- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Meydan bana kaldı o zaman
gecmis olsun canimİyi şu an da Demir düşük çıktı birazı kaldı çıkmadı hepsi
ellerine saglik. CanimBen de etli taze fasülye ve erik hoşafı yaptım akşama
cokolwiek saglikli. menuSabah mercimek çorbası içtim
Akşam tavuk köfte salata yedim
Su içildi bitki çaylarımı içeceğim
Hadi bugünlük de tartı sonrası böyle olsun diyelim, öğlen mısırlı hem de 2 kase çok sırıtmış ama yemişsin artık afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın inşallah Hilalcim. Aman dikkat verdiğini aynı hızla alma sevinip yemeğe içmeğe dadanma sakıııınBen bugün sapittim sanırım eksi görünce
Sabah 11
1 tabak biber buğulama
Domates salata
Öğlen 16
2 kaşe yoğurt çorbası mısırlı
1 kaşe taze fasulye
1 dilim ekmek bimin ekmek boyları varsa yuvarlak dilim li ondan buğday
Aksam 20.00
1 tabak salata
1 kup chia puding kuru meyveli 1 tutam yulaf kepekli
Suyu 2 lt tamamlıyorum
Spor
200 ip atlama
İnşallah leslie yapicam eşim gelirse kızımı ona verip
mısır paket değil canım pazardan alıp hasladim katkısız yani ama yine de onu çok sevdiğim için dayanamadımHadi bugünlük de tartı sonrası böyle olsun diyelim, öğlen mısırlı hem de 2 kase çok sırıtmış ama yemişsin artık afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın inşallah Hilalcim. Aman dikkat verdiğini aynı hızla alma sevinip yemeğe içmeğe dadanma sakıııın
Dayan bebişimmısır paket değil canım pazardan alıp hasladim katkısız yani ama yine de onu çok sevdiğim için dayanamadım
Uyyy yerim canim,biz burda birbirimizi gormeden gonul dostlugu yapiyoruz,kuzum tabiki seviyorum
Ayyy berilBende Şener sen gıbı oynuyom zatı
Canim ben o tatlilari yerim ,berilim duymasinDegistir Kendini Eda ikimizi de sev görmeden de sevebilir insan tezbitsin beni istemedi yanına ama ben onsuz istemem bizi de sev bizi de sev Döne dünya tatlısıdır yakında tanıyacaksın eee o kadar nutellaları baklavaları börekleri gömüp insilünleri fırlatan birini doktorda tatlı diye değerlendirir ama
Akşam patates ve tavuk kızartması olmasa iyiymiş ama bugünün kaçamağı olsunbugunku kacamakli menum
sabah 09:30 : 2 yumurtali sebzeli omlet, 4 Jemen księgi tuzsuz taze soganli peynir, 1 dilim kasar. 2 dilim beyaz peynir, 6 dilim domates, 4 dilim karpuz, 1 buyuk boy sutlu kahve
oglen: yok acikmadim
aksam 17:30. : 1 tavuk gogsu kizarmis, 3 kasik kirmizi pancar salatasi, 3 kasik yogurt, bir adet salatalik, 2 kasik lahana salatasi, 1 buyuk fincan siyah cay vee 7 tane patates kizartmasi
su: 3,5 litrze
spór: 30 dk yuzme, 30 dk tempolu yuruyus
gecmis olsun canim
cokolwiek saglikli. menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?