Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su 1.miz kitkurdu kitkurdu Nalan hanım
Bu kaçıncı su birinciliğiniz acaba demek istiyorum
:D
Maşallah Nalan
Siz de onun gibi birinci olabilirsiniz
Yapmanız gereken sadece 1 sürahi ve 1 bardak
Veya her zaman yanınızda şişe bulundurmak
Gerçekten hiç de zor değil
Havalar sıcak ayrıca yakılan yağlar su ile atılacak değil mi ne kadar içsek kardır
Tebrikler bunun bilincinde olan Nalan kardeşim tebrikler
:sampiyon:

:KK48:
selam Hilal @ zakkum insallah gercekten motivasyona ihtiyacim var
Ben Derya 32 yasindayim. 11 aylik bir kizim var. Ekime kadar annelik iznindeyim.
Evet bizde birbirimize motivasyonda yardımcı olmaya çalışıyoruz
Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri bazen bunalıyoruz bazen moralimiz bozuluyor isyan ediyoruz ama bir şekilde destek olup yeniden başlıyoruz :KK66:
Diyet tek başına olmuyor :halay:

:KK70: eski günlerine göre miden bayram etmiş bence
Metabolizma hızlanacak kesinlikle
Meto durdu diye canlansın dedim ben vermeyince oda vermiyor karşılıklı inatlaştık ve meto beni yendi ben verdim sıra onda dermişim duyrulur yoksa kriz kapıda:KK70::KK70::KK70: kavga edecek kimse bulamayınca metoyla takışayım dedim bugün

Meto durdu diye canlansın dedim ben vermeyince oda vermiyor karşılıklı inatlaştık ve meto beni yendi ben verdim sıra onda dermişim duyrulur yoksa kriz kapıda:KK70::KK70::KK70: kavga edecek kimse bulamayınca metoyla takışayım dedim bugün
E ben vardım bana çemkirseydin bugün

2 hafta deneme süresi var
Yeterince katılım yapıp bunu da bize hissettirirsen 2 haftanın sonunda listede oluyorsun
İlk sayfada kurallar var
Evli misin ?çocuk var mı?kaç kilosun ?biraz bahsetsene bize
suanda tatildeyim elimden geldigince girerim hissettiririm kendimi
6 yildir Evliyim. Polonyoda yasiyorum isim ve esimden dolayi. 11 aylik bir kizim var. 7 yildir burda uluslararasi bir bankada calisiyorum. Ekimin. 2sine. kadar annelik. iznindeyim

Hicbir zaman cok zayif olmadim. Nerdeyse Her diyeti denemisligim vardir dukandan herballife a. . Hepsinde de verdigim kilolari Geri aldim. Hamilelik oncesi iste cok oturma ve burada hava sartlari cok kotu filan derken ilk defa 70leri górdum. ustune hamilelik oldu 12 kilo daha aldim.
Amacim Karatay diyetini benimseyip hayat boyu saglikli beslenmek ve tabi zayiflayip esime, kendime guzel gorunmek.
78 kilo ile 2 hafta once basladim. ilk hafta 2 bucuk kilo verip 75.5 oldum. cuma gunu tartilip geldigim noktayi paylasirim sizlerle.

:KK48:
Evet bizde birbirimize motivasyonda yardımcı olmaya çalışıyoruz
Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri bazen bunalıyoruz bazen moralimiz bozuluyor isyan ediyoruz ama bir şekilde destek olup yeniden başlıyoruz :KK66:
Diyet tek başına olmuyor :halay:
kesinlikle olmuyor tek basina

suanda tatildeyim elimden geldigince girerim hissettiririm kendimi
6 yildir Evliyim. Polonyoda yasiyorum isim ve esimden dolayi. 11 aylik bir kizim var. 7 yildir burda uluslararasi bir bankada calisiyorum. Ekimin. 2sine. kadar annelik. iznindeyim

