dinlen canim dus gercekten rahatlatiyor insani
sagol canim evet haydi kizlar kasarli mantar yemeye
selam canlarım nasılsınız..?
ben dünden beri çok gerginim ve huzurlu hissedemiyorum kendimi babamla tartıştık ve birkaç yolunda gitmeyen sorunum daha var hepsi üst üste gelince artık ne yapacağımı şaşırdım mafoldumben
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
öğle 1 mandalina
akşam 1 kepçe yayla çorbası 2-3 yemek kaşığı taze fasülye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt
ara yapamadım aklıma bile gelmedi daha doğrusu yarım litre su içtim sadece yatana kadar biraz daha içmeye çalışıcam..
kaşarlı mantar nasıl yapılıyor peki? ben hiç denemedimCADIARZU
kızladışarda yediyarım kase çorba az yeşil salata ve lahmacun 1 tane yedim birazda yarm galiba yedim yarım bardak ayran içtim kaçırdımmı sizce
canım çok kolay ama lezzetli
mantarları temzile saplarını kopar
domatesi rendele ama iyici suyunu sık, micik minicik biber doğra,kaşar rendele ve pul biber kat birazcıkta tuz
mantarların içine bu karışımdan doldur mikrodalgada veya fırında pişir
afiyet olsun bu kadar basit
ben mantarı çok kullanırım mutfakta... çok severim ama kalorisi yüksek
dün sadece 3 minicik mantar yedim ve kaşarım lighttı
baharcım konuyu bimeden canını sıkma demek çok kolay
ama arkadaşların dediği gibi hayat kısa affet ve anlamaya çalış
ben evlenince annemi babamı daha ii anlamaya başladım bi de anne olsam herhalde çoğu düşüncem değişecek
kızladışarda yediyarım kase çorba az yeşil salata ve lahmacun 1 tane yedim birazda yarm galiba yedim yarım bardak ayran içtim kaçırdımmı sizce
Şüpheliyi bırak, şüphe vermeyene bak. Zira gönül, (sözde ve işde) doğrudan huzur, yalandan kuşku duyar”
ne güzel bir söz hepinize iyi geceler arkadaşlar ben mecbur kaldım ödem söktürücü aldım balakım tartıda ne değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?