- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Maşallah boya bak. Ben uzun olsaam ohoo hiç rejim yapmam de babam yir dururum28 Haziran'da başladım canım.
Başlangıç: 89
Bu hafta: 87
Boy: 1.76
Hedef: 69 kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah boya bak. Ben uzun olsaam ohoo hiç rejim yapmam de babam yir dururum28 Haziran'da başladım canım.
Sağol canım28 Haziran'da başladım canım.
Sana resım gosterıyımmi bu söze tövbe dersınMaşallah boya bak. Ben uzun olsaam ohoo hiç rejim yapmam de babam yir dururum![]()
Kız bundadamı yan cizdınEvet ya Allah utandırmasın.Tabii bazı şeyler kısmet biliyoruz hepimiz![]()
Sayılmıyor yok olamıyorteze gelini kirmak istemem ama ha bire kosturmaktan agri kesiciyle ayakta duruyorum bacaklarim cok aciyor heralde gun boyu ayakta kosturmakta spor sayiliyordurr
İnsallah yüzün güler canımValla merak ettim tartıldım o kadar su içmeme rağmen 107,9 geldim sabah hemen tartılıcam :))
Bızım bedenler irilestıkce nayıflestikAnladım canım ilk hedefe bi ulassam varsa etraf dan sen diyettemisin hiç eridiğin yok.laflari bir kesilse nasıl mutlu olucam
Bende bende önümde kaynimin düğünü yeğenimin düğünü kuzenin düğünü var da var
Fırında yaptın değil miMenümü bir daha yazayım
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 domates
Çeçil peynir
8-10 tane yeşil zeytin
Ara ve öğlen Yok
Akşam : 1 adet çipura tereyağında kızarttım
Yanına salata
Çipuranın karnına dövülmüş sarımsak biraz zeytinyağı ve baharat koyup beklettim sonra kızarttım çok leziz oldu
3-4 lt su içtim limonlu yeşil çay içtim spordan sonra beyaz çay yada şekersiz Türk kahvesi içeceğim
45 dk eliptik yapıldı daha spora devam ağırlık hareketleri yapacağım kol,karın,bacak,yanlar vs Allah ne verdiyse :)
Fırında yaptın değil mi
Acaba içtiğiniz kahve nasıl bir kahveSelamlar bugün menüm şöyleydi
Uyanınca 6:15
1 su bardağı maydonozlu limonlu su
Kahvaltı 07:45
5 adet zeytin
1 roll kepek ekmek 50 gr
30 gr beyaz peynir
1 adet salatalık
1 adet köy biberi
1 fincan Yeşilçay
Ara 10:00
1 fincan kahve
Öğlen 12:30
7 yemek kaşığı susuz taze fasulye
50 gr yoğurt
Ara 16:30
2 adet hurma
1 fincan kahve
Akşam 20:00
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran
60 dk yürüyüş
75 adet mekik
15 dk ip atlama
3 litre su :)
Ara ögünler burdada yımekler nırde kurban
Yavru kuşum aşk masalı olmuş sizinki tam mutluluğunuz aşkınız daim olsun artsın eksilmesinBen ankarada okuyordum ailem izmirde zaten.Lisedeyiz 17 yaşındayım.19 mayıs törenleri var şehrin her tarafında coşku.Ankara'da öğrenciyim biz de katılalım dedik (tabii seyirci olarak).Neyse gittik askerler yürüyüş falan yapıyor.Allah'ım utkuyu gördüm bir de ergenlik var tabii hormonlar coşmuşÇok ama çok yakışıklı.Ben sadece onu izliyorum tabii resmi tören olduğu için tek yöne bakıyor beni görmesi imkansız.Neyse biz 15-20 arkadaşız toplamda hadi dönelim okula dedik.Hepimiz okul pansiyonunda kalıyoruz zorunlu olarak.Benim surat düştü artık ne bekliyorsam
Başladık yürümeye sonra biri seslendi arkadan hanımefendi diye.Döndük bir baktım utku.Benim surat ifadem aynen şu
Bizim çocuklar da korktular tabii bir şey yaptım falan diye çok hovardayım o zamanlar
Bir saniye bakar mısınız dedi.Bizimkilere döndüm ilerleyin siz hallederim ben dedim.Neyse biz biraz geriye doğru yürüdük elini uzattı utku ben dedi.Ben adımı bile söyleyemiyorum heyecandan
Şoku atlatınca meltem ben dedim tokalaştık
Çıkardı cebinden kağıt telefon numarası yazıyor.Eski usul takılıyoruz
Beni yanlış anlamanızı istemem eğer isterseniz ve hazır hissederseniz lütfen geri dönün sizi bekleyeceğim dedi.Sonra beni arkadaşlarımın yanına bıraktı gitti.Ben sevinçten ölüyorum aynı zamanda şoktan kalbim kuşlar gibi
Arkadaşlar nasıl korkmuş canlarım ya
Akşam kızların ısrarıyla (tabii canım
) aradım işte böyle başladı
