- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Ayy elif bayram etmissin bugun yaa ,bende istiyorum zayiflayalim da yiyelimMenüm berbat ama yazayım.
Sabah
Urfa dan fıstıklı baklava geldi 2 dilim baklava
Tereyagli yumurta 3 kaşık kadar
Peynir 2 kk
Çeçil
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara 14
1 sütlaç
Saat 19
1 porsiyon iskender
Kucuk Kunefenin çeyreği
1 zero Cola
Su 1.5 litre
Spor yok.
göremedik yeşili kırmızıydi mavi olmuş.Yalnız benim için bak yeşil yeşil
he ya sorma biteydi gerildim yeminle.Dugunu dugune bağlıyor hanım
Gelemıyorkı
ateş iydir der.Bır renk bulamadık
Buda ateşli oldu desem elif ne derki
sende Cansin
Guzel menü afiyet olsun zero içme diycektim ama bende içtim :)))))Menüm
Kahlavltı 09: 2 sahanda yumurta 1 yk zeytinyağ ile yaptım, 1 cevizkitkurdu
Ara 13: 1 fincan sade neskafe
Ara 14: 250 ml tam yağlı soğuk inek sütü tarçınlı, çeyrek yeşil elmaberilceee
Akşam 16.30: Kuzu şiş, karışık salata yağlı, kola zero
2 litre su+maydanoz suyu (bağımlılık yaptı)
Leslie 3 mil+50 step+yürüyüşPembe_patikli
Akşama ancak şekersiz çay içerim belki 1 bardak çünkü boş çay içemeeeyooom(1 bardak da bizim evde hayvani bir bardak oluyor sanmayın ki ince belli)
bizimki de çok çeşit istiyor göbeği cenesine degmek üzere hala niye o yok bu yok diyor :)))Pembe_patikli Zeytinyağlı biber dolması yapıtım pişiyor mercimek çorbası koyayım salata ayran benim eşim bu çok kim yiyecek bu kadarı , dolma yeter çorba yapma demeye başlar birazdan hiç benzemiyoruz o tek tip ben bol çeşit istiyorum salatası zeytinyağlısı etlisi sütlüsü tatlısı pilavı zaten o ince ben kalın o fit ben şişko
Döne kilon çok değil olsa be olur kim sana bakicak getirme beni oraya döverek ha. Kimler bikini giyiyor sen mis gibi mayona cirtlak diyorsun bide Bak zaten mayolar im gevsedı kaplıcada ihtiyacım var alır giyerim heeee.Ben de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim de
Para verdim giyecem artık
İnşallah
Kompleks yapmazsam tabi
Geçen yıl sabahın köründe kimse yokken gittiğimde 1 sefer girdim denize, o da kızı sokmak içindi
Ayy bal yesin ağızlarıBelki de seviniyor demiyor ama
Arkadaşlarlaydık dün, çok zayıflamışsın, nasıl zayıfladın ah ah biz de zayıflasak vs dediler mesela bir sevindisanki kendi zayıfladı
Geçmiş olsun tatlım.rahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
Afiyet olsun dikkat et o 1 çatal bir dilim olmasın bebeğim.Merhaba kızlar geçmişi okuduğum geldim
Sabaha 8.40
1.5 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salata
Küçük parça mücver
Ara bi nektari
Öğlen
1 yemek kaşığı et kavurma
Şu böreğinin iç peyniri
2 ayran
Ara
1 bardak limonata
1 çatal ucu kakaolu kek
Aksam 8.30
1 küçük parça mücver
1 yemek kaşığı yoğurt
Şu yok
Sporda yok kızlar
anam ne cok ekmek afiyet olsun ama sana karbon yaradı geçen hafta her bünye farklı işte.MENÜM
9.00
1 sb süt
4 günkurusu
3 dilim ekmek
peynir
sebze
14.30
Kocaman ton balıklı salata
elma
2 dilim ekmek
19.30
Mercimek yemeği
çoban salata
2 dilim ekmek
4 erik
Türk kahvesi
su şimdilik 3 lt yatana kadar 4 hedefim
spor 30 dakika yürüyüş yapacağım plank saniyemi söylerim
berilceee @tezbitsin
Afiyet olsun canım güzel menüBende menumu yazayim kizlar
08.30 biraz peynir,domates salatalik,1 yesil zeytin
12.00 4 tane grissini ile kahve molasi
14.30 1 lokma muz(cocuktan kalan)
17.00 izgara tavuk,salata (extra yag yok)
3.5 litre su
Bebeleri uyutup 3 mil leslie yapicam yapinca yazarim
ahhh beeeDone bomb... Oldum
Aleynanin odasini topladik gidip
Arabs kirala bekle yukle agla cok terledim
Babasi aradi crs geliyoz hanim daynamaz deyince gittik mecbur
Afiyet olsun çorbayi okudum yukarda. Humus nohut tan oluyordu dimi karbon çok olmuş galiba akşamda.Arkadaslar sizlere masallah umarim su tatiller bitsin ben de menulerimi duzene koyacagim.
