1 kase nesfit+sut
1 turk kahvesi
1 kupa yesil cay
2 L su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menüm:
Sabah 07.00
2 küçük salatalık
1 küçük domates
2 dilim peynir
1 yumurta
Ara 10.00
1 çay bardağı kuruyemiş
Öğlen 12.00
1 tabak salata
Ara 15.00
Yarım yeşil elma
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 yumurta
1 yk bezelye (haşlama)
Yarım yk yeşil mercimek (haşlama)
Yürüyüş 1 saat
Su 2 litre
Bugün fena değilim dimi 😉
Menümü paylaşıyorum
Sabah 7:30
Aç karna 1 bardak su
1 koca gözleme (annm cumaya kalmaz ye dedi😁
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 13:00
1 kase yoğurtlu ıspanak
Ara 16:00
1 yeşil elma 2 havuç
Akşam 18:15
1 kase yoğurtlu bakla
1 dilim tb
Sabah (09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim kaşar peynir
4 siyah zeytin
Yarım domates
1.5 dilim ekmek
1 büyük bardak çay
Öğle (13:10)
1 tabak nesfit + süt
Ara (14:30)
7 çilek
5 fındık
Akşam (17:45)
1 kaseden biraz az mercimek çorbası
1 tabak tavuk döner
1.5 dilim ekmek
1 bardak ayran
2 litreden biraz fazla su
Kizlar selam bugun cok gezdim yorgunum elbise aldim hemde 36 beden alti can oldugu icin cok rahat oldu ama kesinlikle 38 beden olmusum cok mutluyum
kahvaltı 12:00:)) oğlen oldu
1.5 dilim tam tahıllı
1 domates
1 yumurta
az bi peynir
haşlanmış patates 1 2tane
çay
akşam
lahmacun
salata ayran
harika canım :)
teşekkür ederim kızlarCnm araöğün fln yok patatesler gereksiz nası bi menü olmuş böyle
Hatikasın cnm aynen devam😉
Slm burcucum özlettin kendini kuzum ya cok sevindim elbisenin olmasına
Slm kızlar ben geldimÇok hastaydım şimdi iyileştim çok şükür. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?
Slm kızlar ben geldimÇok hastaydım şimdi iyileştim çok şükür. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?
kızlar gece geç aytmıştım sabahta geç kalktım okula geç kalcam diye yedim hemen çıktım ara öğünde yapamadım öyle bişeyler oldu bu gün böyle oldu
Bugünkü menüm
Sabah 7.30
Aç karnına bi bardak su
Öğlen 13.30
Az yağda kızartılmış yarım patlıcan yarım kabak üzeri yoğurt soslu
Az şekerli çay
2 dilim ekmek
Ara öğün yok
Akşam 18.30
Bi tane biber dolması
Küçük tabak makarna
Bi fincan bitki çayı
Bugün spor yapmadım 3 bardak su 2 bardak da bitki çayı içtim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşkkürler Beste' cimHoşgeldin canımmm cok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim😊 güzel gidiyor eksikliğini hissediyoruz tabiii
Sana da teşekkürler Zeynep' cimslm ebrucum
iyiyiz canım azıcık bilgisayara bakıyorum
geçmiş olsun sana da
Bugünkü menüm
Sabah 7.30
Aç karnına bi bardak su
Öğlen 13.30
Az yağda kızartılmış yarım patlıcan yarım kabak üzeri yoğurt soslu
Az şekerli çay
2 dilim ekmek
Ara öğün yok
Akşam 18.30
Bi tane biber dolması
Küçük tabak makarna
Bi fincan bitki çayı
Bugün spor yapmadım 3 bardak su 2 bardak da bitki çayı içtim
canım kahvaltı yok biber dolması kızartma olmamış
Teşkkürler Beste' cimBenim ufaklık kreşten kaptı hastalığı arkasından hemen bana bulaştı. Bu kez çabuk toparladım allaha şükür. Sizi de iyi gördüm. Çok sevindim. Umarım bu kez gelişim son olur bir daha uzak kalmam sizlerden.
