- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım acayip abur cubur yiyesim var evde de tek değilim ama yine de evde olmaktan sıkıldımAleyküm selam :) abur cubur mu istiyo canın. Ben de evde tekim. Yemek bile yapmıyodum. Kahvaltı öğle abur cuburla karnımı doyurup akşam da tatlı tuzlu ne varsa yiyodum eşimle. Evde olmak hele tek olmak da hoş değil.
süper canim menü sabah soslu yumurta biraz cıs olsa da gün içinde iyi dengelemişsinBugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah sosisli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 dilim ekmek
Ara 1 yeşil elma
Ara 3 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam 1 tabak çorba 1 tabak kabak yemeği salata yoğurt
Şu 2 lt
Spor 30 dk 5.5 hızda yürüyüş bandında yürüme
Belki 1 fincan az şekerli sütlü Nescafe icebilirim
menün de sporun da çok iyi özellikle sporun süperMenümü de yazayim bakalm :)
Sabah:
1 küçük tost sadece peynir koydum
Öğlen:
Chia pudingi
Su 62 kalorilik krakerlerden 10 tane paketin yarisi yani
Akşam:
4 kepce mercimek corbasi
1 tabak borulce salatasi yağsız az tuzlu
Su: 3litre daha artar
Spor: jillian michael 30 days
15 dk leslie
Chiali udingin tadı güzel mi canimMenümü de yazayim bakalm :)
Sabah:
1 küçük tost sadece peynir koydum
Öğlen:
Chia pudingi
Su 62 kalorilik krakerlerden 10 tane paketin yarisi yani
Akşam:
4 kepce mercimek corbasi
1 tabak borulce salatasi yağsız az tuzlu
Su: 3litre daha artar
Spor: jillian michael 30 days
15 dk leslie
Su ve sporuda yaz tatlim bide yerinde olsam soyle iyi bi tabak fasulyeyi yer o ekmekleri yemezdim daha iyi olur gibi öyle ama menü iyi :)bugünkü listem
sabah 2kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
bir tane patates kizartmasi
bir çatalın ucuyla da helva
Ara
10 tane üzüm ve iki küçük parça karpuz
Ara
2 kaşık leblebi ve 1 tane hurma bir tane de kremalı bisküvi malesef
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim tt ekmek
yağsız salata
Yani koyduğum meyveye bagli dun yedigim seftaliliydi o daha guzeldi bugunkinde mor erik elma falan vardi bu digeri kadar guzel olmamis yani bende yeni yeni yapiyorum kakao koyanda var ama tarcinla da cok iyi oluyoChiali udingin tadı güzel mi canim
Menü gayet güzel tatlim tebrik ederim ama su ve sporuda yazMerhaba kızlar :)
Menü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, biraz yoğurt
Ara: 1/2 muz
Öğlen:
1 köfte, 1 küçük pirzola yağsız
1 kase salata
Ara:
Yeşil çay
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
1 kase salata
Ara:
Yeşil çay
obezzto tatlım dun bir bugün iki diyeceksin ama soylemezsem içimde kalacak. profil resmin grupya gezindikce gözüme çarpıyor olumsuz etkileniyorum. Sisman hissettiriyor kendimi. Takıntılıyım galiba ben :))
Zamanında Tülin Şahin demisti. O kilo verirken hep kendini zayif hayal edermis. Zayifmis gibi davranip hissedermis ve bunun cok motive edici olduğundan bahsetmisti.
çok güzel listen afiyet olsunMerhaba kızlar :)
Menü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, biraz yoğurt
Ara: 1/2 muz
Öğlen:
1 köfte, 1 küçük pirzola yağsız
1 kase salata
Ara:
Yeşil çay
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
1 kase salata
Ara:
Yeşil çay
Biraz kacirmissin canım bugün yarın daha dikkatli olmalisinbugünkü listem
sabah 2kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
bir tane patates kizartmasi
bir çatalın ucuyla da helva
Ara
10 tane üzüm ve iki küçük parça karpuz
Ara
2 kaşık leblebi ve 1 tane hurma bir tane de kremalı bisküvi malesef
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim tt ekmek
yağsız salata
Kac kiloydun bilmiyorum canım ama o 6 dilim ekmek zamanla 3 e düşüyor bilesin :)) bir de diyetisyenin verdiği listeye ve spora uy muhakkak diyecem de ekmek varken pilav olmaz, sen onu karıştırmış olabilir misin?? Bende de pilav hakkı var fakat o zaman kesinlikle ekmek yiyemezsin.bence teli varsa ara bir sor..suyu ölçülü içmiyorum ama normalde de çok su icen biriyim 2 litreyi geçiyorum bugün spor yapmadım dün halıları balkondan alırken belimi ağrıttım..bu arada diyetisyenim günlük 6 dilim ekmek verdi normalde diyet listemde akşam 1 kepçe sebze yemeği, 1 köfte kadar et,1 kase corba,3 kaşık pilav ve 2 dilim ekmek var hepsi birden ama ben çoğu zaman bunların hepsini yemiyorum ama mutlaka ekmekleri yememi tembihledi nedendir bilmem haftaiçi kontrolüm var o zaman soracağım bakalim
Gecmis olsun canım menun cok iyiMenü
10.30
3 zeytin, 2 kk peynir, 3 yk yoğurt, domates, salatalık, 1 dl çavdar ekmek, çay
14.30
1 şeftali, 1 yeşil Elma, 4 yk yoğurda meyveli musli 1 yk kattım
16.35
2 yk kıyma kavurma, 1 dl çavdar ekmek, 2 su brd ayran
19.00
1 yeşil Elma
2350 cc su içtim.
Spor yapamıyorum kızlar çok hastayım dün boğazım şişti demiştim bugün yangisi arttı, midem bulanıyor, ateş basıyor ılık duş aldım yinede yanıyorum. Acile de iğne olcam korkusuyla gidemiyorum pazartesi sabah doktora gideceğim hap falan yazar umarım. Iyilesene kadar giremeyecegim lütfen kk bakmayın kızlar.