Bugunku menum
Sabah 095 kasik yogurt, 2 kasik yulaf, 4 kuru kayisi, 8 badem, 2 tam ceviz, 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 6 adet kofte, bir tabak yagsiz salata
Aksam: 8 dilim karpuz, 1 tabak tofulu corba, kucuk porsiyon humuslu bulgur salatasi, yarim muz
Su:3 litre
Spor: 1 saat yuruyus
Benim Kızkardeşim in 4 çocuğu var 61 kilo çok gıcık oluyorum. Bizde vermeliyiz.Aynen yaa gereksiz habire yemisim,hem yaslandiriyoruz kendimizi hem goruntu hem saglik hepsi var, kizkardesimde 2 dogum yapti boyu 172 kilosu 55 manken gibi dolasiyo ortalikta ,boyumuz neredeyse ayni ama arada 23 kilo fark var,abla nasil yapiyorsun bunu kendine birak yeme az gez diyo
Afiyet olsun canım. Bu arada Hoş geldin ben ElifSelam kızlar bugün çok yorucu bir gün oldu.genellikle dışardaydım
Sabah,
Yarım poaca,ayran
Öğle,
1 kase mercimek çorbası
2 tane biber dolması
Aksam
Izgara et
Ayran
3 litreden fazla su
Spor yapacak vakit bulmadım ama cokca kosturdum
gelinimiz polonyali karabugdaydan bahsetti bize yapıcak birseyler söz verdi turşu kurucak birde kırmızı Pancarlı soğuk çorba yapıcak. Çok soğukmus oralar dayanamiyor buralara. Ama cokkkk güzel ve cok tatli.Canim karabugday burada cok meshur. Heryerde var ve cok tuketiliyordu adeta Turkiyede bulgur burda karabugday diyeyim. Ayni pirinc veya bulgur yapar gibi suda haslayip yiyebilirsin. Cok faydalidir kotu kolestorolu dusurur ve ayni zmanda kabizligi onler.
bitter mi şaşırdım menü güzel agiyet olsun.Uzun bir yürüyüş yaptık tuna boyunda..
Menümü yazayım
Sabah menemen 3 zeytin
Yeşillik yarım dilim ekmek
Çay
Öğlen
Taze fasulye salata yoğurt
Ara
Kahve 1 kare bitter
Akşam
Mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
Su 2, 5 litre
Spor
14000 adım
Bisiklet
20 Mekik 60 squat
Sağ bacak 60 yan yatarak
Sol bacak 60
bakalım ne olaki.Wall sit
beyin yağlaniyor zaarObezlık unutkanlıkta yapıyormuş
iyi geceler tatlım.Ben de yatiyorum canlarim iyi geceler
Önemli olan hedefe ulasman bızımle olursa şahıt olur sevınırızYaa mısırı yemeyecektimde oglum mememi çekiştirip durdu bu gün o yüzden yed bana iyi ait yapıyor cokkkk terliyor elimde değil yani öyle zorla falan icilmis su değil genelde de öyle iciyorum
Tabi alıştım iyide oldu ins devini getiririm de aranıza katilirm:)
Canım sen süt verdiğin için çok da güzel verirsin menün de gayet başarılı acabalar gelmesin aklına sen bu işi başarırsın metabolizman canavardır seninYaa mısırı yemeyecektimde oglum mememi çekiştirip durdu bu gün o yüzden yed bana iyi ait yapıyor cokkkk terliyor elimde değil yani öyle zorla falan icilmis su değil genelde de öyle iciyorum
Tabi alıştım iyide oldu ins devini getiririm de aranıza katilirm:)
Ya işte annemdeydim aksami dışarıda yedik böyle oldu Beril ya.Partımı vardı elıf
Haber vereydın balım
Kız bu ne
Bak bak bakAyy elif bayram etmissin bugun yaa ,bende istiyorum zayiflayalim da yiyelim
O kardesın genetıgı nıye öyle kıgöremedik yeşili kırmızıydi mavi olmuş.
