- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bence de mutlu gibi gözükselerde aslında öyle olmuyor gerçekten ..Canim benim esim de hep der kilolu insan mutsuzdur diye. Galiba dogru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de mutlu gibi gözükselerde aslında öyle olmuyor gerçekten ..Canim benim esim de hep der kilolu insan mutsuzdur diye. Galiba dogru
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki çoğu insanın normalin üstünde yemek yemesinin sebebi %75 duygusal durumuna bağlı. Yani başka bir deyişle duygularla başa çıkmak için yemeği kullanmaktalar. Yemeğin yarattığı iyi duygular genellikle kısa sürelidir ve sonuçta kilo aldırdığı için üzüntü, mutsuzluk, stres, kaygı, pişmanlık gibi olumsuz duyguların daha fazla hissedilmesine sebep olur. Önemli olan fizyolojik açlıkla psikolojik açlığı ayırt edebilmektir.
(Alıntı)
Wall ist gördüm kizlar birbaksanıza yapalım mı grupça ?
Uzun bir yürüyüş yaptık tuna boyunda..
Menümü yazayım
Sabah menemen 3 zeytin
Yeşillik yarım dilim ekmek
Çay
Öğlen
Taze fasulye salata yoğurt
Ara
Kahve 1 kare bitter
Akşam
Mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
Su 2, 5 litre
Spor
14000 adım
Bisiklet
20 Mekik 60 squat
Sağ bacak 60 yan yatarak
Sol bacak 60
Bende yapıyordum bazen valla denemediğim şey kalmadı galibaEvet aynen bende oyle yapmistim ben chia tohumunu sevdim yogurtla,1-2 kasik koyuyorum 1 kase yogurta 20 dk bekletiyorun yiyorum super oluyo tokta tutuyo
Sağol canım sabah kalkar kalmaz plan yapmaya çalışıyorum yoksa olmuyorPembe_patikli cok duzenli ve az az yemissin canim tebrikler.
Afiyet olsun canim fazlasiyla hakettin.Bebekler uyutuldu,3 mile leslie yapildi,dus alindi,artik bi kahve keyfini hekettim kizlar sekersiz tabi![]()
Süpersin vallaBebekler uyutuldu,3 mile leslie yapildi,dus alindi,artik bi kahve keyfini hekettim kizlar sekersiz tabi![]()
Iyi geceler canim en guzelini yapmissiniz verilen sozler tutlmalidir. Tabi uzun sureli misafir agirlamak yorucu oluyordur esin ve senin icin bir de is var gunduz. Kolay gelsinKızlar görüşürüz yarın ben yattım sabah iş var bu hafta sonu çok karmaşık ve yorucu geçti yeğenimiz var, babası hayatta değil küçük bi yerde yaşıyorlar, derslerin iyi olursa buraya gelirsin gezdiririz demiştik (dersleri kötüydü o zaman) o da teşekkür aldı tam sınav öncesi konuşmuştuk şimdi sözümüzü tutuyoruz işte geldi gezdiriyoruz bugünde çıktık dışarı, dünde misafir vardı gece 4 te yattım sabah kalktım çıktık yine misafirleri evde bırakıp :) yeğeni gezdirip geldik ay ne anlattım uzun uzun :)) hadi görüşürüz
Insallah canim.Temmuzun ortası oldu kızlar zaman ne çabuk geçiyor bu hafta herkes için başarılı olsun inşallah![]()
Sanırım yanlış anlaşıldı geçmiş derken kendı kk mesaj geçmişini kastetmiştim.Başınız sağolsun bugün baya geçmişe gittim biraz vaktim oldu, gördüm görmemiştim daha önce arada atlanabiliyor yoğunluk, koşuşturma, mavi balina oyunu nedeni ile olmuş sanırım biraz onu araştırdım, Türkiye'de Yen'i sıçramış ama ne bi uyarı var nette ne de haber hep gizlenmiş, diğer gençlerde merak edip bakmasın diyedir Emin'im, çok zor işimiz çocuklarımız büyüdükçe koruma korkusu Allah yardımcımız olsun hepimizin, görevlerine baktım çok korkunç kolunu kes vs, en son da tehditler aile için daha da zor Allah sabırlar versin
Bugun katılım için sağol canımBebekler uyutuldu,3 mile leslie yapildi,dus alindi,artik bi kahve keyfini hekettim kizlar sekersiz tabi![]()
Bugun katılım için sağol canımBebekler uyutuldu,3 mile leslie yapildi,dus alindi,artik bi kahve keyfini hekettim kizlar sekersiz tabi![]()
Derya bu tarafa gelırsen haber ver goruselımInsallah canim.
Derya bu tarafa gelırsen haber ver goruselımInsallah canim.
Iyı geceler canımBen de yatiyorum canlarim iyi geceler![]()