Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah sosisli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 dilim ekmek
Ara 1 yeşil elma
Ara 3 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam 1 tabak çorba 1 tabak kabak yemeği salata yoğurt
Şu 2 lt
Spor 30 dk 5.5 hızda yürüyüş bandında yürüme
Belki 1 fincan az şekerli sütlü Nescafe icebilirim

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah sosisli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 dilim ekmek
Ara 1 yeşil elma
Şu 2 lt

Aleyküm selam :) abur cubur mu istiyo canın. Ben de evde tekim. Yemek bile yapmıyodum. Kahvaltı öğle abur cuburla karnımı doyurup akşam da tatlı tuzlu ne varsa yiyodum eşimle. Evde olmak hele tek olmak da hoş değil.
evet canım acayip abur cubur yiyesim var evde de tek değilim ama yine de evde olmaktan sıkıldım

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Ara 1 yeşil elma
Şu 2 lt
süper canim menü sabah soslu yumurta biraz cıs olsa da gün içinde iyi dengelemişsin

bugünkü listem
sabah 2kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
bir tane patates kizartmasi
bir çatalın ucuyla da helva

Ara
10 tane üzüm ve iki küçük parça karpuz

Ara
2 kaşık leblebi ve 1 tane hurma bir tane de kremalı bisküvi malesef

Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim tt ekmek
yağsız salata

Menümü de yazayim bakalm :)
Sabah:
1 küçük tost sadece peynir koydum
Öğlen:
Chia pudingi
Su 62 kalorilik krakerlerden 10 tane paketin yarisi yani
Akşam:
4 kepce mercimek corbasi
1 tabak borulce salatasi yağsız az tuzlu
Su: 3litre daha artar
Spor: jillian michael 30 days
15 dk leslie
menün de sporun da çok iyi özellikle sporun süper

Menümü de yazayim bakalm :)
Sabah:
1 küçük tost sadece peynir koydum
Öğlen:
Chia pudingi
Su 62 kalorilik krakerlerden 10 tane paketin yarisi yani
Akşam:
4 kepce mercimek corbasi
1 tabak borulce salatasi yağsız az tuzlu
Su: 3litre daha artar
Spor: jillian michael 30 days
15 dk leslie
Chiali udingin tadı güzel mi canim

Menü
10.30
3 zeytin, 2 kk peynir, 3 yk yoğurt, domates, salatalık, 1 dl çavdar ekmek, çay
14.30
1 şeftali, 1 yeşil Elma, 4 yk yoğurda meyveli musli 1 yk kattım
16.35
2 yk kıyma kavurma, 1 dl çavdar ekmek, 2 su brd ayran
19.00
1 yeşil Elma
2350 cc su içtim.
Spor yapamıyorum kızlar çok hastayım dün boğazım şişti demiştim bugün yangisi arttı, midem bulanıyor, ateş basıyor ılık duş aldım yinede yanıyorum. Acile de iğne olcam korkusuyla gidemiyorum pazartesi sabah doktora gideceğim hap falan yazar umarım. Iyilesene kadar giremeyecegim lütfen kk bakmayın kızlar.

bugünkü listem
sabah 2kk peynir
6 zeytin
domates salatalık

Ara

Ara

Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim tt ekmek
yağsız salata
Su ve sporuda yaz tatlim bide yerinde olsam soyle iyi bi tabak fasulyeyi yer o ekmekleri yemezdim daha iyi olur gibi öyle ama menü iyi :)

Chiali udingin tadı güzel mi canim
Yani koyduğum meyveye bagli dun yedigim seftaliliydi o daha guzeldi bugunkinde mor erik elma falan vardi bu digeri kadar guzel olmamis yani bende yeni yeni yapiyorum kakao koyanda var ama tarcinla da cok iyi oluyo

Merhaba kızlar :)
Menü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, biraz yoğurt

Ara: 1/2 muz

Öğlen:
1 köfte, 1 küçük pirzola yağsız
1 kase salata

Ara:
Yeşil çay

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
1 kase salata

Ara:
Yeşil çay
Menü gayet güzel tatlim tebrik ederim ama su ve sporuda yaz

obezzto obezzto tatlım dun bir bugün iki diyeceksin ama soylemezsem içimde kalacak. profil resmin grupya gezindikce gözüme çarpıyor olumsuz etkileniyorum. Sisman hissettiriyor kendimi. Takıntılıyım galiba ben :))
Zamanında Tülin Şahin demisti. O kilo verirken hep kendini zayif hayal edermis. Zayifmis gibi davranip hissedermis ve bunun cok motive edici olduğundan bahsetmisti.

