Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bugün sapittim sanırım eksi görünce

Sabah 11
1 tabak biber buğulama
Domates salata

Öğlen 16
2 kaşe yoğurt çorbası mısırlı
1 kaşe taze fasulye
1 dilim ekmek bimin ekmek boyları varsa yuvarlak dilim li ondan buğday

Aksam 20.00
1 tabak salata
1 kup chia puding kuru meyveli 1 tutam yulaf kepekli
Suyu 2 lt tamamlıyorum

Spor
200 ip atlama
İnşallah leslie yapicam eşim gelirse kızımı ona verip

Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 kayısı, 2 salatalık, 2 sivri biber, 1 kk light süzme peynir, demleme yeşil çay, 2 zeytin
Ara13: 1 çay bardağı normal süt, 1 yeşil elma, 1 parmak eninde ananas halkası ( kitkurdu nun değil benim kendi ince narin parmağım tabiki)
Öğlen14:1 adet küçük etli biber dolması, 1 şeftali
Akşam 19: Karışık marul salatası yağsız limonlu
2 litre su
Yürüyüş 45 dakika

Hadi bugünlük de tartı sonrası böyle olsun diyelim, öğlen mısırlı hem de 2 kase çok sırıtmış ama yemişsin artık afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın inşallah Hilalcim. Aman dikkat verdiğini aynı hızla alma sevinip yemeğe içmeğe dadanma sakıııın

bugunku kacamakli menum
sabah 09:30 : 2 yumurtali sebzeli omlet, 4 Jemen księgi tuzsuz taze soganli peynir, 1 dilim kasar. 2 dilim beyaz peynir, 6 dilim domates, 4 dilim karpuz, 1 buyuk boy sutlu kahve
oglen: yok acikmadim
aksam 17:30. : 1 tavuk gogsu kizarmis, 3 kasik kirmizi pancar salatasi, 3 kasik yogurt, bir adet salatalik, 2 kasik lahana salatasi, 1 buyuk fincan siyah cay vee 7 tane patates kizartmasi
su: 3,5 litrze
spór: 30 dk yuzme, 30 dk tempolu yuruyus

mısır paket değil canım pazardan alıp hasladim katkısız yani ama yine de onu çok sevdiğim için dayanamadım

mısır paket değil canım pazardan alıp hasladim katkısız yani ama yine de onu çok sevdiğim için dayanamadım
Dayan bebişim
Mısır bizim eski mısır değil artık gdo lu maalesef pazardan da olsa marketten de olsa
Gene de iyisin bu hafta canımcım

Menum kizlar

08.30 1 yumurta,5 zeytin,biraz peynir,1 yk labne,domates salatalik,1 dilim ekmek
11.00 1 bardak kefir ,4 grissini
13 00 yogurtlu kabak,1 salatalik
14.00 1 acuc leblebi
16 00 1 bardak sut ,yarim muz
19.00 5 kofte,az ispanak ,salata
20.00 2 kayisi(ayy komsu koyden getirmis sonradan cikti)
2.5 litre su,3 mil leslie

Selam kızlar menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet az
3 zeytin
Çay
Yarım dilim ekmek
Ara
Kahve
5 badem
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Marul salatası
Ara
Kahve
1 armut
Akşam misafir vardı
3 fırın köfte
Salata
2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
1 tatlı kaşığı dondurma
Su 2,5 litre
Spor yok maalesef

Canim ben o tatlilari yerim ,berilim duymasin

Akşam patates ve tavuk kızartması olmasa iyiymiş ama bugünün kaçamağı olsun
Bakalım bu hafta takip edersin kilonu canım eğer vermezsen sabah peynirler azalabilir karpuz dilimleri belki araöğüns geçer
Kızartma yemezsin haşlama tavuk olabilir dediğim gibi gidişata göre karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…