Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam jillian yapmaya çalıştım yaptimda ama nasıl yaptım bilmiyorum
Şükür ağrıların hafifledi biraz alışkın olmayınca böyle oluyor Pembe_patikli Pembe_patikli
Ben de perişanım aynen yapmaya çalıştım bazen durup izledim çenemden halıya sular damlıyordu bir ara @guldanee

:süslü::KK54::süslü:Sorma ama alışacağız pes etmek yok :halay:
Kahve içiyorum şimdi :kahve: tereyağlı cazip gelmedi ama dışardakilerde de hep yağ var üstlerine krema falan bayağı yağlı yani
En iyisi evde içmek :KK48:
Bende avakado yedim sabahtan bakalım çok tavsiye etmişler nasıl olacak :KK48::süslü::KK54:

Kahve içiyorum şimdi :kahve: tereyağlı cazip gelmedi ama dışardakilerde de hep yağ var üstlerine krema falan bayağı yağlı yani
Bende avakado yedim sabahtan bakalım çok tavsiye etmişler nasıl olacak :KK48::süslü::KK54:
İyi kivi terlik nazar duası derken şimdi de avokadoyu popüler yapacaksınız anlaşıldı modaikoncanlarım benim:KK45::KK45:

kitkurdu kitkurdu
Sanma ki unuttum seni
Yaptın mı güzel güzel diyetleri
Yoksa gömdün mü çörekleri
Cuma günü görürüz yediklerini

Aman kanka sanma ki kızıyorum
İstediğini ye iç afiyet olsun
Et olsun yağ olsun kankama
İrileşsin kilolar alsın maşallah Nalanıma
:KK48:canım kankacım iki gündür seni yorgunluktan boşladım, bu sefer uzun şiir yazıyım dedim :KK70:
İnşallah alınıp bana gıcık olmuşsundur:KK47:
Cevabım az sonra Döne döndü aramıza eh kendim ettim gıcık olmuyorum sevindirik oluyorum yazdığına

Gördüm ve havlu atmaya yakınım biliyordum böyle olacağını süper ilerliyorsun
Aşkolsun kanka ya ne havlu atması
Bir kere benden çok spor yaptın bu hafta
Öyle 2 gün önceden vazgeçmek nedir ya küsecem :( vallaha küserim
Avakado ben de ilk zamanlar yedim omega 3 var doymamış yağlar lif oranı yüksek. Çok faideli bir besinimiz. Ama en son aldıklarım çürüdü dura dura yazık oldu tadını sevmiyorum artık heralde
İyi etmisşin ben de kivi yedim
Duyan duymayan kalmasın kahvaltıda kivi yiyoz biz :KK48:

Aynen kız ziyan etme ez yüzüne sür müthiş krem oluyor :süslü:
Sağlıklı yağlar varmış diyetisyenler tavsiye ediyor çoğunu takipteyim zaten :KK48:
Bu aralar smoothie tarifleri veriyorlar :KK48:not alıyorum şöyle yapıp üstüne de bir şemsiye kondurduk mu süper olur :-)

Aynen kız ziyan etme ez yüzüne sür müthiş krem oluyor :süslü:
Sağlıklı yağlar varmış diyetisyenler tavsiye ediyor çoğunu takipteyim zaten :KK48:
Bu aralar smoothie tarifleri veriyorlar :KK48:not alıyorum şöyle yapıp üstüne de bir şemsiye kondurduk mu süper olur :-)
Evet ya pahalı

Aşkolsun kanka ya ne havlu atması
Bir kere benden çok spor yaptın bu hafta
Öyle 2 gün önceden vazgeçmek nedir ya küsecem :KK43: vallaha küserim

Avakado ben de ilk zamanlar yedim omega 3 var doymamış yağlar lif oranı yüksek. Çok faideli bir besinimiz. Ama en son aldıklarım çürüdü dura dura yazık oldu tadını sevmiyorum artık heralde
İyi etmisşin ben de kivi yedim
Duyan duymayan kalmasın kahvaltıda kivi yiyoz biz :KK48:
Kız havlu atmıyorum ben pehlivanım yenildikçe güreşe doymam bilesin artık hep rakibim olacaksın karışmam yenilirsem mızıkçılık da yapılmaz ki bu ortamda yenene kadar devam yarışa
Duyduk duyduk herkes duymuş zaten kahvaltıda kivi :KK31: yanlış oldu :KK70::KK70:ama çok hoşuma gitti Pembe_patikli Pembe_patikli Yelizi de es geçmeyelim yeni moda avokado ona göre onun yararları nelermiş derleyip paylaşsak mı acaba

Günaydın canım benim bünye süpersalak assolist havalarında bu hafta gittim kan verdim eksik bir şeyler var ama ben ümitsizim bu hafta

Çıkmaz inşallah canım benim çok düşük çıktı demirim 6 çıktı muhtemelen takviye yaparlar gidicem bugün o nedenle de iki ileri bi geri oluyorum kiloda :) direniyor vücut Demir eksikliği olduğu için

Çıkmaz inşallah canım benim çok düşük çıktı demirim 6 çıktı muhtemelen takviye yaparlar gidicem bugün o nedenle de iki ileri bi geri oluyorum kiloda :) direniyor vücut Demir eksikliği olduğu için
İhmal etme akşam alırsın ilacını ..kontrolde olmak iyidir evet ondan da kilo verilmeyebiliyormuş bir sor bakalım doktora neler tavsiye ediyor hepimizde düşük bende ilaç kullandım ama bu sene daha iyi gibi

Back
X