Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dusun bayrama 2 hafta var ben 80 im,annem diyet yapti 85 ten 67 ye dustu,kiz kardesim 3.ye hamile bildigin manken ,ben artik kabara kabara giderim memlekete
Ne yapalım yaa o sağlık olsun hırslan bir güzel sende ..annende iyi vermiş maşallah ya azıcık ona çeksene sen :KK66:
Ne çabuk alınıyor şu kilolar yaaa

kızlar diyetisyenim verdiği listeyi tekrar yazayım da bir bakın bakalim nasıl
sabah 7.30
2 dilim esmer ekmek
2kk peynir
7-8 tane yeşil zeytin
mevsim sebzeleri
1 haşlanmış yumurta yenebilir ama o zaman peynir 1 kk olacak

Ara 10.00
bir porsiyon meyve + ayran ya da bir caybardagi yoğurt

Öğlen 12.30
2 dilim ekmek
1kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
3 kaşık pilav
yağsız salata serbest

Ara 15.30
bir porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt

Akşam 18.30
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
2 dilim ekmek
yağsız salata serbest

Son ara 21.00
2 adet galeta+bir porsiyon meyve+bir çay bardağı yoğurt
Bir uygula bakalım onlar kontrollerde listeyi düzenliyorlar ödül veriyorlar ekleme çıkarma yapıyorlar
Öğlen fazla gibi geldi bana ama önemli olan düzenli yapmak disiplinli yapmak
Onlar kaçamak yaptırmamak için böyle yapıyorlar bence bende bazen ekmeği zor yiyordum ama veriyordum

sabah 7.30
2 dilim esmer ekmek
2kk peynir
7-8 tane yeşil zeytin
mevsim sebzeleri

Ara 10.00

Öğlen 12.30
2 dilim ekmek
1kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
3 kaşık pilav
yağsız salata serbest

Ara 15.30

Akşam 18.30
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
2 dilim ekmek
yağsız salata serbest

Son ara 21.00
Annem buna benzer listeyle gunde 45 dk yurudu ilk ay 7 kilo verdi canim

Bir uygula bakalım onlar kontrollerde listeyi düzenliyorlar ödül veriyorlar ekleme çıkarma yapıyorlar
Öğlen fazla gibi geldi bana ama önemli olan düzenli yapmak disiplinli yapmak
Onlar kaçamak yaptırmamak için böyle yapıyorlar bence bende bazen ekmeği zor yiyordum ama veriyordum

Annem buna benzer listeyle gunde 45 dk yurudu ilk ay 7 kilo verdi canim
iste bana fazla geldi bir de burda sizin listeleri görünce hepten fazla geldi, bir de listemi yazınca ekmekler fazla olmuş eleştirisi alınca şüpheye düşüyorum hepten ama gerçi 1.8kilo da verdim 13 günde

sabah 7.30
2 dilim esmer ekmek
2kk peynir
7-8 tane yeşil zeytin
mevsim sebzeleri

Ara 10.00

Öğlen 12.30
2 dilim ekmek
1kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
3 kaşık pilav
yağsız salata serbest

Ara 15.30

Akşam 18.30
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
2 dilim ekmek
yağsız salata serbest

Son ara 21.00
Ben nerdesyse bir senelik diyetisyen deneyimime göre bu listeyi sen yanlıs anlamışsın diyorum.fotosu falan yok mu ataydın..
Bir kepçe çorbada bir dilim ekmek, iki kepçe çorbada iki dilim ekmek hakkın gider.artı ekmek ve pilav aynı öğünde olmaz ki senin öglen mönünde ekmek+çorba+pilav var.hepsi karbonhidrat.mümkün değil :(

Şöyle olabilir ;
Öğlen
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba veya 1 dilim ekmek
Veya
3 kaşık pilav veya 1 dilim ekmek

Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin..

Ben nerdesyse bir senelik diyetisyen deneyimime göre bu listeyi sen yanlıs anlamışsın diyorum.fotosu falan yok mu ataydın..
Bir kepçe çorbada bir dilim ekmek, iki kepçe çorbada iki dilim ekmek hakkın gider.artı ekmek ve pilav aynı öğünde olmaz ki senin öglen mönünde ekmek+çorba+pilav var.hepsi karbonhidrat.mümkün değil :KK43:

Şöyle olabilir ;
Öğlen
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
Veya

Aralarda tire vardı bendede
Mesela ekmek yada yerine 3 kaşık pilav gibi ikisinden biri seçilecek
Bi kıymalı yemekler sevmediğimiz için ya et ya sebze vermişti ..bir sor bakalım kontrolde ne diyecek

Bir kepçe çorbada bir dilim ekmek, iki kepçe çorbada iki dilim ekmek hakkın gider.artı ekmek ve pilav aynı öğünde olmaz ki senin öglen mönünde ekmek+çorba+pilav var.hepsi karbonhidrat.mümkün değil :KK43:

Şöyle olabilir ;
Öğlen
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
Veya

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden listeyi uygulamadım zaten kendi bildiğimi yaptım bu kontrolde soracağım ama listede hic veya yazmıyor hep alt alta sıralanmış bir tek kahvaltıyı tam uyguluyorum bakalim bu gittiğimde ne diyecek

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden listeyi uygulamadım zaten kendi bildiğimi yaptım bu kontrolde soracağım ama listede hic veya yazmıyor hep alt alta sıralanmış bir tek kahvaltıyı tam uyguluyorum bakalim bu gittiğimde ne diyecek
Aklına takılanları sor canım hatta ben aklıma gelmez o an diye yazıyordum notlarla gidiyordum :KK70:

iste bana fazla geldi bir de burda sizin listeleri görünce hepten fazla geldi, bir de listemi yazınca ekmekler fazla olmuş eleştirisi alınca şüpheye düşüyorum hepten ama gerçi 1.8kilo da verdim 13 günde
Canim whatsapptan paylascam listeyi ,seninki kadar fazla degil ama annem 55 yasinda tabi metabolizma yerlerde

Sen de katıl canım
Bu spor öyle birşey ki yaptıkça yapasın geliyor
Bırakınca üşengeçlik geliyorr
Ayh dimi ama kaslarim agridikca zorlayasim geliyo psikopat oldum :)

Bi topla kadigin icin tebrikler ,ben hic donup bakmiyorum
Bende bakmazdim da hastalanamadim onun skntisiyla gomdum valla ohh iyi yaptim :))
Ya canım ye akşamları özellikle yemelisin dondurma falanki ben kazanayım :-):-)hatta dondurmalı baklava tavsiye ediyorum ohhh:dondurma:
Hahaha yeliz ablacim az önce 35 dk leslie yaptim baya ter attim annemle anne kiz sporu yaptik gece gece dondurmalari yaktik:))

Ayy sabah yeyim bari
Ye canim ye ben maydanozu tek yiyemiyorum boyle bi seylerin icine sokusturuyorum :)

Back
X