Yime yime ne yicen havuzda bi de yaa
Bıde yenı türeyen pembik geberık gelınler var bılıyonmuEn kötüsü en kötüsü ayneen
Sen farkındamısın bilmiyomda konutanımAşk olsun be yaa
Niye acaba açtırana bak çok umutluyum pozitifim bir de madem teknolojik olamıyorum tabiata döneceğim dedimNalan cıcek acmısssssın
Üüüff abartılı gereksiz kınalar ve düğünler de cabası tabikiBıde yenı türeyen pembik geberık gelınler var bılıyonmu
Herseylerı pembe uyuz oluyom
Ne diyoorsuuun kıız aaa çok sevindim vallaha eksi oldun oo süperSen farkındamısın bilmiyomda konutanım
Cuma eksı dıye dağlara kement atıyom
Eteklerım zıl calıyor
Bunun için teşekkür ederım
Aa ne kadar güzel olmuş avatara bakNiye acaba açtırana bak çok umutluyum pozitifim bir de madem teknolojik olamıyorum tabiata döneceğim dedim
Hahaha orda bence normaldir biz anormal karşılıyoruz ama ben de artık yeşil elma vs alıp koyuyorum torbaya mecburen@anderes Yeliz kadın ne cins yemeğini sefer tasında getiriyor derdim ben havuzda olsam dedikodunu yapardım bol bol
sendemi kocişten kredı kartı kopardınNiye acaba açtırana bak çok umutluyum pozitifim bir de madem teknolojik olamıyorum tabiata döneceğim dedim
sendemi kocişten kredı kartı kopardınNiye acaba açtırana bak çok umutluyum pozitifim bir de madem teknolojik olamıyorum tabiata döneceğim dedim
Ay yok abartı nasıl severım bılemezsınÜüüff abartılı gereksiz kınalar ve düğünler de cabası tabiki
Sadece dünyada onlar evlendi çünkü
Daha degıl ama az kaldıNe diyoorsuuun kıız aaa çok sevindim vallaha eksi oldun oo süper
Hele yola gireyim istikamet ipek yol çok güzel şeyler vardısendemi kocişten kredı kartı kopardın
Bak hatun ıkı gündür arazı
Ay yok abartı nasıl severım bılemezsın
Urfalıyım söyle şangır şungur takayım
Görene kroyum emme para bende deyım
Haaa
ben bu yıl kırklandım
Ikızler 20
Dıgerler küçük teyzesı
Araba konusunda korkarım o zık zaktan
Ben kendı halınde sarma saran
Mantı açan bırıyım annem
Sız hızlı yasıyonuz
Sana bulgur yok
Yasak
Duyuyonmu kule
Ay ne cesaret ya
Zaten onca arabaya çarpmadan sürmek bıle zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?