Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay sabahtan biri arıyor whatsapp üzerinden mesaj atıyorum kimsin diye yine arıyor meşgule atıyorum, meşgule atmak ne demek meşgulüm demek Hale'n arıyor gerizekalı sinir etti, az önce de mesaj atmış kimsin yazmış :)) sapık gibi sabahtan beri arka arkaya arıyor sanki ortalık ayağa kalkmış olay var gibi bi de üstüne kimsin yazıyor

Geleceğim tatlım bu ara yoğunum hastane işleri yarın abime kız isteme söz kesme merasimi var koşturma halindeyim şu işler hallolsun daha aktif olacağım ☺
Canım gözünüz aydın darısı bizim bekarlara olsun dua bekleriz miniğim nasıl annesi onun da müjdeli haberleri olsun inşaallah Lovedreams Lovedreams

plasticwoman plasticwoman canım kendini tanıttın ama unutmuşum ne iş yapıyorsun evli misin
hatta bu hafta rakip olalım mı yarışalım hepimiz bu hafta rakip seçip duruma bakalım mı ne dersin en yakın benim sana

Canım gözünüz aydın darısı bizim bekarlara olsun dua bekleriz miniğim nasıl annesi onun da müjdeli haberleri olsun inşaallah Lovedreams Lovedreams
Amin inşaAllah canım Rabbim herkesin gönlünüze göre en hayırlısını versin tez zamanda ;) şu an kizimda tahlil asamasindayiz henüz bir sonuç yok ama güzel haberler gelecek eminim inşaAllah %99.9 eminim ☺

Geçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816 :nazar::halay:
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh:halay:

:temizlik:Kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef :KK48:
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK48:

İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer :dondurma:

Geçen hafta:77.7
Bu hafta:75.4
Fark:2.3
%2,960

Kizlar hepinizi tebrik ediyorummmm

Back
X