Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya eliya Elif 5 ten sonra hiç uyumadın mı maydanozlu yumurta tere yağında nefis oluyor ben domatesli yaptım bugün onu da severim aslında şöyle düşününce bu her şeyi sevmek başımızı derde soktu doğrusu bir de hız faktörü var çocuklardan sonra nereme yediğimi bilmeden acil bitirip kalkayım derken yoldan çıktım uyuşukluğa gelemiyorum yemekte:işsiz::işsiz::kk77::KK45:

Tebrik, Teşekkür ve Sevinç Mesajı

Sevgili kardeşimiz Nalan,
Herkesi sollayarak bugünün su içme yarışı 1.si olmuştur. Kendisini sular seller adına tebrik eder, başarısının yarın da sürmesini diler, her 25 kiloya 1 litre su içtiği için kutlarım.
Ayrıca,
katılmış olduğu düğün organizasyonunda, herkes her şeyden yer ve tadına bakarken, kendisi büyük bir özveri ve irade ile ağzına lokma bile koymamış olduğu için, takımımız adına kendisine YAYAYA ŞAŞAŞA NALAN NALAN ÇOK YAŞAAA şeklinde tezahürat edilmesine ön ayak olmak isterim.
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK5:

Yayaya Şaşaşa!!!:KK15:
Öncelikle beni bu günlere taşıyan siz değerli grubuma grubumun özverili kaptanına bu grup yarışmasını başlatan değerli büyüklerime teşekkürü bir borç bilir başarımın artarak devam edeceğine siz değerli katılımcılar önünde söz vermeyi vazife telakki ederim ödülümü hep beraber aldık kabul ediyorum :sampiyon::sampiyon::KK22::KK22:

Sayın plank birincilerimiz
simge_sena simge_sena ve kitkurdu kitkurdu
Nerdesiniz bakalım
Kızlar dün arkadaşımda kaldım giremedim foruma
Bugünkü menümü yazayım, birazdan da plankımı yapıcam :KK69:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost

Öğle
Buharda pişmiş sebze
Pırasalı patates çorbası

Akşam
Yeşil salata
Ayran

4 litre su içtim
15bin adım yürümüşüm

Ay çok heyecanlıyım yarınki tartı günü için :rolleyes:

Öncelikle beni bu günlere taşıyan siz değerli grubuma grubumun özverili kaptanına bu grup yarışmasını başlatan değerli büyüklerime teşekkürü bir borç bilir başarımın artarak devam edeceğine siz değerli katılımcılar önünde söz vermeyi vazife telakki ederim ödülümü hep beraber aldık kabul ediyorum :sampiyon::sampiyon::KK22::KK22:
Tebrikler yevriimmm başarılarının devamını diliyorum :sampiyon::sampiyon:

eliya eliya Elif 5 ten sonra hiç uyumadın mı maydanozlu yumurta tere yağında nefis oluyor ben domatesli yaptım bugün onu da severim aslında şöyle düşününce bu her şeyi sevmek başımızı derde soktu doğrusu bir de hız faktörü var çocuklardan sonra nereme yediğimi bilmeden acil bitirip kalkayım derken yoldan çıktım uyuşukluğa gelemiyorum yemekte:işsiz::işsiz::kk77::KK45:
Yok canım ya uyudum 9 a kadar.
Bende hemen yensin topliyayim istiyorum hızlı hızlı yiyorum valla bi yengem var Geviş getirip duruyor sinir oluyorum :KK66: ama een sağlıklı si.

Tebrik, Teşekkür ve Sevinç Mesajı

Sevgili kardeşimiz Nalan,
Herkesi sollayarak bugünün su içme yarışı 1.si olmuştur. Kendisini sular seller adına tebrik eder, başarısının yarın da sürmesini diler, her 25 kiloya 1 litre su içtiği için kutlarım.
Ayrıca,
katılmış olduğu düğün organizasyonunda, herkes her şeyden yer ve tadına bakarken, kendisi büyük bir özveri ve irade ile ağzına lokma bile koymamış olduğu için, takımımız adına kendisine YAYAYA ŞAŞAŞA NALAN NALAN ÇOK YAŞAAA şeklinde tezahürat edilmesine ön ayak olmak isterim.
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK5:

Yayaya Şaşaşa!!!:KK15:
5 lt su nereye içilir anacım valla tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.

@Lovedreams
@ceren06_35
Firslayd Firslayd
10.takımın güzel baayanlarıııı
Naabersiniiiz huhuhuuuu
Kaçamak var mı kaçamaak
Su içildi miii sürekli wc ye gidilecek kadar
iciyorum canim bende durum stabil drvam edeyorrr.coooook çay ictim bugun anam kv. saga donuyor cay icelim sola donuyor cay icelim bugun 5 fasil cay ictim her birinde en az 3 bardak :oha:

Back
X