- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
TebriklerGünaydınlar kızlar erkenciyim de anca geldim bekledim bekledim yok geleyim artık dedimeliya Elifle aynı sebepten
Geçen hafta : 94
Bugün:93.6
fark:400 gr
yüzde:%0.425
Günaydınlar kızlar erkenciyim de anca geldim bekledim bekledim yok geleyim artık dedimeliya Elifle aynı sebepten
Geçen hafta : 94
Bugün:93.6
fark:400 gr
yüzde:%0.425
@ceren06_35 ,tezbitsin Pembe_patikli simge_sena plasticwoman Lovedreams tebrikler kızlar süpersiniz
Lovedreams canım mezunmuşsun darısı başımıza her zaman gel mezuniyet için moral için desteklerini bekleriz
Geleceğim tatlım bu ara yoğunum hastane işleri yarın abime kız isteme söz kesme merasimi var koşturma halindeyim şu işler hallolsun daha aktif olacağım ☺@ceren06_35 ,tezbitsin Pembe_patikli simge_sena plasticwoman Lovedreams tebrikler kızlar süpersiniz
Lovedreams canım mezunmuşsun darısı başımıza her zaman gel mezuniyet için moral için desteklerini bekleriz
Teşekkürler az az gidiyorTebrikler 8 kere az kalmış
46 beden pantolon hafif bollaştı ama üst beden 47,48 gibikitkurdu canım şu an bedenin kaç
Canım gözünüz aydın darısı bizim bekarlara olsun dua bekleriz miniğim nasıl annesi onun da müjdeli haberleri olsun inşaallahGeleceğim tatlım bu ara yoğunum hastane işleri yarın abime kız isteme söz kesme merasimi var koşturma halindeyim şu işler hallolsun daha aktif olacağım ☺
Amin inşaAllah canım Rabbim herkesin gönlünüze göre en hayırlısını versin tez zamandaCanım gözünüz aydın darısı bizim bekarlara olsun dua bekleriz miniğim nasıl annesi onun da müjdeli haberleri olsun inşaallahLovedreams
Canım tebrikler bomba gibi aferin sana hasta olmana rağmenİnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer
Geçen hafta:77.7
Bu hafta:75.4
Fark:2.3
%2,960
Vayy süpersin canım tebriklerİnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer
%2,960
Geçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh
Kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer
%2,960
TebriklerSira bende galibaaaa
Gcen hafta 65.7
Bu hafta 64.7
Fark 1 kilo
Yuzde 1.52
Kizlar ben listeye girmeyim hic cunku 2 cuma listede olcm aonra izne ayrilcm tatilden sonra girerim kurbanada mezun olurum ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?