he ya sorma biteydi gerildim yeminle.
ateş iydir der.
sende Cansin
Guzel menü afiyet olsun zero içme diycektim ama bende içtim :)))))
bizimki de çok çeşit istiyor göbeği cenesine degmek üzere hala niye o yok bu yok diyor :)))
Döne kilon çok değil olsa be olur kim sana bakicak getirme beni oraya döverek ha. Kimler bikini giyiyor sen mis gibi mayona cirtlak diyorsun bide Bak zaten mayolar im gevsedı kaplıcada ihtiyacım var alır giyerim heeee.
Ayy bal yesin ağızları
Geçmiş olsun tatlım.
Afiyet olsun dikkat et o 1 çatal bir dilim olmasın bebeğim.
anam ne cok ekmek afiyet olsun ama sana karbon yaradı geçen hafta her bünye farklı işte.
Afiyet olsun canım güzel menü
ahhh beee
Afiyet olsun çorbayi okudum yukarda. Humus nohut tan oluyordu dimi karbon çok olmuş galiba akşamda.
Benim Kızkardeşim in 4 çocuğu var 61 kilo çok gıcık oluyorum. Bizde vermeliyiz.
Afiyet olsun canım. Bu arada Hoş geldin ben Elif
gelinimiz polonyali karabugdaydan bahsetti bize yapıcak birseyler söz verdi turşu kurucak birde kırmızı Pancarlı soğuk çorba yapıcak. Çok soğukmus oralar dayanamiyor buralara. Ama cokkkk güzel ve cok tatli.
bitter mi şaşırdım menü güzel agiyet olsun.
bakalım ne olaki.
beyin yağlaniyor zaar
iyi geceler tatlım.
Tabiki öyle hedefine ulaşmadan gitmek yok inşallah buradan koydum kafama bu sefer sizlerlw daha motiveyim çok sulurÖnemli olan hedefe ulasman bızımle olursa şahıt olur sevınırız
Ama sen tuttunmu koparacaksın bence
Hayır olmaz nolamaz
Sen benımle bırlıkte oturacan
Bahane bıtmıyecek bızdeYa işte annemdeydim aksami dışarıda yedik böyle oldu Beril ya.
Senın gıbı üye kolay bulunmaz azınlı hırslı sabırlıTabiki öyle hedefine ulaşmadan gitmek yok inşallah buradan koydum kafama bu sefer sizlerlw daha motiveyim çok sulur
İnşallah canım ..dereotu yeşillik iyi geliyor mu sana ?bana emzirirken iyi geliyorduTabiki öyle hedefine ulaşmadan gitmek yok inşallah buradan koydum kafama bu sefer sizlerlw daha motiveyim çok sulur
Kesinlikle öyle vericem kafaya koydum süt vermekte çok iyi oluyor kilo verimi hiZlandiriyor sizleri gördükçe verecegime inancım dahada artiyorCanım sen süt verdiğin için çok da güzel verirsin menün de gayet başarılı acabalar gelmesin aklına sen bu işi başarırsın metabolizman canavardır senin
3 vakte kadar spora baslıyozBak ısrar edersen karışmam biliyorsun totomu kaldırmak için 3 ay düşündüm harekete geçmek için de 1 ay tam hareket etmeye niyetlenmişken otur diyorsan oturalım falımıza kim baksın
Ne zaman kötü geldı sanaİnşallah canım ..dereotu yeşillik iyi geliyor mu sana ?bana emzirirken iyi geliyordu
El mahkum bı yerden başlamak lazımdı başladım rabbim devamini getirsin insallahhhSenın gıbı üye kolay bulunmaz azınlı hırslı sabırlı
Elif duyuyon mu
Biz düğün zadelerken düğün bitiminde düğünzedeler olmayalım Elif evet karbon bana yarıyorDüzeltiriz inşallah bu ara kafam gidik düğün dernek şaşırdım.
Salalım çayıra diyorsun yerim dar3 vakte kadar spora baslıyoz
Hele tatıl bıtsın
Kurban gecsın
Yılbaşı olsun
Hava sıguk Bahar gelsın
Yeşillik hiç yiyemiyorum helede sade asla ama dereotunu yoğurda katip öyle yiyor aut yapıyor bende deİnşallah canım ..dereotu yeşillik iyi geliyor mu sana ?bana emzirirken iyi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?