• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buraya gelde operaya gidelim
Turistler için kısa programlar varmış
Eşime dedim henüz bişey demedi :KK70:bakarız dedi geçiştirdi
Operaya bi gitmiştim 4 perdeydi o kadar tatlıydı ki rüyalarımı hala hatırlarım çiçekler meyveee bahçelerii derken arkadaş dürttü uyandım :D perdeler kapanmış gidecekmişiz

Operaya bi gitmiştim 4 perdeydi o kadar tatlıydı ki rüyalarımı hala hatırlarım çiçekler meyveee bahçelerii derken arkadaş dürttü uyandım :KK70: perdeler kapanmış gidecekmişiz
Hani reklam vardı"adam uyuyordu karısı uyandırınca Afyon'a mı geldik?"diye soruyordu :KK70:onun gibi desene

19989320_10155398526218211_1537723486766052722_n.jpg

tezbitsin tezbitsin Döne kankişim bak iyiliğin için diyorum mutlaka bu hafta gözleme , bazlama arası az tere yağlı tost bol bol meyve ve soğuk soğuk bu sıcaklarda dondurma ye mutlaka :dondurma::kk77::KK53:

Bizi de sevecen mi Edaaaa sev niçin sevmiyorsun :mad:
Nalan gıcıktır kitkurdu kitkurdu ama ben çok tatlı birisiyim:KK53:
Degistir Kendini Degistir Kendini Eda ikimizi de sev görmeden de sevebilir insan tezbitsin tezbitsin beni istemedi yanına ama ben onsuz istemem bizi de sev bizi de sev Döne dünya tatlısıdır yakında tanıyacaksın eee o kadar nutellaları baklavaları börekleri gömüp insilünleri fırlatan birini doktorda tatlı diye değerlendirir ama

Degistir Kendini Degistir Kendini Eda ikimizi de sev görmeden de sevebilir insan tezbitsin tezbitsin beni istemedi yanına ama ben onsuz istemem bizi de sev bizi de sev Döne dünya tatlısıdır yakında tanıyacaksın eee o kadar nutellaları baklavaları börekleri gömüp insilünleri fırlatan birini doktorda tatlı diye değerlendirir ama
:D
:lülülü:

kitkurdu kitkurdu canııım alınma amma kaç haftadır çemkirdin yedirt içirmem dedin amma o işler öyle olmuyor demek ki bak düzgün beslenmek lazımmış cınııım öyle fena fena kendini kasan diyetlerden sakın bundan sonra bak
Son gülen iyi gülermiş bebeğiiiiiim
:D
Dimi

Back
X