ohhh ne güzel sen cok iyi gidiyorsun canim kac kilo kaldi vereceginsağol karamanlım iyiyim aramıda yaptım iki mandalina yedim.
kızın çok tatlı maaşallah yaa pozda vermiş cadıı :)
haklisin canim uzak kalmalari bazen iyi oluyor ama benim kiler fazla uzun kaliyor kardesimde yanimda degil oda istanbuldaarada oluyor canım işte ne yaparsın olsun afiyet olsun.
dişçiyle 15 günlük işim falan kaldı köprülerim var işte dün diş kesimiydi haftaya ölçü alacak sonraki hafta da takar herhalde. Bunaldım ben de.
menün süpermiş. Hafta sonu da çalışıyorsun ya canım helal.
işte adcım bizim sorun bu ben de oturup adam gibi yemiyorum aralarda acıkıyorum sonra aslında öğünlerde adam gibi yesek problem olmayacak.
sağol canım iyiyim ama eşim yanağın şiş diyor şiş olur tabi dünya kadar iğne yapıldı. Melis diş patlatacak 1 hafataya kalmaz sanırım onun sıkıntısı.
ayy ne güzel özlemişsindir kardeşini güzel vakit geçirin :) ziyafeti çok kaçırma ama akannehir
evet bence de diş canım gece de huzursuz uyuyor. İnşallah ama bir sürü diş var çıkacak geçermi bilmem :sinifsinif:
aifyet olsun.
az kaldı canım dişçi işim teşekkür ederim. Evet bu konuda şanslı olduğumu biliyorum 2 sokak aramız Allah yokluklarını göstermesin boşver bırak uzak olsunlar.
diş galiba, iyiki de geç çıkmış rahattım 14 ay :)
ohh ne güzel step yoga se artık zayıf kervanına katıldın.
afiyet olsun canım.
inşallah canım sesi kötü geliyoe rapor al otur işe gitme dedim kızdı bana o bilmiyormuymuş düşünemiyormuymuş işe gitmesi lazımmış falan gıcık oldum düşün ve laf işitlmaz:
biz erzuruma kongreye gittiğimizde almıştık az az buzdolabı poşetine koyup buzluğa atmıştım hala biraz var ben de çok severim.
canim sana rakip degildwe yoldas olayim beraber verelim kilolari ben her za,man yanindayim sen cok azimli birisin eminim hedefine ulasacaksinselam kizlar..
68,4 ciktim bu sabah..
bayramdan sonra bi kendime gelemedim..
abartmasamda.. normal yiyiyorum..
ama olmayacak böyle , bende farkindayim.. zaten bir kac gündür hem site sorunluydu,hemde yüzüm olmadi yediklerimi paylasmaya..
yilbasina kadar bir hedef koydum.. 62 dedim..
biliyorum ki zor !
Karamanli canim sen cok iyi gidiosun bu ara.. bana rakip olurmusun?
ikimiz yarisalim mi ne dersin? motivasyona ihtiyacim var noluuuuuuuuur :))
karamanlım iyi olmasına sevindim kızının çok şükür bitmiş.
kızlar eşimin hocasına gideceğiz demiştim ya hazırlanmalıyım. Adamın müstakil evi varmış 100 kişi çağırmış tüm bölümü başka kimler var bilmiyorum yemek verecekmiş. hacdan dönmüştü. Ne alsak bilmiyorum giderken çok düşündm tatlı falan gitmez çok kalabalık çünkü çikalatamı alsak pelitten falan karar veremedim ilk gidişim boş da gitmek istemiyorum.
Evine birşey alalım dedim ama adam antikacıymış hatta antikacı dükkanı varmış kapatmış evi müze gibiymiş ondan vazgeçtim bir şey beğendiremeyiz herhalde.
baba kız uyudular 3.30gibi çıkacağız ben biraz hazırlık biraz da süs yapayım opuyorumnanaktan
hoşbulduk cancağızımdosbik hosgeldin kuzum kilodan haber ver :)
aha simdi gördümmm gecmise baktim..
nabtin sen cnm yhaa...
seninlede aramizda fark kalmamis nerdeyse..
hadi kizlar kampaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk cancağızım
sorma canım yaaa
1 haftadır o mağaza senin bu alışveriş merkezi benim
gezdim alışveriş yaptım
bütün yemekleri dışarda yedim
sonuç felaket
artık pazartesinden sonra hem spor hem diyet
hızlı bi kamp yapmayı hatta detoks tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum
zaten diyetisyeni bırakınca kendimi tümden bıraktım
çoook desteğe ihtiyacım var çooook
askitom bence de hadi kampa hepimiz cozuttuk.
ayrıca çikolata desteği için de sağol karamanlım sana da teşekküğr onay almak istedim.
melisi götürmek istemedim öyle karar vermiştik annemle eşim götürelim diyor hoca getirin demiş bir de melis kadar bir kaç bıdık daha var oradan çıkıp beraber vakit geçirecekmişiz.
hoşbulduk canımdosbam hoşgeldin o nasıl söz tabi diskalifiye değilsin ama çok özledik.
dosbacigim merhaba sakin moralini bozma ben destege hazirim evet kizlar pazartesiden itibaren yilbasina kadar 0 kacak
68 olursam yeni aldıklarımın içine giremem :))karamanlim yha .. saol destegin icin :) ama benim rakibe ihtiyacim varr...
yarismam lazimm.. anca o paklicakk beni..
madem sen yarismayalim dion bende dosbikime soriim..
dosbikk kizz hadi rakibim bir sen ol birde türk hava yollari :)))
bakalim haftaya hangimiz daha cok vericezz..
yanniz senin 1 kilo avantajin var .. bugün bol bol ye ki yarin 68 ol :roflol:
birsey degil canim sana iyi eglenceler o zaman bugün baagi yorulacaksin demektir bu
kızlar bende çıkıyorum,sonra görüşürüz.
hadi ben kacar .. öptümm
hoşbulduk canım
siteye giremeyince çok moralim bozuldu
tamam canım bu deteğe ve morale çok ihtiyacım var
68 olursam yeni aldıklarımın içine giremem :))
bende varım canım
karamanlı sen ve ben yarışalım
isteyen olursa sıkı bi diyet buyursun gelsin
karamanlım 4 kilom kaldı canım ama bu 62 de çakıldım kaldım resmen üç aşağı beş yukarı gidiyorum.belkide ben çabuk sonuç almak istiyorum bilmiyorum.ama bunada şükür tabi.
dosbacım sende hoşgeldin canım desteklerimiz seninle sen gir ve yediklerini yaz sürekli bizde fikir verelim sana.
ferdacım çikolata bence iyi seçim olur.
meliside götürün tabi valla ben duru olmadan bi yere gitmek istemez oldum.onunla çıkıp bişeyler yapmak helede babasıda varsa acayip hoşuma gidiyor.
hem yaşıtlarıda olacakmış bak eğlenir onun içinde değişiklik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?