Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol karamanlım iyiyim aramıda yaptım iki mandalina yedim.
kızın çok tatlı maaşallah yaa pozda vermiş cadıı :)
ohhh ne güzel sen cok iyi gidiyorsun canim kac kilo kaldi verecegin
cok sagol canim fotgraf cekmek söz konusu olunca poz vermekten hic cekinmiyor o bicim poz veriyor
haklisin canim uzak kalmalari bazen iyi oluyor ama benim kiler fazla uzun kaliyor kardesimde yanimda degil oda istanbulda
canim fazla spor yapamiyorum zaten en azinda haftada iki kere bunlari yaparsam vucüdum toparlar kendini
canim sana rakip degildwe yoldas olayim beraber verelim kilolari ben her za,man yanindayim sen cok azimli birisin eminim hedefine ulasacaksin

evet canim cok sükür atlattik sadece gece yatarkeb burnu tikaniyor ve öksürügü hala gecmedi insallah oda gecer
valla meliscim cok zor bir karar hediye almak bence en iyisi cikolata ilk gittigin eve ne götürecegini bilmemek cok zor
sana iyi eglenceler canim melisi de mi götüreceksin

dosbik hosgeldin kuzum kilodan haber ver :)
hoşbulduk cancağızım

aha simdi gördümmm gecmise baktim..

nabtin sen cnm yhaa...

seninlede aramizda fark kalmamis nerdeyse..
hadi kizlar kampaaaaaaaaaaaa

sorma canım yaaa
1 haftadır o mağaza senin bu alışveriş merkezi benim
gezdim alışveriş yaptım
bütün yemekleri dışarda yedim
sonuç felaket
artık pazartesinden sonra hem spor hem diyet
hızlı bi kamp yapmayı hatta detoks tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum
zaten diyetisyeni bırakınca kendimi tümden bıraktım
çoook desteğe ihtiyacım var çooook

askitom bence de hadi kampa hepimiz cozuttuk.
ayrıca çikolata desteği için de sağol karamanlım sana da teşekküğr onay almak istedim.
melisi götürmek istemedim öyle karar vermiştik annemle eşim götürelim diyor hoca getirin demiş bir de melis kadar bir kaç bıdık daha var oradan çıkıp beraber vakit geçirecekmişiz.

dosbacigim merhaba sakin moralini bozma ben destege hazirim evet kizlar pazartesiden itibaren yilbasina kadar 0 kacak

karamanlim yha .. saol destegin icin :) ama benim rakibe ihtiyacim varr...
yarismam lazimm.. anca o paklicakk beni..

madem sen yarismayalim dion bende dosbikime soriim..
dosbikk kizz hadi rakibim bir sen ol birde türk hava yollari :)))

bakalim haftaya hangimiz daha cok vericezz..
yanniz senin 1 kilo avantajin var .. bugün bol bol ye ki yarin 68 ol :roflol:

birsey degil canim sana iyi eglenceler o zaman bugün baagi yorulacaksin demektir bu

ojem de tamam kıyafetmi de giydim yanlız aksesuar ve kemer seçimi için eşimden yardım isteyeceğim karar veremedim.
melisin kıyafetlerini de seçtim ojem kurusun çantasını hazırlayayım.

dosbam hoşgeldin o nasıl söz tabi diskalifiye değilsin ama çok özledik.
hoşbulduk canım
siteye giremeyince çok moralim bozuldu

dosbacigim merhaba sakin moralini bozma ben destege hazirim evet kizlar pazartesiden itibaren yilbasina kadar 0 kacak

tamam canım bu deteğe ve morale çok ihtiyacım var

68 olursam yeni aldıklarımın içine giremem :))
bende varım canım
karamanlı sen ve ben yarışalım
isteyen olursa sıkı bi diyet buyursun gelsin

hepimiz giremedik canım hele dün çok stresliydi kilo bildirim günü kalliste giremedi ben 10da falan yollayabildim listeyi çok fenaydı stres.

ben de yarışa katılsammı yok ben sizden korkarım üçünüzde çok sıkısınız.:kedi:

karamanlım 4 kilom kaldı canım ama bu 62 de çakıldım kaldım resmen üç aşağı beş yukarı gidiyorum.belkide ben çabuk sonuç almak istiyorum bilmiyorum.ama bunada şükür tabi.

dosbacım sende hoşgeldin canım desteklerimiz seninle sen gir ve yediklerini yaz sürekli bizde fikir verelim sana.

ferdacım çikolata bence iyi seçim olur.
meliside götürün tabi valla ben duru olmadan bi yere gitmek istemez oldum.onunla çıkıp bişeyler yapmak helede babasıda varsa acayip hoşuma gidiyor.
hem yaşıtlarıda olacakmış bak eğlenir onun içinde değişiklik olur.

canım sen gayet iyiymişsin
bende bi 65 altını görsem (

sağolun dosbacım gencizam.

melisi resmi ortam olur diye görtürmek istemedim ben şahsen kendi hocamın evine götürmem tek biz varsak götürürm de tüm bölğm varsa götürmem resmiyet olur. Ama yaşıtları geliyormuş hca da özellikle söylemiş götürürüm artık. eğlensinler fıstıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…