- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Buraya gelde operaya gidelimŞaka kız utangacım ben hayatta oynayamam hele düğünde filan hiç oynamadım
Turistler için kısa programlar varmış
Eşime dedim henüz bişey demedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya gelde operaya gidelimŞaka kız utangacım ben hayatta oynayamam hele düğünde filan hiç oynamadım
Operaya bi gitmiştim 4 perdeydi o kadar tatlıydı ki rüyalarımı hala hatırlarım çiçekler meyveee bahçelerii derken arkadaş dürttü uyandımBuraya gelde operaya gidelim
Turistler için kısa programlar varmış
Eşime dedim henüz bişey demedibakarız dedi geçiştirdi
Hani reklam vardı"adam uyuyordu karısı uyandırınca Afyon'a mı geldik?"diye soruyorduOperaya bi gitmiştim 4 perdeydi o kadar tatlıydı ki rüyalarımı hala hatırlarım çiçekler meyveee bahçelerii derken arkadaş dürttü uyandımperdeler kapanmış gidecekmişiz
Yeliz o opera çok entel işi yav bizim buralardan çıkmıyo o kadar entel insan napalımHani reklam vardı"adam uyuyordu karısı uyandırınca Afyon'a mı geldik?"diye soruyorduonun gibi desene
Bende Şener sen gıbı oynuyom zatıŞaka kız utangacım ben hayatta oynayamam hele düğünde filan hiç oynamadım
Hayin tıytıllll![]()
tezbitsin Döne kankişim bak iyiliğin için diyorum mutlaka bu hafta gözleme , bazlama arası az tere yağlı tost bol bol meyve ve soğuk soğuk bu sıcaklarda dondurma ye mutlaka
![]()
Sizin yarış ne oldu![]()
tezbitsin Döne kankişim bak iyiliğin için diyorum mutlaka bu hafta gözleme , bazlama arası az tere yağlı tost bol bol meyve ve soğuk soğuk bu sıcaklarda dondurma ye mutlaka
![]()
Bu hafta başladık kaptanım baksana bana ye diye bir sürü mesaj atmış ben de Döne ye bir kaç tarif bulayım sıkılmıştır hep aynı menülerden diyorumSizin yarış ne oldu
Angaralımı YEDİRTMEMBu hafta başladık kaptanım baksana bana ye diye bir sürü mesaj atmış ben de Döne ye bir kaç tarif bulayım sıkılmıştır hep aynı menülerden diyorum
Geçen haftayı şeyettıydımBu hafta başladık kaptanım baksana bana ye diye bir sürü mesaj atmış ben de Döne ye bir kaç tarif bulayım sıkılmıştır hep aynı menülerden diyorum
Aa hepsinden canım çekti baaak![]()
![]()
Degistir Kendini Eda ikimizi de sev görmeden de sevebilir insan
tezbitsin beni istemedi yanına ama ben onsuz istemem bizi de sev bizi de sev Döne dünya tatlısıdır yakında tanıyacaksın eee o kadar nutellaları baklavaları börekleri gömüp insilünleri fırlatan birini doktorda tatlı diye değerlendirir ama
Susamlı Ankara simidi siyah olan çıtır çıtır kaptanım sen de yerdin birlikte yerdikAngaralımı YEDİRTMEM
Kimin öğrencisiyim tabi ki ben kazandım daha tebrik gelmedi ama bekliyoruzGeçen haftayı şeyettıydım