git yat canım,dinlen lazım.Yarın bişey kalmayacak.Tekrar geçmiş olsun.Maşallah oluşuna demek sanberkin abisi.:teytey:
ah bilmezmi bhr cım. bazen bakıyorum ortalarda görünmüyor,hemen anlıyorum nerde olduğunu. beyefendi pc yi açmış almış klavyeyide önüne tuşlara basıp duruyor bazen mause nu kullanmayıda ihmal etmiyor.bizden ne görürse onu yapıyor. eşime pc yi değiştirirsek laptop alalım erişemesin kolay kolay diyorum.[bak sen minik sıpaya bilgisayarın düğmelerini de bilirmiş fena bunlar fenaaa kaydirigubbakcemile3
dinlendim canım sağol uyumak çoook güzel. bende seni çok öpüyorum canım.akşam eve gidince de oğluşumu öperim bhr teyzesinin yerine. Şenizolsun canım daha sonra konuşuruz bugün çalıştın iyi bi dinlen mide bulantın da geçmiştir umarım hayatım dikkat et kendine öpüyorum oğluşunu da öp benim yerime
rüyada bile olsa mutlu olmak gibisi yok sanırım. heleki çabaladığın bir konuda. rüyalarının hayırlısı ile kabul olmasını dilerim canım. :lepi:günaydın güzel hatunlar opuyorumnanaktan
kahvaltımı yazayım hemen;
uaynır uyanmaz hemencecik koccaman bir bardak ılık suyumu içtim,peşinden 5 adet ceviz yedim bir süre sonrada 1 haşlanmış yumurta yanında az beyaz peynir ve 2 zeytin yarım dilim ekmek şekersiz çay ile.
şimdilik bu kadar akşama bir kase çorba kesin ama yanında ne olur bilemiyorum...(rüyamda kendimi zayıflamış gördüm ve çok mutluydum :)))
ah nerde o incelik. :roflol:öncelikle kızlar doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım... adcım bu arad fotolar güzeldi canım teşekkür ederim çok incesin
amin balım inşallah. nasıl sevindim gününün güzel geçmesine. a.s.dün çok güzeldi... hava çok güzeldi... istanbul herzaman ki gibi çok güzeldi... maç çoook güzeldi :))
çok güzel gezdim eğlendim yedim içtim :)) aşk tazeledim :)) yoruldum :)) yeni yaşıma güzel girdim inş. bu yaşım ve bütün hayatım eşimle ve sevdiklerimle hep güzel geçer...
:roflol: :roflol: :roflol: fikriyecim sen bu anılarını not al hayatım ileride okudukça bol bol gülersin.Hele türçeyi yeni öğrenmeye başladığımda...şimdi artık salatılık ne olduğunu biliyordum bir gün yolda gezerken bir arabanın yanından geçerken yüzerinde satılık yaziyordu...hm garip dedim diye salatılık yazıyorki.?diye düşündüm.Bir kaçgün sonra bir evin camında yine bu yazıyı gördüm.A bu ne demk dedim ya satalık ya kiradır dedim ama arabanın yüzerinde yazdığına göre büyük ihtimalle satalıktır diye düşündüm.Sonra kendi kendime ay bu nasıl bir şey ya ham sebze hem de satalık nasıl olur,ne alakısı var diye düşünmüştüm.Ama olayın komik tarafı benimdi ..
canım kusurabakma,her fırsatta yazıcam ama unutuyorum. hoşgeldin hayatım. a.s.opuyorumnanaktan hosbuldum canim..bende severim greyfurtu,seker katilmamis meyvesuyu budum artik hep ondan aliyorum aslinda ben bi bardaga yarim ondan yarimda maden suyu katiyorum mütis bi icecek oluyo bana...
ben yürüyüste yapmak istyiroum ama bugün bura -8 filandi kar yagdi dün bugünde buz oldu heryer dondum bi ara ciktimda..
