Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar..
Eylulcilek'cim hos geldin aramiza.;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

​günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum dershaneye gideceğim kaçamak yok kendinize dikkat edin
Günaydın kızlar:)

Saol cnm inşallah artik burdayim benide araniza aldiginiz için teşekkürler nasil bir diyet uyguluyosun sen

günaydın canım..öyle sabit bi diyetim yok karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum şekerli seyler beyaz un pilav makarna hiç yokda arada kaçamaklar oluyo işte..2 lt su en az vede sporr muhakkak:8: 7 den sonra bişey yemiyorum burcunun dediği gibi meyveyi yersemde en gec öglen yiyorum

Son düzenleme:
Aksam yatmadan önce nir bardak suya 2 adet birtane ceviz ve bir tanede tarçın koyuyorum içine ağzı kapalı bir sekilde sabaha kadar bekliyo sabah kalkar kalkmaz onu içiyorum sonra 2 bardak ılık suya 1 er damla sırke döküp onuda içiyorum yemek yemeden önce koşu bandında koşuyorum 30 dakka sonra kahvaltı yapıyorum domates salata peynir bir dilim ekmek öğlen sipacısl k yedim aksamda taze fasulye salata yatmadan önce 30 dakka daha kostum koşu bandında zayıflamanın formülü kalorimi seyler yemiycen günlük Alman gereken kaloriden fazla almıcan hatta 250 kalori az yiyen zayıflamak için cok hareketli olcan en az 250 kalori yakıcan böylelikle veriyon gayet kolay bir şekilde zorlanmadan deneyin bakın ne kadar basıtmiş dieceksiniz kilo vermek;)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar,bugün protein diyetini uygulayacağım, inş iyi sonuçlar alırım. Karnım ağrıyo, regl oldum olucam bakalım.inş olurum da şu şişkinlik gider,

Saol cnm inşallah artik burdayim benide araniza aldiginiz için teşekkürler nasil bir diyet uyguluyosun sen

merhaba canım hoş geldin :) inşallah hep birlikte verim alıcaz bu takımdan bende 2 haftadır buradayım ve çok sevdim kızları :)

Ben emine 23 yaşındayım, mezunum. Şimdilik çalışmıyor kpss ye hazırlanıyorum :)

Bugunku menum
09:00
1 kuru incir

11:30
Yarım avuctan az kabak cekirdegi+yer fıstigi

14:00
2 yk pilav
2 yesil elma

18:00
Humus
1,5 dilim ekmek
Salgam

Şuan sade soda

2 L su

menun çok eksik kalmamış mı canım ? Kabızsın söylediğine göre, az beslenerek te kabızdan kurtulunmuyo benim bildiğim kadarıyla,

Günaydın kızlar,bugün protein diyetini uygulayacağım, inş iyi sonuçlar alırım. Karnım ağrıyo, regl oldum olucam bakalım.inş olurum da şu şişkinlik gider,
günaydın emineee :) kpss çok stresli iş yahu Allah yardımcın olsun..atandıgım zaman en çok bi daha kpssye girmicem diye sevinmiştim en çok :) gerci bi keZ girdim emme oda yetti :))

menun çok eksik kalmamış mı canım ? Kabızsın söylediğine göre, az beslenerek te kabızdan kurtulunmuyo benim bildiğim kadarıyla,

Emine'cim evet eksik kalmis menum ama kabizliktan kurtulmak icin degil kendimi cok şiş ve tok hissetigim icin yiyemedim malesef.:(

günaydın emineee :) kpss çok stresli iş yahu Allah yardımcın olsun..atandıgım zaman en çok bi daha kpssye girmicem diye sevinmiştim en çok :) gerci bi keZ girdim emme oda yetti :))

Eda'cimmm ve kelebekcigim protein diyetine ne zaman basliyoruz?;)

Son düzenleme:
Emine'cim evet eksik kalmis menum ama kabizliktan kurtulmak icin degil kendimi cok şiş ve tok hissetigim icin yiyemedim malesef.:(

hımmm anladım canım. Bende şişim az once regl oldum ,

nihayet sonunda çok şükür :D inşallah yavaş yavaş iner karnım. Aslında annem filan inceldin sen belden filan diyo. Ama tartıda fazla fazla çıkıyorum.
Bu hafta cumaya kadar reglim biter. O gün tartıda hüsrana uğramam inş :)

gunaydın tatlım :) bende gidicem ilk kez, ve kazanmayı çok istiyorum. Özelden iş bakmak girmek ayrılmak bunlardan harbi bıktım. Ben on lisans muhasebe mezunuyum ege denn , onu lisansa tamamlamak için dgs ye girdim kazandım, gittim 1 donem okudum ve bıraktım , aoften tamamlıycam inş,

