Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başlıyor muyuz bu hafta yarışa :) cevap vermedin ya da ben mi görmedim acaba :) cevap vermediysen de aklıma soktun kurtulamazsın :))
Yok sen tamam diyince ben başladık farz ettim evet cumaya kadar yarıştayız bu arada ben kaşıkla da yüz yogası yapıyorum aklıma estikçe

Başlıyor muyuz bu hafta yarışa :) cevap vermedin ya da ben mi görmedim acaba :) cevap vermediysen de aklıma soktun kurtulamazsın :))
Bahısler acıldıııı
Ikı pehlıvan çıktı meydane
Ikısıde bırbırınden .........

Unuttum gerısını

Tebrikler kızlar çok iyi kilolar vermişsiniz
Sen de çok güzel vermişsin canım. Takımımıza yeni bir kan oldun. 1.5 kilo 1 haftada çok güzel başarı bence.
İnşallah böyle devam edelim hep eksilerde olalım. Yazımız güzel geçsin. Kilo verince moralimiz düzeliyor biz kadınların.

Menüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 5 zeytin, 1.5 dilim ayçekirdekli tam buğday ekmeği, çeyrek kk keçi ezine, çeyrek kk light süzme peynirleri, 15 avuç kiraz, 1.5 ceviz
Ara 12: 2 günkurusu
Ara 16: 1 çay bardağı fındık, sade türk kahvesi, 1 yeşil elma
Akşam 19: Salata (taze nane, taze soğan, kıvırcık, domates, sivri biber, 2 yk zeytinyağı, 1.5 limonun suyu, tuz, pulbiber), 2 yk tam yağlı sütten yapılmış ev yoğurdu taaaş giiibiiiii hemi de
Sevgiler, saygılar

15 avuç kirazdan sonra okumaya kalbim elvermedi

Bende 15 avuç değildir tanedir :)

Ben menümü yazmadım bugün :))
Sabah geç kaldım ev sakinlerinden biri de geç kaldı onu da bıraktım iyice gecikiyordum hemen yiyip çıkmam lazımdı fırında tavuk vardı bu da protein bişi olmaz dedim ondan yedim ayak üstü biraz :) ben kahvaltı da her şeyi yerim illa peynir domates olsun demem :)) çorba çok severim kahvaltı da

Akşam kalorisiz lahmacun yapacağım unsuz :))) ve yanında salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…