Butun gun saglikli beslen aksam eve tatli alinsin yedim ya gercektwn yedim regl olcm cok fenayim
Evet canım beyaz kavrulmamış oluyor sarı kavrulmuş oluyorama sarının tadı daha güzel beyazla idare ediliyor işte ) Allah gücümüzü arttırsın çalışıp diyet yapmak çok zor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım şerbetli tatlı fln yeme bak benim canım tatlı istediğinde 2 tane hurma yiyom yanında badem ceviz abartmadan ıımmmmhh mükemmell. (hurma çok lifli olduğu için bağırsakları çalıştırıyor ben hergün bir ara öğünüme koyuyorum )
Gunaydin kizlar cok iyi uyuymadim gece devamli bolundu uykum simdi yine kral kahvaltimi yaptm ogle yemegimi hazirladim staja gidiyorum bugun okulda agiz dis sagligi taramamiz var pertim cikmazsa gelirim aksam opuldunuz
Tabi ki ne demek o kadar mutlu olurum ki anlatamam :))
Selam kızlarHala hastayım iyileşemedim O yüzden foruma pek giremiyorum. Ama diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece su fazla içemedim midemi bulandırıyor :/
Yeni arkadaşlar da gelmiş bu arada. Hoşgeldiniz :)
Günaydın kızlar.birkaç gündür gelemedim buraya.
Canım şerbetli tatlı fln yeme bak benim canım tatlı istediğinde 2 tane hurma yiyom yanında badem ceviz abartmadan ıımmmmhh mükemmell. (hurma çok lifli olduğu için bağırsakları çalıştırıyor ben hergün bir ara öğünüme koyuyorum )
Günaydın canım eksikliğin hissedildi bilesin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özlem(alsimi) sana özel mesaj göndericektim ama mesaj kutun dolu olduğu için gönderemiyorum
teşekkürler hilal, gezdim 2 gündür baya.
yer açtım şimdi gönderebilirsin.
hurmaya bayılırım bende. gerçekten işe yaradığını düşünüyor musun peki bağırsaklar konusunda? almayı düşünüyorum bende ama ramazan ayı olsa her yerde var da uzun süredir gözüme çarpmıyor marketlerde falan. sen rahatlıkla bulabiliyor musun?
bu arada hoşgeldin aramıza ben özlem, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, 3 aydır bu takımdayım ve şimdilik 11 kilo verdim.
aktarla oluyor genelde ben hep görüyorum
hurmaya bayılırım bende. gerçekten işe yaradığını düşünüyor musun peki bağırsaklar konusunda? almayı düşünüyorum bende ama ramazan ayı olsa her yerde var da uzun süredir gözüme çarpmıyor marketlerde falan. sen rahatlıkla bulabiliyor musun?
bu arada hoşgeldin aramıza ben özlem, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, 3 aydır bu takımdayım ve şimdilik 11 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?