bhr cım bu sorunu ancak sen çözebilirsin hayatım. pazar günleri çok kaçırmak istemiyorsan tabağına kaloriyi hesaplayarak al yiceklerini. ama önce kendini şartla ne kadar yemen gerektiğini kabul ettir belki işe yarar. günlük yediklerinde belirli bir kaloriyi geçirme canım,sende melzeyit gibi dene istersen belki daha iyi olur balım ne dersin.iyi geceler kızlar bugün yediklerimden dolayı pişmanlık duyduğum için hiç keyfim yok keşke demekten yoruldum bi irademle başa çıkamıyorum ben böyle değildim nasıl bu hale geldim bilmiyorum yarın umarım tüm bu karamsarlığı bırakıp iradeli bir şekilde yoluma devam ederim hepinizi öpüyorum görüşürüz..
canım hoşgeldin aramıza a.s.slm kizlar...azimli,stressiz,saglikli ve bol kilo kayipli bir hafta olmasi dilegimle...
ya bende bıraktım şu yeşil çayı hemen başlamam lazım aslındanereusum yeşil çayın banada faydası oluyor hayatım yani açlığımı bastıyor,bende hala içemedim.başımdaki insanlar olmasa rahat olacam ama hala gitmediler.
scapula cım sağol canım sanada azimli,stressiz,saglikli ve bol kilo kayipli bir hafta diliyorum.
ne oldu baharım yemeden önce pişman olmayı denesen bide kızdım ki ne kızdım hep yiyosun hep pişman oluyosum hııım ne oldu 14 şubat hayalmi oldu 2 günde
Bugünden itibaren yeni bir gün Baharım. Yeni bir sayfa... Bozma fazla moralini.
günaydın fıstıklar a.s.
2 gündür elma diyetini yapıyorum bugün 3.günümü yapıcem
68 kilo olarak başladım bu diyete ve şuan 66.5 kiloyum
bu haftayı tamamlamayı düşünüyorum fakat lakin
başım ve kemiklerim çok ağrıyor akşam iş çıkışı eve gittiğimde yorgunluktan ölüyorum
62 kiloya düşene kadar devam edicem çok bişey kalmamış zaten zemuszemus
ama dayanmak gerçekten çok zor
bhr cım bu sorunu ancak sen çözebilirsin hayatım. pazar günleri çok kaçırmak istemiyorsan tabağına kaloriyi hesaplayarak al yiceklerini. ama önce kendini şartla ne kadar yemen gerektiğini kabul ettir belki işe yarar. günlük yediklerinde belirli bir kaloriyi geçirme canım,sende melzeyit gibi dene istersen belki daha iyi olur balım ne dersin.
ya bende bıraktım şu yeşil çayı hemen başlamam lazım aslında
ama bugünlerde tekrar soğan suyuna dönmeyi düşünüyorum malum daha önce içtiğimde bayağı incelmiştim ve 1.5 kilo kadar vermiştim
tamam bugün soğan suyuna başlangıç yapıyorum tekrar
inşallah nereus rahatsızlanmazsın şekerim
bende aramı yazayım
biraz çubuk kraker susamlı olanından
1 meyveli süt
yarım elma
günaydın fıstıklar a.s.
2 gündür elma diyetini yapıyorum bugün 3.günümü yapıcem
68 kilo olarak başladım bu diyete ve şuan 66.5 kiloyum
bu haftayı tamamlamayı düşünüyorum fakat lakin
başım ve kemiklerim çok ağrıyor akşam iş çıkışı eve gittiğimde yorgunluktan ölüyorum
62 kiloya düşene kadar devam edicem çok bişey kalmamış zaten zemuszemus
ama dayanmak gerçekten çok zor
kızlar nöbetçiyim söyleyi mdedim arada bi gelir bakarım ama kimseler olmuz bugün muhtemelen nereus iyi zayıflamışsın ama inşallah geri almazsın canım
bugün ne yediğimi yazayım meyve günü yapıyorum kızlar sabah kahvaltısı hariç
sabah 1 kase nesfit yarım bardak kadar sütle birlikte
birkaç saat arayla da meyve yiyorum bugünü böyle bitiricem hatta dayanabilirsem cumaya kadar da yapmayı düşünüyorum tartılmadım ama kesin haftasonu kilo aldım :gitme:
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim özledim eminim vermişsinizdir kiloları bende aldım geldim beni bu takım paklıyor inanım ,utanıyorum ne zaman iziinli olsam kilo alıyorum offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?