Hicbir zaman cok zayif olmadim. Nerdeyse Her diyeti denemisligim vardir dukandan herballife a. . Hepsinde de verdigim kilolari Geri aldim. Hamilelik oncesi iste cok oturma ve burada hava sartlari cok kotu filan derken ilk defa 70leri górdum. ustune hamilelik oldu 12 kilo daha aldim.
Amacim Karatay diyetini benimseyip hayat boyu saglikli beslenmek ve tabi zayiflayip esime, kendime guzel gorunmek.
78 kilo ile 2 hafta once basladim. ilk hafta 2 bucuk kilo verip 75.5 oldum. cuma gunu tartilip geldigim noktayi paylasirim sizlerle.
Allah bağışlasın canım. Annelik ayrı zor, eski vüduda kavuşabilmek ayrı zor. Benim de sigarayı bırakma evlenme ve hamilelik üst üste geldi, sonuçta 90lı kiloları ilk kez görümüş oldum. Öncesinde de hep balıketliydim, arada kendi kendime kilo alıp verdiğim oldu ama bu kadar şişman hiç olmamıştım. Kilolu olunca da insanın moralimi çok bozuluyor ve evden çıkmak istemiyordum artık. Bir anda karar vererek başladım işte.
Karatayı çok iyi bilen arkadaşımız kitkurdu kitkurdu sana çok yardımcı olacaktır eminim.
Hepimiz kendimize ne uyuyorsa öyle besleniyoruz, farklı farklı diyetler yani. Benimki nuhnebiden kalma, öyle modern şeyleri bilmiyorum, kafama girmiyor sanırım. Kendi çapımda diyet yapıyorum işte.
Spor yapmaya çalışıyoruz hergün. Leslie 3 mile e başladık, ip atlama, squat, plank aklımıza ne gelirse canımız ne isterse o gün onu yapıyoruz önemli olan yağları yakabilmek işte.
Sen spor yapıyor musun

Allah bağışlasın canım. Annelik ayrı zor, eski vüduda kavuşabilmek ayrı zor. Benim de sigarayı bırakma evlenme ve hamilelik üst üste geldi, sonuçta 90lı kiloları ilk kez görümüş oldum. Öncesinde de hep balıketliydim, arada kendi kendime kilo alıp verdiğim oldu ama bu kadar şişman hiç olmamıştım. Kilolu olunca da insanın moralimi çok bozuluyor ve evden çıkmak istemiyordum artık. Bir anda karar vererek başladım işte.
Karatayı çok iyi bilen arkadaşımız kitkurdu kitkurdu sana çok yardımcı olacaktır eminim.
Hepimiz kendimize ne uyuyorsa öyle besleniyoruz, farklı farklı diyetler yani. Benimki nuhnebiden kalma, öyle modern şeyleri bilmiyorum, kafama girmiyor sanırım. Kendi çapımda diyet yapıyorum işte.
Spor yapmaya çalışıyoruz hergün. Leslie 3 mile e başladık, ip atlama, squat, plank aklımıza ne gelirse canımız ne isterse o gün onu yapıyoruz önemli olan yağları yakabilmek işte.
Sen spor yapıyor musun
spor cok onemli. hergun yapmaya calisiyorum esim erken donerse isten salona gidip 1 saat tbc ye giriyorum veya yuzme erken donmezse bazen lesli hava iyiyse kizimla yuruyus ne denk gelirse yani

bende avusturyadayım değişik ülkelerden şehirlerden hepimiz bir araya geldik :halay:
Tatlı tatlı atışarak kiloları veriyoruz
Spor olayı çok iyi bizde yapmaya çalışıyoruz bazen evde bazen yürüyüş artık ne denk gelirse ..yaptığımız sporları yazıyoruz akşamları
Ne zamandır şekerden uzak duruyorum bazen canım istiyor ama gruptakilere sorumluyum diyerek irademi kullanmaya çalışıyorum :KK48:

Menumu paylaşayım :KK66:

Saat 11
1 yumurtadan tereyagli omlet
1.5 dilim tam buğday
Domates Salatalik
6 zeytin
2 kk süzme peynir

Saat 16:30
1 elma

Saat 21
2 haşlanmış yumurta
5 kaşık yoğurt pulbiber nane