Gıcıksın yemem dedim o kadar yedirtmem dedim mi hep az olsun yağdan olsun sağlıklı olsun demedim mikitkurdu canııım alınma amma kaç haftadır çemkirdin yedirt içirmem dedin amma o işler öyle olmuyor demek ki bak düzgün beslenmek lazımmış cınııım öyle fena fena kendini kasan diyetlerden sakın bundan sonra bak
Son gülen iyi gülermiş bebeğiiiiiim
Dimi
Sagol canım. Baslangıc kolay inş devamı gelir@DeryaOnDiet Deryacaaan süpersin canııım süper vermişsin maşallah maşallah
Aynen tebrik ederim ben deSagol canım. Baslangıc kolay inş devamı gelir
İnş canım birazdan baslıycam yuzmeye yanın kaloriler yaglar sevmiyorum sizi :-DBenimde öyleydi ama sen spor yapıyorsun daha güzel gider şimdi
Sagol canımAynen tebrik ederim ben de
Başlamak yolun yarısı derler ya Deryacan hemen halledeceksin sende bu azim bu spor aşkı oldukça...hele ki eylülde işe dönecekmişsin dimi yanlış mı anladım yoksa? İşe döndüğünde sürpriz olacak herkese...Sagol canım. Baslangıc kolay inş devamı gelir
Azıcık çerez + bol buzlu limonataruangel im meltemim ne yedin ne içtin akşam canım
KüsmüyüzAynen tebrik ederim ben de
Bu hafta sürprizim sensınİnş ca
İnş canım birazdan baslıycam yuzmeye yanın kaloriler yaglar sevmiyorum sizi :-D
Doğru*** 13. TAKİM 526.ETAP ***
berilceee (90.3/89,9/0,4/%0,44)
eliya (78.4/77,7/0,7/%0,89)
Kitkurdu (93.6/92.6/1/%1.07)
Tezbitsin (72.9/71.8/1,1/%1.51)
Andres (65/64/1/ %1,54)
zukkum(89.3/88.3/1/%1.12)(nick değişikliği eski nick bade_34)
ruangel(75.4/75,2/0,2/%0,27)
Ceren06_35(66.2/65/1.20/%1.81)
plasticwoman (106,8/106,3/0,5/%0,47) yeni üye katılış tarihi 29 haziran başlangıç kilosu 111,9 Hedef :85
13.Takım ortalaması :1.013
kontrol edelim
Hiç olur mu öyle şey? Ne küslüğü? Valla hiç yakışmadı hem de haftaya çokçok daha iyi olacakKüsmüyüz
Teyzeye küsmek olmaz
Bu hafta asıl bıraz
200 gr yakışmadı sana miniş
Bence de canım hele bu sporlarla süper olurHiç olur mu öyle şey? Ne küslüğü? Valla hiç yakışmadı hem de haftaya çokçok daha iyi olacak
plasticwoman nasıl gitti doktor işleri?haber ver bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?