Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hangi bölümde hemşiresin canım ankarada mısın
Niçin yedin salata da vardır onlaran yeseydin 1 tane sigara böreği yeseydin en fazla keşke onlar iyiliklerinden değil kıskançlıklarından iyisin diyorlardır sana. Sen yeme bugün tekrar. Yarın da dengede tutmaya çalış canım
yoksa döveriz
Kaç gündür diyet spor yapıyorsun ya yazık değil mi burcuuuuu
Nere ora ben nıye bılmıyom
Bır şort tayt ıkı tshırtlük avradım ben
Ezmeyın ya
Tayt giyemiyom ben ya huylanıyorum yapış yapış oluyor sanki
Pantalon tişört aynen ben de
Ama elbise hayalim var

Bakalım merak etti bende sonuç nasıl?hiç tartıldın mı sürpriz mi olacak Cuma'ya ?
Tartılmadım canım cumaya surprız artık

@ceren06_35 plasticwoman Pembe_patikli tızlar günaydın
Ceren tartıldın mı merak ettik bir de wc durumu nasıl meyve sonrası

WC durumu bayaaaa iyiiii canim tartılmadım Cuma'ya ınsallah canım

Doğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
Ben sürekli korse kullanıyorum hiç çıkarmam ve göbek sorunum hiç olmadı benim canım tüm vücut tam korse kullanıyorum ben yıllardır oğlum sezeryan ile doğdu göbeğim kalmadı benim takabılırsen öneririm canım

Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hayat boyu kullanılıyor mu korse sıkmaz mı
Peki tüm vücut dediğin nasıl bacaklar dahil mi yani dize kadar mı nasıl oluyor sütyen gibi mi ayıptır sorması ilk kez duyduğum için soruyorum ya kusura bakma
Anlaşılmıyor mu korse giydiğin peki anlayan oluyor mu yazları da mı giyiyorsun
Ben de alsam mı acaba

Benim bugün su yalan oldu ofis spor hareketlerimde sabahtan beri su yok bu kadar aptal bi site yönetimi olamaz iş saatleri içinde su bakımı nedir Allah aşkına, ayrıca bari uyar söyler birde bugün hep yurt dışından misafirler var, saçma sapan bi gün

Benim bi arkadaş kullanıyor korse ama hep takar beli ince

Bende denedim ama sıkıntı geldi yapamadım
Rahatıma fazla düşkünüm galiba
aa bak aklıma ne geldi 40kilo nasıl gider var ya kancalı korse takıyordu memnunun diyordu
tezbitsin bir bak istersen

Sonradan takmaya başladı o kadını kiloluyken takip etmeye başladım ben girişimde bulunmadım o zayıfladı ben izledim :))))

Bende rahatıma düşkünüm bi kere evlilik yıldönümü için yemeye gitmiştik o zaman takmıştım sonra WC gidip çıkarıp küçücük çantama tıkıştırdım :)))

Alttan çıtçıtlı olanda var askılı sütyenli bütün aynı mayo gibi 3 adet ondan var 2 tanede yine mayo gibi askılı sütyen Yok göğüs altından başlıyor paçalı diz üstüme kadar var popoyu kaldırıyor beli inceltiyor ve göbeği sıkılastırıyor hem daha az yemek yiyorum başlarda sıkılıyordum ama artık benim bir parçam gibi bel oyuntum çok güzel görünüyor karnımda düz baya işe yarıyor yani canım dar pantolon giyerim ben sürekli belli olmuyor

Resimleri ekledim canım 2 Side var bende bütün olduğu içinde oran buran fışkırmıyor ben s-m kullanıyorum herzaman 1 beden küçük almalısın tezbitsin

Zayoflayıncada takarım ben bünyem alıştı bikere ben bırakamıyorum

Eklentiler

• IMG_4948.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4949.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 43
Bunların markası ne ceren acaba kiloya göre mi alınıyor yoksa deniyim olmazsa ben gidip
Teşekkür ederim şekerim

Menüm
Kahvaltı 9.30: 1 ceviz, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim tb ekmeği, 1 kase kiraz, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin
Öğlen 14: 1 tabak zeytinyağlı taze bakla
1 yeşil elma, 1 fincan neskafe
Akşam 18.30: 1 haşlanmış yumurta, taze soğan
2 litre su
Yürüyüşe çıkıcam
Evi süpürüp sildim ama kabul etmezsiniz kesin

Uyanınca 1 bardak maydonozlu limonlu su

Sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost 5 adet zeytin 1 fincan Yeşilçay

Ara 1 fincan kahve

Öğle 3 adet köfte ızgara 1 bardak ayran 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 fincan Yeşilçay

Akşam 5 yemek kaşığı susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt

3 litre su
60 dk yürüyüş saat 22:00 gibi 1 elma yerim öyle planladım 100 adet ip atlayacağım 100 mekik artı olarak

O incecikler
Küçücükler
Minicikler bır araya gelınce öcüüüüü oluyorlar yınede dıkkatlı ol
Bugun yatma sakın yıne yap agrıların azalsın
Yappicam canım merak etme

Doğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
Bende kullanıyordum önceden 1hafta zorlandım sora alıştım ama vücuduma süper şekil verdi popomu daha diklestirip belimin inceligini koruudu

aynen benimde öyleydi ama işte bıraktım şimdi zorlanıyorum giyerken bende eczaneden almıştım göğüs altı üstü bacak arası ama bunlarda güzelmiş bendeki baya da terletiyodu aynı zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…