Kızlar hiç almamışım ama ben bu tartima güvenmiyorum nasıl yapmaz bunu ya her yerde farklı gösteriyor ne önerirsiniz 5 likit suyu bile 200 gr fazla gösteriyor
Yeni aldım bide yani yaaaa bende anlamadım akşam kocamı bi tartıyim bakıyım konulan zemin de çok farkediyor amaBenim ki de öyle anlık tartılıyorum 1 kg eksik fazla gösteriyor bende tartı önerisi istiyorum aslında
Zemin de farkettirir tartının kalibrasyonu da değişir canım üzülme stres yapma. Aynı tartıda aynı yerde tartıl hep.Yeni aldım bide yani yaaaa bende anlamadım akşam kocamı bi tartıyim bakıyım konulan zemin de çok farkediyor ama
Ben de tefal bozulunca goldmaster aldım, güya yağ, kas, su, kemik ölçümü de yapıyor inanmıyorum doğruluğuna ama en azınfan aralarında fark yok, ona sevindim.Yeni aldım bide yani yaaaa bende anlamadım akşam kocamı bi tartıyim bakıyım konulan zemin de çok farkediyor ama
Tamam canımZemin de farkettirir tartının kalibrasyonu da değişir canım üzülme stres yapma. Aynı tartıda aynı yerde tartıl hep.
Benimkide yağ kas kemik yapıyor sözde onlar lazım değil kilomu doğru göstersin yeter kiBen de tefal bozulunca goldmaster aldım, güya yağ, kas, su, kemik ölçümü de yapıyor inanmıyorum doğruluğuna ama en azınfan aralarında fark yok, ona sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?