- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Bulamadım. Ama her şey aşure gibi karışık mı o çorbada acaba aklıma Nuh diyince o geldi. Evet öyle olabilir. Dönenin çorbasıNuh çorbasımı acaba
Çok lezzetlı olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamadım. Ama her şey aşure gibi karışık mı o çorbada acaba aklıma Nuh diyince o geldi. Evet öyle olabilir. Dönenin çorbasıNuh çorbasımı acaba
Çok lezzetlı olur
Evet her zaman değilde ara sıra spordan önce olabilirmiş bende duydum çok severim kendilerini@Degistir Kendini canım fıstık ezmesi yemek kötü değil, az yiyince güzel diyette yararlı. İçinde lif ve protein var, spor yapanlar çok yiyorlar, yağlı da tabi çok yememek lazım. Evde kavrulmamış fıstık ile kendimiz katkısız olacak şekilde yapabiliriz.
Yaparsın sen eminimNuh mu o nasıl bakiyim internette var mı
Tamam canim ikisini de yap senin ilk gune de yildiz koyayim o zamanBEnim bugün 2 olacak ama hem dans hem de jillian yaparım zaten 30 dk eliptik sonrası yapıyorum jillian ablayı
Yelizim spora baslamadan 1tatli kasigi fistik ezmesi yaninda sade turk kahvesi icebilirsin enerji veriyo salona gitmeden oyle yapiyoduk esimleEvet her zaman değilde ara sıra spordan önce olabilirmiş bende duydum çok severim kendilerini![]()
tamam canim cok sagol aciklama icinCanim dilim derken parcalanmadan onceki haline diyorum ben ,seninkine 10 parca derim ben canim
iyi eglenceler canimBen dansa gidiyorum kızlar![]()
agri yok canim dun biraz oldu gecti gittiKizlar bugunPembe_patikli @kitkurdu @DeryaOnDiet
plasticwoman yapti jillian dimi eksik varsa yazar misiniz? Agrilar ne durumdaa
canim ya karpuzu yedim bile ama birazdan sporla eriycek ins.@DeryaOnDiet bugün meyveye dikkat![]()
Tamam canim ikisini de yap senin ilk gune de yildiz koyayim o zaman![]()
Masallah cok guzel spor yapmışsın darisi basima insallahAA o kadar spor yaptım seni etiketledim görmedin mi
150 squat
30 sağ-sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ-sol bacak açma kapama
30 dk eliptik
jillian 30 day programının 1.günü
ağırlık çalışması yaptım (sırt+kol+bel inceltme)
45 sn plank
45 sn sağ, 45 sn sol plank
Yaptım dün
Aaa naber nasılsın eve dönebildin mi diyet nasıl gidiyorMasallah cok guzel spor yapmışsın darisi basima insallah
Yok donemedimm bu hafta sonu dönüyorum insallah sen nasilsin canimAaa naber nasılsın eve dönebildin mi diyet nasıl gidiyor
Yok canim dunu demiyorum pazartesi basladik aslinda sen gormedigin icin o gun yapmadin. Ona da koyucamAA o kadar spor yaptım seni etiketledim görmedin mi
150 squat
30 sağ-sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ-sol bacak açma kapama
30 dk eliptik
jillian 30 day programının 1.günü
ağırlık çalışması yaptım (sırt+kol+bel inceltme)
45 sn plank
45 sn sağ, 45 sn sol plank
Yaptım dün
Bence düzenli yaparsak güzel olacak insallahh sonuçlar iyi olacakBen de perişanım aynen yapmaya çalıştım bazen durup izledim çenemden halıya sular damlıyordu bir ara @guldanee
Ayy ne güzel konusmussunuz keşke verebilsem bu kilolari@Bonus hoş geldin diyet arkadaşım, Güldane kilo vermede uçacak sıkı rakip bulduk vala takım içinde kendimize