hoşgeldin nur. bildiğim kadarıyla yerimiz var hayatım.kaptanımızda ok derse seni seve seve aramıza alırız . ilk hafta deneme haftan,paylaşımın çok olursa takıma giriyorsun ama yeterli paylaşımda bulunmazsan olmuyor. kendinden bahsedermisin biraz. bu arada karamanlım nasıl epeydir rastlaşamadık onunla,kayıvalidesi ve peder gidecekti sanırım şubat başlarına kadar yoğundu yanlış hatırlamıyorsam.
valla nur arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin,inşallah bizlerle beraber kilolarından kurtulursun.senden tek istediğimiz fırsat buldukça paylaşımda bulunman yani yediğini içtiğini aktiviteni muhakkak yaz hayatım. bu sıralar paylaşım çok az birkaç arkadaş burda olmaya çalışıyoruz,elimizden geldiğince yazılarına cevap verilir. sakın daha yeniyim kendimi yabancı hissediyorum falan deme,çünkü gelen arkadaşların bazıları bu yüzden kendini geri çekiyor,ne kadar çok paylaşım yaparsan bizleri o kadar iyi tanır ve alışırsın. burda kimse olmasa bile yaz,aklına ne gelirse yediklerin haricinde sıkıntınıda yazabilirsin iyi bir dinleyiciyimdir,diğer arkadaşlarımda öyle. sende bizi dinlersin böyle kaynaşıp gideriz.
bebeğin kaç aylık,adı nedir.
canım ne diyeti yapıyorsun,kaç kiloyda başladın kaç kilo verdin.
gurbet zor iş hayatım,hele yutdışındakiler için dahada zor. canlarımız sağolsunda inşalllah yaradan hayırlısı ile kavuşmayı nasip eder canım.
bende ne çok soru sordum ya sıkıldıysan kusura bakma hayatım,hazır sohbet edecek birini buldum boş vaktimde bırakmak istemiyorum. kaydirigubbakcemile3
nurcuğum hoşgeldin karamanlının kardeşi bizimde kardeşimizdir bizde son sözü melis başkan söyler ama bizdensin artık diye düşünüyorum
adcığım ne güzel yazmışsın bunun tartışması daha öncede oldu kızlar burayada vakit ayırın lütfenn sonra yanlış anlaşılıyoruz
hoşgeldin nur. bildiğim kadarıyla yerimiz var hayatım.kaptanımızda ok derse seni seve seve aramıza alırız . ilk hafta deneme haftan,paylaşımın çok olursa takıma giriyorsun ama yeterli paylaşımda bulunmazsan olmuyor. kendinden bahsedermisin biraz. bu arada karamanlım nasıl epeydir rastlaşamadık onunla,kayıvalidesi ve peder gidecekti sanırım şubat başlarına kadar yoğundu yanlış hatırlamıyorsam.
yediğin yemeklerin ölçüleri gayet güzele benziyor hayatım. cokacimcoook yalnız lahana dolması adetleri büyük oluyor bhr cım yediklerinde büyük ise keşke bir tane yeseydin. CADIARZU
selam kızlar;diyetimin ilk günü iyi geçti. akşamda sadece çorba salata yedim,bir ara eşimin tabağına uzandım azcık mantar sotesinden alayım dedim ama vermedi.
bugün; sabah kahvaltısında oğluma bişeyler yedirirken bende yumurtasından yedim,2 ad kaşar peynir yedim. 1 bardak evde,1 bardak işyerinde çay içtim. öğleden önce aramı yaptım 200 ml süt içtim.öğle yemeğinde yine bol çorba ve biraz salata var.inşallah bu hafta güzel olcak kızlar inanıyorum. hepinizi öpüyorum buralarda olurum,beklerim.
Adcım, harika gidiyorsun. Eşinin de yemeğini vermemesi sana büyük destek. Bugünü de kaçamaksız atlatırsın umarım.
