Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bestttt Bestttt kardeş ben bu zilli anayı yapamam. Ana dediniz kadını 60 yaşında sandım vallaha. Gebertti beni. Bi de dolanıyor öteki sporcuların yanında daha zor hareketler yaptırıyor imanım gevredi be.
Senin için 1 kere denesim sonuma kadar.
Ben Leslieme döniyim. Az ama olsun canım Lesliem benim hiç zormlamaz beni. Konuşur a konuşur benimle walk walk walk walk out together out together ingilizcem bile gelişiyor yav:KK48: En azından yürüyüğüm mil belliydi yahu :KK70: bir üç beş o kadar
Ne o dambılla eğil zıpla kalk dön amaaan geberdim arkadaş ya
Şişkolara uygunsuz içerik o vidyolar :KK70:
Bende denedim üç gün yok bende yapamadım sakatlanarak diye korktum bişi değil leslie de iyi yahu hiç olmazsa kadın motive ediyor zilli suratsız bide

Bende denedim üç gün yok bende yapamadım sakatlanarak diye korktum bişi değil leslie de iyi yahu hiç olmazsa kadın motive ediyor zilli suratsız bide
Ya hem de çirkiiin suratsııız vallaha walking deaddeki Negana benzettim konuşmasını ya dövecek sanki
Biz Türk insanıyız gelemeyiz suratsızlığa öylee:D
Leslie öyle mi ya hep güleryüzlü

Ya hem de çirkiiin suratsııız vallaha walking deaddeki Negana benzettim konuşmasını ya dövecek sanki
Biz Türk insanıyız gelemeyiz suratsızlığa öylee:KK70:
Leslie öyle mi ya hep güleryüzlü
Aynen öyle hep konuşuyor hareketler desen herkes yapabilir kolay etkili hareketler leslie ye devamm

Ahaa @guldanee başkandaki havalara baaak spor salonuna yazıldım diyo yaniii evde dura dura zor geçersin beni diyooo ooooovvv görüyor musuuuun:KK51: havasını attı gitti
Dışarıya ciktmmi açık havada her yer spor salonu yürümek gibi varmı fakiriz ama yolların ormanlariz var yürürüm bende oğluşum la bol bol

Merhaba , jillian ne imiş bir bakayım bende, Leslie 3 ü beğendim vaktim oldukça yapmayı düşünüyorum

Su şimdiye kadar 1,5 lt oldu
9.30. Da 2 yumurta, kibrit kutusu peynir, küçük kase yoğurt, 1 domates ve salatalık, 6-7 tane fındık yedim , aslında fındık fazla oldu
14.00 den sonra öğle yerim ama daha menümü kararlaştıramadım

Bu arada ben yeniyim , Çarşamba dan beri takip ediyorum, bir arkadaşınızla anlamadığım bir gerilim yaşadınız, Çarşamba dan beri olan Mesajların tamamını okudum , bu kadar sıkıntı çıkaracak sebep fark etmedim, öncesinde bir problem varsa bilmiyorum, yine de karşılıklı kalp kırmamak lazım, 3 günlük dünya , şurada birbirimize destek oluyoruz ,birbirimizi motive ediyoruz
2 hafta sonra işe başlıyorum , ben günlük menümü yazar takibimi yaparım ama o zaman şimdiki kadar sık yazamayabilirim, bu durumu yanlış anlamayın. Bu arada az da olsa kilo vermeye başladım, cuma yazarım artık haftalık durumumu

Kız demin Jillian level 1 ini yaptım Bestttt Bestttt acayip zor ya her tarafımdan ter aktı hareketlerin çoğunu yapamıyorum ki zaten spordan nefret ediyorum şu an bi de hepsi gayet kolaymış gibi yapıyorlar vidyoda yaa öldüm yüzüm gözüm ter içinde
Hahaha:KK70: iste oyle oyle gidecek donemmm yorulup terliceksin ki yaglar erisinnn:KK28:

Bestttt Bestttt kardeş ben bu zilli anayı yapamam. Ana dediniz kadını 60 yaşında sandım vallaha. Gebertti beni. Bi de dolanıyor öteki sporcuların yanında daha zor hareketler yaptırıyor imanım gevredi be.
Senin için 1 kere denesim sonuma kadar.
Ben Leslieme döniyim. Az ama olsun canım Lesliem benim hiç zormlamaz beni. Konuşur a konuşur benimle walk walk walk walk out together out together ingilizcem bile gelişiyor yav:KK48: En azından yürüyüğüm mil belliydi yahu :KK70: bir üç beş o kadar
Ne o dambılla eğil zıpla kalk dön amaaan geberdim arkadaş ya
Şişkolara uygunsuz içerik o vidyolar :KK70:
Zoru sevmiyorsun donecan. Kustum sana

Back
X