Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy elif bayram etmissin bugun yaa ,bende istiyorum zayiflayalim da yiyelim

Yalnız benim için bak yeşil yeşil
göremedik yeşili kırmızıydi mavi olmuş.

Dugunu dugune bağlıyor hanım
Gelemıyorkı
he ya sorma biteydi gerildim yeminle.

Bır renk bulamadık
Buda ateşli oldu desem elif ne derki
ateş iydir der.

berilceee açıklaman lazım odun ateşi kömür ateşi yanan eşyaların ateşi canlıların ateşi değil diye eliya
cansın ya
sende Cansin

Guzel menü afiyet olsun zero içme diycektim ama bende içtim :)))))

bizimki de çok çeşit istiyor göbeği cenesine degmek üzere hala niye o yok bu yok diyor :)))

Ben de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim de
Para verdim giyecem artık
İnşallah
Kompleks yapmazsam tabi
Geçen yıl sabahın köründe kimse yokken gittiğimde 1 sefer girdim denize, o da kızı sokmak içindi
Döne kilon çok değil olsa be olur kim sana bakicak getirme beni oraya döverek ha. Kimler bikini giyiyor sen mis gibi mayona cirtlak diyorsun bide Bak zaten mayolar im gevsedı kaplıcada ihtiyacım var alır giyerim heeee.

Belki de seviniyor demiyor ama
Arkadaşlarlaydık dün, çok zayıflamışsın, nasıl zayıfladın ah ah biz de zayıflasak vs dediler mesela bir sevindi sanki kendi zayıfladı
Ayy bal yesin ağızları

rahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
Geçmiş olsun tatlım.

Afiyet olsun dikkat et o 1 çatal bir dilim olmasın bebeğim.

anam ne cok ekmek afiyet olsun ama sana karbon yaradı geçen hafta her bünye farklı işte.

Afiyet olsun canım güzel menü

Done bomb... Oldum
Aleynanin odasini topladik gidip
Arabs kirala bekle yukle agla cok terledim
Babasi aradi crs geliyoz hanim daynamaz deyince gittik mecbur
ahhh beee

Afiyet olsun çorbayi okudum yukarda. Humus nohut tan oluyordu dimi karbon çok olmuş galiba akşamda.

Benim Kızkardeşim in 4 çocuğu var 61 kilo çok gıcık oluyorum. Bizde vermeliyiz.

Afiyet olsun canım. Bu arada Hoş geldin ben Elif

gelinimiz polonyali karabugdaydan bahsetti bize yapıcak birseyler söz verdi turşu kurucak birde kırmızı Pancarlı soğuk çorba yapıcak. Çok soğukmus oralar dayanamiyor buralara. Ama cokkkk güzel ve cok tatli.

bitter mi şaşırdım menü güzel agiyet olsun.

bakalım ne olaki.

Obezlık unutkanlıkta yapıyormuş
beyin yağlaniyor zaar

Ben de yatiyorum canlarim iyi geceler
iyi geceler tatlım.

Önemli olan hedefe ulasman bızımle olursa şahıt olur sevınırız
Ama sen tuttunmu koparacaksın bence

Canım sen süt verdiğin için çok da güzel verirsin menün de gayet başarılı acabalar gelmesin aklına sen bu işi başarırsın metabolizman canavardır senin

berilceee kaptanım renk sonunda oh bee isyan için pankartlar hazırdı neydi öyle kırmızı siyah
eliya Eilf kaptan bize kızmakta haklı biz biraz menüleri batırmışız
Düzeltiriz inşallah bu ara kafam gidik düğün dernek şaşırdım.

O kardesın genetıgı nıye öyle kı
Gıcık eder adamı

Canım sen süt verdiğin için çok da güzel verirsin menün de gayet başarılı acabalar gelmesin aklına sen bu işi başarırsın metabolizman canavardır senin
Kesinlikle öyle vericem kafaya koydum süt vermekte çok iyi oluyor kilo verimi hiZlandiriyor sizleri gördükçe verecegime inancım dahada artiyor

Bak ısrar edersen karışmam biliyorsun totomu kaldırmak için 3 ay düşündüm harekete geçmek için de 1 ay tam hareket etmeye niyetlenmişken otur diyorsan oturalım falımıza kim baksın
3 vakte kadar spora baslıyoz
Hele tatıl bıtsın
Kurban gecsın
Yılbaşı olsun
Hava sıguk Bahar gelsın

Düzeltiriz inşallah bu ara kafam gidik düğün dernek şaşırdım.
Biz düğün zadelerken düğün bitiminde düğünzedeler olmayalım Elif evet karbon bana yarıyor
3 vakte kadar spora baslıyoz
Hele tatıl bıtsın
Kurban gecsın
Yılbaşı olsun
Hava sıguk Bahar gelsın
Salalım çayıra diyorsun yerim dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…