Son sınıfa gelince rahat çalışmak için izmire ailemin yanına dönmeye karar verdim.Biz çıkıyorduk o zaman 4-5 ay yeni olmuş.Söyleyince çok üzüldü tamam dedi senin hayatına karışamam.Zaten öyle sevgilisinden izin alan bir tip değilimdir.Haberi olsun yeter.Akşam yemeğe çıkalım mı dedi.Neyse klasik bir yemek gibi gittim.Sonra yüzüğü çıkardı evlenme teklif etti.Tamam romantikti kabul ediyorum ama çok sıradandı
Derken hadi seni bir yere götüreceğim dedi.Kalktık gittik bir eğlence mekanı arkadaşlarımla birlikte ayarlamışlar.Çok romantik ve eğlenceli bir gece geçirdim
Haftasonu da doğru izmir.Ayrılmak acayip zor oldu. Neyse sonra 1 yılı atlattık.Annemlere söyledim babam direkt kabul etmedi tanışmak dahi istemedi.Annemin ısrarıyla utkuyu 2-3 hafta sonra yemeğe çağırdık.Babama çok sevdirdi kendisini.Tamam dedim bu iş.Sonra babam utkuların 11 kardeş olduğunu duyunca şöyle kaldı
![]()
2 ay içerisinde nişan yapıldı.O zamanlar fitim tabii.Utkunun tayini diyarbakıra çıkınca güvenlik için lojman istedi.Bekarlara pek verilmiyormuş lojman biz de nikah kıydık.Sonra utkunun ailesi bastırmaya başladı yapalım şimdiden düğünü diye.Çok sıkıntılı 1 yıl geçirdik.O ara aldım tüm kiloları.İşte bu eylülde düğünümüz var.Şimdiden diyarbakıra geldim sevdicek yalnız kalmasın diye
Merak etmeyin hanımlar oturma odasında uyuyor
Çok uzun olmuş ama bayağı da kısaltmıştım
Küçüğüm okul okul okul ben de söylemiş olayım o okulu kazanıncaya kadar yıllardır harcadığın emekleri girdiğin sınavları çektiğin sıkıntıları yaşadığın stresleri sakın unutma güçlü bir kadın olmak için imkanını kullan mesleğini eline alÇok teşekkürler.O konuda hiç tereddütünüz olmasın.Hala öğrenci gibi hissediyorum hem.Utku ne kadar karşıda olsa ki babamın yanında gıkı çıkamazBabamlar yollar her ay harçlığımı.Üni hediyesi olarak araba almışlardı küçük tatlı bir şey.Arabamın benzinini dahi her ay onlar doldurur.Yani öyle koca eline bakan bir kadın olmak hiç bana göre değil.
Yok bebeem pazartesi ve perşembe gidiyorum, bugün arkadaşlarla buluştum akşam ama sadece salata ve ayranla günü kapattım, hiç kaçamaksızSağol canım
Nasılsın
Kurs varmıydı bugun
Yaa deme öyle şişman ve uzun olunca tam bir deve oluyorum, bi bakan bi daha bakıyo kazulet gibiMaşallah boya bak. Ben uzun olsaam ohoo hiç rejim yapmam de babam yir dururum![]()
İyiyim ne olsunYok bebeem pazartesi ve perşembe gidiyorum, bugün arkadaşlarla buluştum akşam ama sadece salata ve ayranla günü kapattım, hiç kaçamaksızSen nasılsın?
Yaa deme öyle şişman ve uzun olunca tam bir deve oluyorum, bi bakan bi daha bakıyo kazulet gibiAccuk zayıflasam normale döncem
Sendende ufaktan karatay ızlerı sezıyom ıkı öğün yapmışsınMenüm daha fazla geç kalmasın
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
Salatalik
Saat 19.30
8 kaşık z.yağlı taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak kefir
Su 2.5 litre
Spor 40 dk yürüyüş
Karatayın 2 öğün yeme olayı bana uyuyorMenümü bir daha yazayım
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 domates
Çeçil peynir
8-10 tane yeşil zeytin
Ara ve öğlen Yok
Akşam : 1 adet çipura tereyağında kızarttım
Yanına salata
Çipuranın karnına dövülmüş sarımsak biraz zeytinyağı ve baharat koyup beklettim sonra kızarttım çok leziz oldu
3-4 lt su içtim limonlu yeşil çay içtim spordan sonra beyaz çay yada şekersiz Türk kahvesi içeceğim
45 dk eliptik yapıldı daha spora devam ağırlık hareketleri yapacağım kol,karın,bacak,yanlar vs Allah ne verdiyse :)
Karatayın 2 öğün yeme olayı bana uyuyor
Ama meyve yememek bana uymuyor asla katlanamıyorum yaz meyveleri bi de
Kış olsa hadi tamam elma armut yemiyim de
simge_sena
plasticwoman @papyonkilikli @Humyuk
Plankçı_başımızkitkurdu ile yarışa var mısınız kızlar hergün plank yapıp 3 set halinde buraya kaç saniye durabildiğimizi yazıcaz hadi
Unıttuğum varsa affola