- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kızlar anca okudum geçmişi alintilama yapmıyorum genel olarak hepimizi tebrik ediyorum nasılsınız temizlik yapıyorum anca bitti sayılır bi yandan yemek yazamadım[/QUOTE
Kolay gelsın canım
11 gün yaptım jet hızı*2 gerı aldımKitlenmede 1 gunluk su diyeti işe yarıyormuş ama şahsen hiç yapmadım. Zor ya
Aynen ağzım çok açıldı boyu uzun birinin nazarı değmiş diye başlarlardıAy onu ıkızlere yapardı kayın peder
Çok agladıklarında bırde esneme tutardı
Evet oda boyu uzun olurdu demıAynen ağzım çok açıldı boyu uzun birinin nazarı değmiş diye başlarlardı
Beril çok koktum eskileri bu kadar hatırlamak hayra alamet değil hatırlasak da söylemeyelim geçmişe çok gitmek yaşlanma alamet-i farikasıEvet oda boyu uzun olurdu demı
Bırde kv derdı anasının babasının nazarı degıyor dıye alır götürürdü kızları
Nalan yaslanıyozmu ne
Ondan dedım ya zatenBeril çok koktum eskileri bu kadar hatırlamak hayra alamet değil hatırlasak da söylemeyelim geçmişe çok gitmek yaşlanma alamet-i farikası
Sağol canım
Ayy cok kotu.11 gün yaptım jet hızı*2 gerı aldım
Ayyy kııı gözü değen deme çok korkarım been ay
Yok ya ne yaşlanması maşallahımız varEvet oda boyu uzun olurdu demı
Bırde kv derdı anasının babasının nazarı degıyor dıye alır götürürdü kızları
Nalan yaslanıyozmu ne
Unuttursam fısıldaAyyy kııı gözü değen deme çok korkarım been ay
Yok ya ne yaşlanması maşallahımız var
Önemli olan beyin
Bak beynimize hiç geçmişi unutuyor muyuz hiç unutur muyuz akıllı insanlarız vesselam
Yani akıllı olmak ne demek geçmişi düşünüp ona göre yol almak, gerektiğinde de hatırlamak demek
Değil mi yaa demek ki yaşlanmamışız
İnş bütün sonuçların iyi çıksonplasticwoman
Geçmiş olsunİyi şu an da Demir düşük çıktı birazı kaldı çıkmadı hepsi
Kaç çıktı ilaç verdi mi?belki baş dönmeleri ondandırİyi şu an da Demir düşük çıktı birazı kaldı çıkmadı hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?