o zamana kadar da çalışmam para kazanmam lazım. Aşırı ihtiyaçları olan biriyim her bayan gibi, zor oluyo evde oturmak .
Senin kpss kazanma hikayeni nereyi kazandığını filan kısaca anlatır mısın canım babada örnek olur :)

geçmiş olsun tatlım çok fena şu regli ya :(

protein diyeti güzel kilo verme durduysa baya bi atak yaptırıyor

evet. Oldum şimdi regl, karnım ağrıyo. Yeşil çay içiyorum. İlk kez protein diyetini uygulycm canım inş faydasını görürüm , bu arada seni takip ediyorum. Çok güzel kilo veriyosn darısı başıma :)

sabah
2 bardak su
9:30
1 domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
ara
12:30
2 yeşil erik
öğlen
15:00
1 tabak çalı fasulye
yarım tb ekmeği
kırmızı biber
akşam
19:30
1 yeşil elma
2 tane mısır patlağı dün keyifsizdim canım bir şey istemedi pek zordan yedim bunları da yürüyüş yok :(
3 lt su

gunaydın tatlım :) bende gidicem ilk kez, ve kazanmayı çok istiyorum. Özelden iş bakmak girmek ayrılmak bunlardan harbi bıktım. Ben on lisans muhasebe mezunuyum ege denn , onu lisansa tamamlamak için dgs ye girdim kazandım, gittim 1 donem okudum ve bıraktım , aoften tamamlıycam inş,

o zamana kadar da çalışmam para kazanmam lazım. Aşırı ihtiyaçları olan biriyim her bayan gibi, zor oluyo evde oturmak .
Senin kpss kazanma hikayeni nereyi kazandığını filan kısaca anlatır mısın canım babada örnek olur :)

Bende aöf ilahiyat önlisans mezunuydum Aynı yıl dgsye sonrada kpssye girdim..sakarya ilahiyata yerlestim lisans tamamlamaya..aksaraya atandım istanbuldan 79 puanla kuran kursu öğreticisi olarak ama sözleşmeli..son durum bi sene sonra kadroya gectim memuriyette 3.yılım fakülteyi bitirmem için bi iki dersim var alttan bu sene dondurmasaydım mezun olmuştum sanırım:) bitince alese giricem inş yüksek lisans yapmak istiyorumda araya evlilik giriyo işte çocuk falan olmadan halletmem lazım :))
Ben liseyide dışarıdan bitirdim Hafızlık yaparken bu beni çok yordu örgün egitim gercekten farklı..son yıllarda ders çalışamıyorum artık...
Kısaca yaz demişsin ama biraz uzun oldu idare et :))

Son düzenleme:
Bende aöf ilahiyat önlisans mezunuydum Aynı yıl dgsye sonrada kpssye girdim..sakarya ilahiyata yerlestim lisans tamamlamaya..aksaraya atandım istanbuldan 79 puanla kuran kursu öğreticisi olarak ama sözleşmeli..son durum bi sene sonra kadroya gectim memuriyette 3.yılım fakülteyi bitirmem için bi iki dersim var alttan bu sene dondurmasaydım mezun olmuştum sanırım:) bitince alese giricem inş yüksek lisans yapmak istiyorumda araya evlilik giriyo işte çocuk falan olmadan halletmem lazım :))

Ben liseyide dışarıdan bitirdim Hafızlık yaparken bu beni çok yordu örgün egitim gercekten farklı..son yıllarda ders çalışamıyorum artık...

maşallah canım ya , çok azimlisin açıktan baya çaba göstermişsin. İnşallah yüksek lisansını da tamamlarsın. Sende o azim var :) bende istanbulda yaşıyorum. İstanbul içi tercih yapıcam, dua et olur mu :)

dünkü menüm:
sabah 10 da koştur koştur aşıya gittik beyaz ekmeğin küçük köşesinden anca tost yapabildim yedim
15 de arkadaş geldi halley almış gelmiş acıkmıştıda 3 tane yedim suyla yapılmış nescafe yle:17::17::17:
18 de bi kepçe tarhana 2 küçük biber dolması
bi kase cacık salata
akşam misafirliğe gittik bir dilim kek bi kurabiye
:17::17::17::18::18::18:

acaba benim de böyle hikayelerim olacak mı

Eda'cimmm ve kelebekcigim protein diyetine ne zaman basliyoruz?;)

Günaydın :)

evet pazar günü başlıyoruz. bugün hazırlıklarımızı yapalım. eksiklerimizi alalım. sporumuzu da 2 saat olarak yapalım bu hafta...2 saat yürüyüş gibii. başka türlü olmayacak..

Back
X