Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 40 a razıyım 38 de bile gözüm yok leğen geniş maşallah zatenAyyy kadın mı çocuk mu belli değil 34 nedir ya öyle beden mi olur 38 ben 40 fit olurum
Vayy gözlerim yaşardı valla sen bu gidişle geçiren beni
Çorbayı yarım kase iç canım. Sen ipte benden öndesin. Ben de yapıcam. Hadi asılalım biraz bu hafta seninle. Hurmayı 2 den çok yeme bence kalorisi çok. Yanında iç badem var ya çiğ olanından ondan yesene birkaç tane, tadı çok güzel şekerli gibi sanki.fransız kaldım kız olaya anlatın bana
Döndüm canım dedim ya bugün de evi kirkladim azcık uyudum diye tamam canım bana uyar günde 300 ip atlayalım ama ben öyle motora bağlamış gibi atlayamiyorum diyet konusunda akşamları yememem lazım çok acıkıyorum o zaman da yoğurt yiycem
tamamdır canım :)
yok kız geçmişi okudum geldim heemenceccikk şimdi gidiyim salata yapıyım beyim gelecek bincorba bi salata yiyip geri geleceğim
Yaptıkça artıyor ama ilki yüksek ötekiler az baksana yaaaVayy gözlerim yaşardı valla sen bu gidişle geçiren beni
Bende yapcam bakalım kaç çıkacak
Yani daha güzel ifade etselermiş iyiymişteHadi kızlar squat yapalım
kitkurdu yapıyor musun squat
Dün gittik ya arkadaşa, çok şaşırdılar beni görünce ha
Kıçın düzmüş senin büyük değilmiş filan bile dediler şaşırdım yaav
Yani daha güzel ifade etselermiş iyiymiştedoğru demişlerdir kız sen kaç kilo verdin maşallah kıyafetler artık bollaşmaya başlar sende de
Daha eve gidemedim yoldayım. Çocuklar sinema diye tutturdu onları beklerken dolandım biraz yürüyüş olsun ayağına yeni gidiyorum eve karnımda aç balık var menüde.eliya Elif nerdesin pamuk hanım
Plank
Pazar döneceğim ona da pazar başlayayım olur mu kaçlı set yapacağız söyle her gün düzenli yapıp paylaşalımHadi kızlar squat yapalım
kitkurdu yapıyor musun squat
Dün gittik ya arkadaşa, çok şaşırdılar beni görünce ha
Kıçın düzmüş senin büyük değilmiş filan bile dediler şaşırdım yaav
İyi yapmışsınız canım ben daha çocukları sinemaya götürmedim iyi hatırlattın hafta içi ben de plan yapayım menü güzel olacak o halde balık varsaDaha eve gidemedim yoldayım. Çocuklar sinema diye tutturdu onları beklerken dolandım biraz yürüyüş olsun ayağına yeni gidiyorum eve karnımda aç balık var menüde.
Aaayy çok güldüüüm yaa NalanMENÜM
9.30
1 sb ballı limonlu su
11,00
2 kk peynir
Yarım yum haşlanmış
2 yeşil zeytin
2 dilim domates
3 biber
2 dilim ekmek
17.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tane üzüm
2 ısırık muz (ağzım orta büyüklükte lokmam da küçüktü Döneeeee)
su şimdilik 2 lt ama yatmadan tam miktar yazarım
Evet evet kaçamak istemiyorum piserse iyi olucak saat geç oldu pofff daha temizliyor benimkiİyi yapmışsınız canım ben daha çocukları sinemaya götürmedim iyi hatırlattın hafta içi ben de plan yapayım menü güzel olacak o halde balık varsa
Arada lazım tam zamanında cuma günü yemişsin iyi etmişsin vallaha BurcuIzlar menumu yaziyorum biraz kacirdim bugun
Sabah 10.30
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
2 dilim ekmek
Domates salatalik
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 16.20
1 porsiyon durum et doner
Ayran
Aksam 19.15
1 dilim karpuz
Ara 21. 00
1 turj kahvesi
2 litre su
6 bin adim
Acikirsam aksam yogurt yicem kizlar.
Yemekleri uydurmuşsun bakıyorum kıymalı domatesli biberli neymiş o bi de yumurta kırsaydın oooh şööyle miisBende menümü yazayım
Sabah
Domates salatalık
1 kk peynir
Yeşil çay
Öğlen
Domatesli biberli kıyma kavurması
4 kaşık yoğurt
Ara
1 kahve şekersiz
6 kiraZ
Akşam
Yine kıyma kavurması
Çoban salata
Spor birazdan yürüyüşle 10000 adımı tamamlarım
Su 2,5 litre 3 olur
Ay çoktandır sinemaya gitmedik, en son yılmaz erdoğanın yeşil elmalar diye bir filmi vardı o gitmiştik. Balık iyi olmuş ElifimDaha eve gidemedim yoldayım. Çocuklar sinema diye tutturdu onları beklerken dolandım biraz yürüyüş olsun ayağına yeni gidiyorum eve karnımda aç balık var menüde.
Yuh yaa kasa bak arkadaaaş 72 nedir be benim 41 yapacam diye kıçım çıktıPlank
71/61/52
3 set yapalım. Ben başladığıma 10x3 yapıyordum, artık 30x3 e çıktım, planktan kolay.Pazar döneceğim ona da pazar başlayayım olur mu kaçlı set yapacağız söyle her gün düzenli yapıp paylaşalım
Vayy saniyeler artmış hey maşallahPlank
71/61/52