- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Kabagı rendeleKızlar bana kabak la yapabileceğim tarifler verebilirmisiniz
Bol dereotu ekle
Bır yumurta kır
1-2 kaşık yulaf ekle
Mücver yap yogurtla ye
Pan kek yap kahvaltıya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabagı rendeleKızlar bana kabak la yapabileceğim tarifler verebilirmisiniz
Kendı alıntımla anlatayım ortı bulduŞimdi kım kımi kankaladı
200 ip atladım 3 lt su olduİple göbeği zıplatalım kıız bak nasıl eriyecek 1 ayda 5 santim bak demedi deme
bi bakıyım canımİnternetten bak canım ben domatesli kabak kavurması yapıyorum
Yada haşlayıp peynir sandalları
Kimisi rendeleyip kavurup yoğurtlu salatasını yapıyor
Hangisi hoşuna giderse yaparsın
Hafif olur kabak diyete uygun hemde
özelden konuşalım canım ne konuda konusacagizzBade uygun olduğunda bır konusalım mı senınle
Telımımı yollayım
Nasıl yapalım
aaaaaa çok mantikliiii hemen yarın yapiyommmmKabagı rendele
Bol dereotu ekle
Bır yumurta kır
1-2 kaşık yulaf ekle
Mücver yap yogurtla ye
Pan kek yap kahvaltıya
Süpersin şekerim200 ip atladım 3 lt su oldutezbitsin
bi bakıyım canım
özelden konuşalım canım ne konuda konusacagizz
aaaaaa çok mantikliiii hemen yarın yapiyommmm
Yarın atlamayan nooolsunnn :)) 300 yapacaktım ama bebeğimin uyku vakti gelince yatırıp yaticam bu glifor felaket ötesi baş ağrısı yapiyorSüpersin şekerim
Ben bugün ip atlamadım gene beni geçtin yaa
Yarın ben geçicem hilaaaal
Aaa içiyor musun işe yaradı mı hemen belli olmaz gerçiYarın atlamayan nooolsunnn :)) 300 yapacaktım ama bebeğimin uyku vakti gelince yatırıp yaticam bu glifor felaket ötesi baş ağrısı yapiyor
Yok kız bi cacık olmadı aşırı sinir baş dönmesi baş ağrısı yapıyor için cekafamm uçuyor resmen ilacı öyle dilimine tatili görüyorum heryeri bi fark olmadı yaniAaa içiyor musun işe yaradı mı hemen belli olmaz gerçi
İshal yaptı mı
Yarım sabah kahvaltısı sonrası yarım akşam yemeğinden sonrasında içsenYok kız bi cacık olmadı aşırı sinir baş dönmesi baş ağrısı yapıyor için cekafamm uçuyor resmen ilacı öyle dilimine tatili görüyorum heryeri bi fark olmadı yani
Öyle zaten canım yarın sabah yarım akşam ama fark yok bu ağrıya katlanamayip bırakabilirim valla ağrı baya fena yaniYarım sabah kahvaltısı sonrası yarım akşam yemeğinden sonrasında içsen
Bak bugün şöyle oldu canım yemek.yerken tiksindim özellik le yoğurtla ve karpuzda ama tabi ilaçtan mi bilmiyorum bide bugün aç karnına içtim önceden tok iciyodumYalnız o ilaç iştahı kapatıyor hilal sen 3 haftaya alışırsın diyete biraz dikkat etsen ip mip devam etsen hızlı verirsin
Aç içincr mide bulantısı yapar canım, aç içme gene sen. Baş ağrısı kötü olmuş, doktora sorsan mı acaba niye ağrıtıyor diye. İnsülin direncin var ya bırakma bence, bak ben içemedim. İçince hızlı kilo veriliyor ama.Bak bugün şöyle oldu canım yemek.yerken tiksindim özellik le yoğurtla ve karpuzda ama tabi ilaçtan mi bilmiyorum bide bugün aç karnına içtim önceden tok iciyodum
Şimdi. İçip yatiyim da doktora da devlet hastanesi işte soru da sorsam randevu diyor randevu da 1 haftaya anca veriyorAç içincr mide bulantısı yapar canım, aç içme gene sen. Baş ağrısı kötü olmuş, doktora sorsan mı acaba niye ağrıtıyor diye. İnsülin direncin var ya bırakma bence, bak ben içemedim. İçince hızlı kilo veriliyor ama.
Ne yaptın Aydan döndün müİyi geceler kızlaar, geç kaldım ama menümü yazmadan uyumiciim
Sabah: 2 dilim glutensiz esmer ekmek
Öğle: Zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt
Akşam: Izgara sebzeli noodle, kavun
2.5 litre su, daha 1 litre falan içicem sanırım çok susadım
14bin adım yürüyüş