- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Laf aramızda Yusuf Yusuf oluyom aradaHadi abla goreyim seni kim tutar beeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laf aramızda Yusuf Yusuf oluyom aradaHadi abla goreyim seni kim tutar beeee
Kapatirsin kapatirsin
Hadi o zaman iyi olan kazansinnnnn![]()
Oldu olduuuu kek.yemiyom daha bak ne yiyomHılal hanın hılal hanımmmm yedırtmem o kekı
Yersen veremen göbegiii
Olmadı bılıyom amannn oldu sayın
Bır bır bırıbırılerıne bakar bakar durursun)
Oldu olduuuu kek.yemiyom daha bak ne yiyom
Bide horon var olarak mı bi horoncuyuzzzBır bır bırıbırılerıne bakar bakar durursun
Kek yersennn
Hadı halaya
3 ayak
Tek ayak
Ağırlama ne varsa
Domates marul havuccccEki Görüntüle 2024495 leslie sonra si bol salata aksamada yoğurtlu zencefil li kur ablacımberilceee
Kolbastı alalım ordan hocammmm bırde kapanış içinBide horon var olarak mı bi horoncuyuzzz
Uyursun uyursun :)Gıtme aklım sende kalır
Uyuyamam gecelerıııı
Abbauuu Yavuz abıden gırdımse şimdi imdattt
Domates marul havucccc
Ne güzel yenirsın avuç avuççç
oda.olur fena.oynarim fena terletir zaten :) Karadeniz oyunlarında ve doğu Karadeniz halaylarinda üstüme tanımam ha bide oryantal var kız ben çok oynagimm ha kapı sesine oynarım çok pozitofimKolbastı alalım ordan hocammmm bırde kapanış için
Ya uyutmuyorlarsa
Enneeee smile koydum.
Minken Sena aleyoda.olur fena.oynarim fena terletir zaten :) Karadeniz oyunlarında ve doğu Karadeniz halaylarinda üstüme tanımam ha bide oryantal var kız ben çok oynagimm ha kapı sesine oynarım çok pozitofim)
Yok ya ben haşin severımbence bu bize daha uygun smile ablacimm şefkate ihtiyacım var
![]()