Normalde bunu başka biri deseydi, "obezzto profil fotonu değiş, beğenmedim" i kafa göz dalardım.hatta ve hatta hıncımı alamaz şikayet de ederdim ki yapım gereği "şunu yap" diyorsa biri onu kesinlikle yapmam.kimse yaptıramaz bana..

Fakaat bu söylediğin durumu yani fotoya bakıp şisman hissetme durumu bende de var.foruma girdiğimde kendi fotomu gördüğümde halen kendimi şişman hissediyorum ki o profil fotosunu oraya koyduğumda 92 kiloydum yani gerçekten şişkoydum.bunun psikolojide bir karşılığı vardır muhakkak fakat ben kilo verme sürecimde de zayıfladıgima beynimi kolay kolay inandıramadım.mesela kilom 78 di ben foruma 88 yazıyordum.1.takım uyarıyordu her seferinde sağolsunlar.yani uzun lafın kısası beyni ve bilinç altını yeni kiloya alıştırmak biraz zor farkındayım, o yüzden çoktandır yapmak isteyipte ertelediğim bir şeyi yapıyorum ve profile dünyanin en zayıf kadınının fotosunu koyuyorum :))

Sen dedin diye değil yalnız, ben öyle istiyorum diye:KK59:

Son düzenleme:
suyu ölçülü içmiyorum ama normalde de çok su icen biriyim 2 litreyi geçiyorum bugün spor yapmadım dün halıları balkondan alırken belimi ağrıttım..bu arada diyetisyenim günlük 6 dilim ekmek verdi normalde diyet listemde akşam 1 kepçe sebze yemeği, 1 köfte kadar et,1 kase corba,3 kaşık pilav ve 2 dilim ekmek var hepsi birden ama ben çoğu zaman bunların hepsini yemiyorum ama mutlaka ekmekleri yememi tembihledi nedendir bilmem haftaiçi kontrolüm var o zaman soracağım bakalim

Merhaba kızlar :)
Menü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, biraz yoğurt

Ara: 1/2 muz

Öğlen:
1 köfte, 1 küçük pirzola yağsız
1 kase salata

Ara:
Yeşil çay

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
1 kase salata

Ara:
Yeşil çay
çok güzel listen afiyet olsun

bugünkü listem
sabah 2kk peynir
6 zeytin
domates salatalık

Ara

Ara

Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim tt ekmek
yağsız salata
Biraz kacirmissin canım bugün yarın daha dikkatli olmalisin

suyu ölçülü içmiyorum ama normalde de çok su icen biriyim 2 litreyi geçiyorum bugün spor yapmadım dün halıları balkondan alırken belimi ağrıttım..bu arada diyetisyenim günlük 6 dilim ekmek verdi normalde diyet listemde akşam 1 kepçe sebze yemeği, 1 köfte kadar et,1 kase corba,3 kaşık pilav ve 2 dilim ekmek var hepsi birden ama ben çoğu zaman bunların hepsini yemiyorum ama mutlaka ekmekleri yememi tembihledi nedendir bilmem haftaiçi kontrolüm var o zaman soracağım bakalim
Kac kiloydun bilmiyorum canım ama o 6 dilim ekmek zamanla 3 e düşüyor bilesin :)) bir de diyetisyenin verdiği listeye ve spora uy muhakkak diyecem de ekmek varken pilav olmaz, sen onu karıştırmış olabilir misin?? Bende de pilav hakkı var fakat o zaman kesinlikle ekmek yiyemezsin.bence teli varsa ara bir sor..

Menü
10.30
3 zeytin, 2 kk peynir, 3 yk yoğurt, domates, salatalık, 1 dl çavdar ekmek, çay
14.30
1 şeftali, 1 yeşil Elma, 4 yk yoğurda meyveli musli 1 yk kattım
16.35
2 yk kıyma kavurma, 1 dl çavdar ekmek, 2 su brd ayran
19.00
1 yeşil Elma
2350 cc su içtim.
Spor yapamıyorum kızlar çok hastayım dün boğazım şişti demiştim bugün yangisi arttı, midem bulanıyor, ateş basıyor ılık duş aldım yinede yanıyorum. Acile de iğne olcam korkusuyla gidemiyorum pazartesi sabah doktora gideceğim hap falan yazar umarım. Iyilesene kadar giremeyecegim lütfen kk bakmayın kızlar.
Gecmis olsun canım menun cok iyi

Back
X