Hangi bölümde hemşiresin canım ankarada mısınKizlar uzmanlik sinavu vardi heryer borek corek pasta ne kadar zararli sey varsa uzak duramadim yedim offff reglim yakin degil ama moralim.bozuk galiba ben motuve olsamda etrafimda sizden baska bana bisiler diyenler yok hep ye aman nolcak iyisin bole filan
Tayt giyemiyom ben ya huylanıyorum yapış yapış oluyor sankiNere ora ben nıye bılmıyom
Bır şort tayt ıkı tshırtlük avradım ben
Ezmeyın ya
Tatilde hiç verilmiyor tam tersine alınıyor ben korkuyorum tatilden vallaha şu anBu kadar vermişsin tatilde nasıl olsa yersin kaçamak olur
Gidene kadar dikkat et ne versen kâr
Tartılmadım canım cumaya surprız artıkBakalım merak etti bende sonuç nasıl?hiç tartıldın mı sürpriz mi olacak Cuma'ya ?
@ceren06_35plasticwoman Pembe_patikli tızlar günaydın
Ceren tartıldın mı merak ettik bir de wc durumu nasıl meyve sonrası
Ben sürekli korse kullanıyorum hiç çıkarmam ve göbek sorunum hiç olmadı benim canımDoğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hayat boyu kullanılıyor mu korse sıkmaz mıTartılmadım canım cumaya surprız artık
WC durumu bayaaaa iyiiii canimtartılmadım Cuma'ya ınsallah canım
Ben sürekli korse kullanıyorum hiç çıkarmam ve göbek sorunum hiç olmadı benim canımtüm vücut tam korse kullanıyorum ben yıllardır oğlum sezeryan ile doğdu göbeğim kalmadı benim takabılırsen öneririm canım
Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hayat boyu kullanılıyor mu korse sıkmaz mı
Peki tüm vücut dediğin nasıl bacaklar dahil mi yani dize kadar mı nasıl oluyor sütyen gibi mi ayıptır sorması ilk kez duyduğum için soruyorum ya kusura bakma
Anlaşılmıyor mu korse giydiğin peki anlayan oluyor mu yazları da mı giyiyorsun
Ben de alsam mı acaba
Bende denedim ama sıkıntı geldi yapamadımBenim bi arkadaş kullanıyor korse ama hep takar beli inçe
Bende denedim ama sıkıntı geldi yapamadım
Rahatıma fazla düşkünüm galiba
aa bak aklıma ne geldi 40kilo nasıl gider var ya kancalı korse takıyordu memnunun diyordu
tezbitsin bir bak istersen
Peki zayıflayınca takmaya gerek var mı gene de
Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hayat boyu kullanılıyor mu korse sıkmaz mı
Peki tüm vücut dediğin nasıl bacaklar dahil mi yani dize kadar mı nasıl oluyor sütyen gibi mi ayıptır sorması ilk kez duyduğum için soruyorum ya kusura bakma
Anlaşılmıyor mu korse giydiğin peki anlayan oluyor mu yazları da mı giyiyorsun
Ben de alsam mı acaba
Bunların markası ne ceren acaba kiloya göre mi alınıyor yoksa deniyim olmazsa ben gidipResimleri ekledim canım 2 Side var bende bütün olduğu içinde oran buran fışkırmıyor ben s-m kullanıyorum herzaman 1 beden küçük almalısıntezbitsin
Zayoflayıncada takarım ben bünyem alıştı bikere ben bırakamıyorum
Bunların markası ne ceren acaba kiloya göre mi alınıyor yoksa deniyim olmazsa ben gidip
Teşekkür ederim şekerim
Yappicam canım merak etmeO incecikler
Küçücükler
Minicikler bır araya gelınce öcüüüüü oluyorlar yınede dıkkatlı ol
Bugun yatma sakın yıne yap agrıların azalsın
Bir çok cihaz var alex ve diot girdim ben bi cihaz daha vardı adını unuttum başlarda ona da girdim yüz için
Anladım ben baslicam da öneri arıyorum yüze alexe gittim fauller düzeldi evet amaa diğer yerlerde sıçrama oldu
Kız zik zam gidiyorlar yanına deniyor :)
Sen kaç yaşındasın kızların kaç yaşında
İstanbuldayım canım
Bende kullanıyordum önceden 1hafta zorlandım sora alıştım ama vücuduma süper şekil verdi popomu daha diklestirip belimin inceligini koruuduDoğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
aynen benimde öyleydi ama işte bıraktım şimdi zorlanıyorum giyerken bende eczaneden almıştım göğüs altı üstü bacak arası ama bunlarda güzelmiş bendeki baya da terletiyodu aynı zaman daAlttan çıtçıtlı olanda var askılı sütyenli bütün aynı mayo gibi 3 adet ondan var 2 tanede yine mayo gibi askılı sütyen Yok göğüs altından başlıyor paçalı diz üstüme kadar var popoyu kaldırıyor beli inceltiyor ve göbeği sıkılastırıyor hem daha az yemek yiyorum başlarda sıkılıyordum ama artık benim bir parçam gibi bel oyuntum çok güzel görünüyor karnımda düz baya işe yarıyor yani canım dar pantolon giyerim ben sürekli belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?