Sana da teşekkürler Zeynep' cimNasıl yoluna girdi mi diyet işi? Benim de başlamam gerekiyor. Hastalığı bahane edip ne bulursam yedim. Cumaya kötü bir sonuç beni bekliyor sanırım
Canım öncelikle aramıza hoş geldin. Ben takım kaptanı Ebru. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. 32 yaşındayım aynı zamanda çalışıyorum. Takımla birlikte ilk seferinde 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Arkasından hamile kalıp 83 kiloyla doğum yaptım. Ve geçen hafta en son 63,4 kiloydum. Seninle tanışmadık. Ben kendimi tanıttım sende bana bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
Gelelim menüne. Menün hiç ama hiç olmamış çünkü çok sağlıksız. Öncelikle kahvaltısız asla ve asla güne başlama çünkü bu senin kilo vermeni engeller. Kahvaltını ne kadar erken ve sağlam yaparsan günün o kadar güzel geçer ve metabolizman hızlı çalışır. Sen öğleye kadar hiç bir şey yememişsin. Öğle yemeğinde diyette olmaması gereken bir şekilde az da olsa yağda kızarmış sebzeler yemişsin. Ara öğünlerin yok. Akşam yine karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Yani hem sağlıksız hem seni doyurmayan bir şekilde beslenmişsin. Su çok az olmuş. Üzerine sporda olmayınca günün çok kötü geçmiş. Eğer suyu bardakla sayıyorsan gün de en az 10-12 bardak su içmen lazım. Bunu sakın unutma. [/benim adımda gülsüm 22 yaşındayım evliyim bi tane kızım var şu anda 67 kiloyum inşallah 60 kilo olucam QUOTE]
Teşkkürler Beste' cimBenim ufaklık kreşten kaptı hastalığı arkasından hemen bana bulaştı. Bu kez çabuk toparladım allaha şükür. Sizi de iyi gördüm. Çok sevindim. Umarım bu kez gelişim son olur bir daha uzak kalmam sizlerden.
Sana da teşekkürler Zeynep' cimNasıl yoluna girdi mi diyet işi? Benim de başlamam gerekiyor. Hastalığı bahane edip ne bulursam yedim. Cumaya kötü bir sonuç beni bekliyor sanırım
Canım öncelikle aramıza hoş geldin. Ben takım kaptanı Ebru. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var. 32 yaşındayım aynı zamanda çalışıyorum. Takımla birlikte ilk seferinde 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Arkasından hamile kalıp 83 kiloyla doğum yaptım. Ve geçen hafta en son 63,4 kiloydum. Seninle tanışmadık. Ben kendimi tanıttım sende bana bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
Gelelim menüne. Menün hiç ama hiç olmamış çünkü çok sağlıksız. Öncelikle kahvaltısız asla ve asla güne başlama çünkü bu senin kilo vermeni engeller. Kahvaltını ne kadar erken ve sağlam yaparsan günün o kadar güzel geçer ve metabolizman hızlı çalışır. Sen öğleye kadar hiç bir şey yememişsin. Öğle yemeğinde diyette olmaması gereken bir şekilde az da olsa yağda kızarmış sebzeler yemişsin. Ara öğünlerin yok. Akşam yine karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Yani hem sağlıksız hem seni doyurmayan bir şekilde beslenmişsin. Su çok az olmuş. Üzerine sporda olmayınca günün çok kötü geçmiş. Eğer suyu bardakla sayıyorsan gün de en az 10-12 bardak su içmen lazım. Bunu sakın unutma.
bu hafta beni de kötü sonuç bekliyor
ama bugünden sonra kaçamak yok
bu hafta beni de kötü sonuç bekliyor
ama bugünden sonra kaçamak yok
Memnun oldum Gülsüm' cüm tanıştığımızaValla kızlar beni bu hafta o kadarda kötü sonuç beklemiyo her ne kadr menümü beğenmesenizde hıh😄😄
Hoş bulduk canımSlm kaptan geçmişler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?