Ben arada kaçamağımı yaptım. Browni yedim((
Şimdi de öğle yemeğinde 3 köfte, 3 kaşık yağsız makarna yiyorum. BAri bundan sonra kaçamak yapmayayım bari
adcığım ne güzel gidiyorsun maşallah deyim bari ben halen kendimi toplayamadım ve galiba kiloo aldımmm offff biri bana engel olsun lütfen suda içemiyorm yeşil çayda ağlayacam yaaaaa
arkadaşlar bu ara katılımmı azaldı banamı öyle geliyor 3 kişinin ışında kimse yok dosbacığım nrde bilen varmı ben bişeymi kaçırdım fikriye yok izinli galiba melis malum dersler karamanlım yok yeni gelen arkadaşı 1 kere yada 2 kere gördüm bidaha görmedim ee kim kaldı
kızlar dosbacığım ayın 8den beri yok haberi olanvarmı
slm kızlar
ben karamanlının kardeşiyim
aranıza katılmak istiyorum
benide aranıza alırsanız sevinirimopuyorumnanaktan
13.TAKIM 137.-138. ETAP
ad1 (55.3 / 55.9 / -0.6 / -1.09%) elinden geldiğince buralarda
dosba (68.2 / 68.4/ -0.2/ -0.29%) 4 gündür kayıp,bulan haber versin lütfen
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64%)çok yoğun,gelemiyor(
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)çocuk yetiştirme topiklerinde
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı) durumu belli .
Nachtigall ( 61.8/ 61.3/ 0.5/ 0.81%) elinden geldiğince buralarda
bhr.87 (82.0 / 84.6 / -2.6 / -3.17%) bugün gelememiş
melzeyit (78.0 / 79.0 / -1.0 / -1.28%)elinden geldiğince buralarda
scapula ( 79.8 / 79.8 / 0.0 / 0.0%) en son bu hafta fazla uğrayamayacağını belirtmiş.yüzük için mücadele ediyor.
_duru_24 arkadaşımız sanırım kimse olmayıca gelmiyor,bebişi ile ilgili diğer topiklerde zaman geçiriyor.
bugün yediklerim;
öğlen, 1 kase dolusu ezogelin çorba,1 porsiyon salata.
ara, süt
akşam 5 gibi 1 elma
1 çay bardağı ıhlamur içtim
akşam yemeğini saat 8:30 gibi yedik
1 kepçe tavuk çorbası,1 porsiyon salata bir kaçamak yaptım k.k dan daha küçük bir lokma diyebiliriz peynirli börek attım ağzıma.
şuanda açmıyım evet açım biraz su içip meyve yemek istiyorum.
şimdilik bu kadar kızlar şimdi çıkıyorum pc açık olacak yine uğramay çalışırım biraz ütü yapmam gerekiyor. öpüldünüz.
nachtigall canım şimdi ablamla konuşuyodum abimizin durumu iyiye gidiyor inşallah daha iyi olur halen yoğun bakımda ama kendine gelmiş çorbasını içiyormuş hafızası yerinde inşallah dahada iyi olur
slm kızlar
ben karamanlının kardeşiyim
aranıza katılmak istiyorum
benide aranıza alırsanız sevinirimopuyorumnanaktan
Kızlar, dün fena kaçırdım. Dün öğleden sonra hava güzel diye yürüyüşe çıkayım dedim. Sonra da 6 aylık bebekleri olan bir arkadaşa uğradım. Kızcağız dışarı hiç çıkamıyor. İnsana hasret kalmış. Ben de oturdukça oturdum. Akşam yemeğine kalın dedi. Vee, makarna ve tavuk yaptı. Hepsi yağsız tabi. Ama tabağıma çok koydu. Koyma dedim ama.. 3-4 dilim ekmeğe bedel yemişimdir herhalde. Çok üzgünüm ama kıramadım işte.
Kahvaltı yapmadım. Okulda süt içerim artık.
Ohh, geçmiş olsun canım. Daha iyi haberlerini bekliyoruz.
Hoşgeldin Nurcum. Umarım istediğin kiloya birlikte ulaşırız. Bebişin de maşallah çok tatlı. Analı babalı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?