- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Etap 525
Yok sen tamam diyince ben başladık farz ettim evet cumaya kadar yarıştayız bu arada ben kaşıkla da yüz yogası yapıyorum aklıma estikçeBaşlıyor muyuz bu hafta yarışa :) cevap vermedin ya da ben mi görmedim acaba :) cevap vermediysen de aklıma soktun kurtulamazsın :))
CıddımısınYok sen tamam diyince ben başladık farz ettim evet cumaya kadar yarıştayız bu arada ben kaşıkla da yüz yogası yapıyorum aklıma estikçe
Yok sen tamam diyince ben başladık farz ettim evet cumaya kadar yarıştayız bu arada ben kaşıkla da yüz yogası yapıyorum aklıma estikçe
Bahısler acıldııııBaşlıyor muyuz bu hafta yarışa :) cevap vermedin ya da ben mi görmedim acaba :) cevap vermediysen de aklıma soktun kurtulamazsın :))
Bahısler acıldıııı
Ikı pehlıvan çıktı meydane
Ikısıde bırbırınden .........
Unuttum gerısını
O kıtap severAA güzelmiş bende mi yollasam sevdiği şeylerden :))
Öbür hafta bana gel senAA güzelmiş bende mi yollasam sevdiği şeylerden :))
Sen de çok güzel vermişsin canım. Takımımıza yeni bir kan oldun. 1.5 kilo 1 haftada çok güzel başarı bence.Tebrikler kızlar çok iyi kilolar vermişsiniz
15 avuç kirazdan sonra okumaya kalbim elvermediMenüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 5 zeytin, 1.5 dilim ayçekirdekli tam buğday ekmeği, çeyrek kk keçi ezine, çeyrek kk light süzme peynirleri, 15 avuç kiraz, 1.5 ceviz
Ara 12: 2 günkurusu
Ara 16: 1 çay bardağı fındık, sade türk kahvesi, 1 yeşil elma
Akşam 19: Salata (taze nane, taze soğan, kıvırcık, domates, sivri biber, 2 yk zeytinyağı, 1.5 limonun suyu, tuz, pulbiber), 2 yk tam yağlı sütten yapılmış ev yoğurdu taaaş giiibiiiii hemi de
Sevgiler, saygılar
O kıtap sever
Dost sever kahve sever kavhahaneyı bahane eder
O şiir sever
Çiçek sever
Güzel sever
Haaaa nıyemı kilo aldı hobisine
Öbür hafta bana gel sen
Bu hafta bır gozetleyım cuma kaçmazsam
Bende 15 avuç değildir tanedir :)Menüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 5 zeytin, 1.5 dilim ayçekirdekli tam buğday ekmeği, çeyrek kk keçi ezine, çeyrek kk light süzme peynirleri, 15 avuç kiraz, 1.5 ceviz
Ara 12: 2 günkurusu
Ara 16: 1 çay bardağı fındık, sade türk kahvesi, 1 yeşil elma
Akşam 19: Salata (taze nane, taze soğan, kıvırcık, domates, sivri biber, 2 yk zeytinyağı, 1.5 limonun suyu, tuz, pulbiber), 2 yk tam yağlı sütten yapılmış ev yoğurdu taaaş giiibiiiii hemi de
Sevgiler, saygılar
1.5 avuç benceBende 15 avuç değildir tanedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?