- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Memnun oldum hilalcim iyi kilo vermişsin tebrikler,benim geçen yazim kilom yüzümden hiç iyi geçmedi eşim arkadaşlarla denize gidelim diyordu ben çekiniyordum hep kuytu köşede giriyordum denize 2014 yazı bizim olsun bikinilerimizle boy gösterelim sahillerde
tekrar tekrar hoşgeldin aramıza canım benımde düğünüm var herşeyi hallettim ama basenlerim gitmedi onun için platese başlıcam ama sıkılır mıyım bilmiyorum bakalım
Sağol canım ya çok güzel konuştun ben de senin gibi düşünüyorum 20 günde o kadar kilo verdim Mayıs 11 e kadar 70 olcam sonra düğün var bir haftalık ara verip 5 kilo daha vercem bu yaz bize çalışacak ben de senin durumundaydım geçen yaz esracım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbuldum tatlım hayırlısı olsun ne zaman düğününüz, benimde basenlerim vardı göbeğimde göğüslerim baba tarafına çekmiş zaten büsbüyükler zayıfkende öyleydiben haftada 3 defa 1 saat yürüyorum basenlerim o sayede gitti birde reklam a mı girer bilmiyorum ama revoflex extreme diye 1 alet aldım internetten haftada 3 de onla çalışıyorum çok etkili herkez kopmasından şikayetçi kopanlar var arkadaşlarımınkinde ama benimkine bişey olmadı hala onu kullanıyorum çok fazla hareket yapılıo bacak kol onun sayesindede gitmiş olabilir ben geçen yaz bir hevesle spor salonuna gittim 700 liram boşuna gitti toplasan 5 defa gitmedim 7 ayda belkide kafamda bitirmemiştim zayıflıcam diye ama plates için aynı şeyi diyemem tabi bire bir çalışanlar vardı salonda hocayla.
canım bnm basenlerim sadece soya çekim gögüslerim filan küçüldü bi tek orası kaldı
Anladim canım allah allah yürüyüş yapıyormusun birde bacak çalış Google yaz basen eritme hareketleri diye fotolar videolar var işine yarar mutlaka.
Merhabalaaarİnşallah ben de aranızdayım artık
Kesinlikle öyle bu yaz bizimmmm ben kendime inanamıyorum ya çok salakmışım kendi düğünümde 65-66 kilo ile gelin oldumhiç istikrar yoktu zayıflamak gibi bu yaz akrabaların düğünü var daha çok motive oluyorum korsesiz elbise giymek için
Merhabalaaarİnşallah ben de aranızdayım artık
Tabi ki ne demek o kadar mutlu olurum ki anlatamam :))bu davet herkes için geçerliyse ben seve seve gelirim :))burdaki bütün arkadaşlarla yüzyüze tanışmayı çok istiyorum zatenn
Tabi ki ne demek o kadar mutlu olurum ki anlatamam :))
İyi gecelerrrrr :)
Bugün kü menüm:
sabah: 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ezine doğal peynir
1 salatalık küçük
1 domates
1 dilim tb ekmeği
ara 12:00
1 fincan sarı leblebi
öğlen 14:00
semizotu yemeği
1 tb ekmeği
3 kaşık light yoğurt
ara: 1 armut yicektim yoldaydım yiyemedim 7-8 leblebi yedim gene
akşam 19:15
tavuk soteli salata superdiiiii
yarım bira içtim arkadaşla
sonra sade kahve (yanındaki çikolata ve lokumu yemedim arkadaşım hayran kaldı azmime bu arada onun hiç kilo sorunu yok)
3 lt su
Canım iyisin ama leblebi kavrulmamış tercih et istersen :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani beyaz leblebi mi yiyeyim tatlım Tuğba kuruyemişten aldım tuzsuz ama kavrulmuşmu sorarım yrn iş yerimin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?