- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Yap yap leslie yap birlikte yapalım yarından itibaren bugün pertim çıktı yeminleAksam sporlara başlıyorum gündüz leslie yapcam akşam mangala gidilecek galiba orda da ip atlicam
kız trip atan böyle sorar mısınız hiiicc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap leslie yap birlikte yapalım yarından itibaren bugün pertim çıktı yeminleAksam sporlara başlıyorum gündüz leslie yapcam akşam mangala gidilecek galiba orda da ip atlicam
kız trip atan böyle sorar mısınız hiiicc
Bende denedim üç gün yok bende yapamadım sakatlanarak diye korktum bişi değil leslie de iyi yahu hiç olmazsa kadın motive ediyor zilli suratsız bideBestttt kardeş ben bu zilli anayı yapamam. Ana dediniz kadını 60 yaşında sandım vallaha. Gebertti beni. Bi de dolanıyor öteki sporcuların yanında daha zor hareketler yaptırıyor imanım gevredi be.
Senin için 1 kere denesim sonuma kadar.
Ben Leslieme döniyim. Az ama olsun canım Lesliem benim hiç zormlamaz beni. Konuşur a konuşur benimle walk walk walk walk out together out together ingilizcem bile gelişiyor yavEn azından yürüyüğüm mil belliydi yahu
bir üç beş o kadar
Ne o dambılla eğil zıpla kalk dön amaaan geberdim arkadaş ya
Şişkolara uygunsuz içerik o vidyolar![]()
Ya hem de çirkiiin suratsııız vallaha walking deaddeki Negana benzettim konuşmasını ya dövecek sankiBende denedim üç gün yok bende yapamadım sakatlanarak diye korktum bişi değil leslie de iyi yahu hiç olmazsa kadın motive ediyor zilli suratsız bide
Ahaa @guldanee başkandaki havalara baaak spor salonuna yazıldım diyo yaniii evde dura dura zor geçersin beni diyooo ooooovvv görüyor musuuuunBen salona gıderım
Byeeeee
Curl plazma ekran mı kız yanlardan gıvrık ekranlardan hani ondan mı varGosterecem
Tartıyı dev plazmadan
Aynen öyle hep konuşuyor hareketler desen herkes yapabilir kolay etkili hareketler leslie ye devammYa hem de çirkiiin suratsııız vallaha walking deaddeki Negana benzettim konuşmasını ya dövecek sanki
Biz Türk insanıyız gelemeyiz suratsızlığa öylee
Leslie öyle mi ya hep güleryüzlü
Dışarıya ciktmmi açık havada her yer spor salonu yürümek gibi varmı fakiriz ama yolların ormanlariz var yürürüm bende oğluşum la bol bolAhaa @guldanee başkandaki havalara baaak spor salonuna yazıldım diyo yaniii evde dura dura zor geçersin beni diyooo ooooovvv görüyor musuuuunhavasını attı gitti
Anca 10 kilo vermem lazım jillianı layıkıyla yapmam içinAynen öyle hep konuşuyor hareketler desen herkes yapabilir kolay etkili hareketler leslie ye devamm
Benim bı 30 falan vermem lazım herhalde leslie de güzel ya geleli bizim gibi küçük çocuğu olanlar içinAnca 10 kilo vermem lazım jillianı layıkıyla yapmam için
Sahip cikarim ayip ediyon rakibem sensinbeste ile kapiscaz cano
:)) hehsahip çık öyle bana beste :)))
koz esas ben senden korkuyorum amma korkunun ecele faydası yok bu hafta 1 kilo gidecek
geldim geldim yemek yiyordum kahvaltı yapmadım direk öğleden başladım bugün
Trıp atanların sonunu goruyon
Yolup yolluyom
sen hiç ip atlamiyon yavrum yaaa onu nnaaapcaazYap yap leslie yap birlikte yapalım yarından itibaren bugün pertim çıktı yeminle
HahahaKız demin Jillian level 1 ini yaptımBestttt acayip zor ya her tarafımdan ter aktı hareketlerin çoğunu yapamıyorum ki zaten spordan nefret ediyorum şu an bi de hepsi gayet kolaymış gibi yapıyorlar vidyoda yaa öldüm yüzüm gözüm ter içinde
kız gel beraber olup bu hafta 1 .5 kilo vermeye calisak da teneke diğer rakibelerimizi :) sende mezun olursun böyleceSahip cikarim ayip ediyon rakibem sensin![]()
Zoru sevmiyorsun donecan. Kustum sanaBestttt kardeş ben bu zilli anayı yapamam. Ana dediniz kadını 60 yaşında sandım vallaha. Gebertti beni. Bi de dolanıyor öteki sporcuların yanında daha zor hareketler yaptırıyor imanım gevredi be.
Senin için 1 kere denesim sonuma kadar.
Ben Leslieme döniyim. Az ama olsun canım Lesliem benim hiç zormlamaz beni. Konuşur a konuşur benimle walk walk walk walk out together out together ingilizcem bile gelişiyor yavEn azından yürüyüğüm mil belliydi yahu
bir üç beş o kadar
Ne o dambılla eğil zıpla kalk dön amaaan geberdim arkadaş ya
Şişkolara uygunsuz içerik o vidyolar![]()
Bi sure yap o zaman sonra yetmeyince gececeksin zilliye tepene binerimYa hem de çirkiiin suratsııız vallaha walking deaddeki Negana benzettim konuşmasını ya dövecek sanki
Biz Türk insanıyız gelemeyiz suratsızlığa öylee
Leslie öyle mi ya hep güleryüzlü
1.5 muuu nasil yapcaaazkız gel beraber olup bu hafta 1 .5 kilo vermeye calisak da teneke diğer rakibelerimizi :) sende mezun olursun böylece
Ah leslie nin yetmediği günler de mi gelecek inanamamBi sure yap o zaman sonra yetmeyince gececeksin zilliye tepene binerim
akşam yemeği yemeyelim sadece salata yoğurt ile 6 en geç 7 de kapatalım 1 hafta aç uyuyalım bakalım bide ekstra detoks suları içelim1.5 muuu nasil yapcaaaz![]()