Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence guzel canim zaten oruc olcaksinya ne kadar yiceksin
Değil mi şekerim
16 saat oruç sahur yapmiyorum zaten saat 10 dan sonra yemek yemem 2 saatte ne yenir
O sınırsız kelimelerini beynimin doymasi için dedim teknik olarak mümkün yok:KK48:
Geçen hafta 1.8 kilo alarak listeyi olumsuz etkiledim bu hafta sizleri üzmemek gayem.
Tabi herşey kendimeEn Büyük KK:rapci:

Canim korse morse takma bence en azindan oruc acmadan cikar kaloriyi cok azaltma oruc sonrasi hoop fazlasiyla geri gelir
Haklısın canım

Kızlar acil ödem artıran biseylere ihtiyacım var.tuzu tatilde fazla kaçırdım sanırım.suyu yeterince içiyorum.yalniz emziriyorum.ona gore bi ödem attirici olmali
bir bardak yeşil çay demle içine 1 şişe sade soda ve yarim limon suyu koy çok güzel ödem artırıyor emziren için de uygun hem de kilo verdiriyor

menü
sabah: yarım dilim ekmek ile yağda yumurta, peynir, zeytin
ara öğün:2 bardak yeşil çay
öğlen yarım porsiyon türlü salata yoğurt
ara öğün çiğ badem iki avuç
akşama fırın tavuk yiyeceğim
su 1,5 lt
iki avuç çiğ badem sanki biraz fazla gibi mi çünkü tohum ve yağ oranı dolayısıyla da kalorisi epey yüksek bir besin

hımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak
Çatlaklarim var bacaklarımda. Hazır yeri gelmisken ayni durumu yaşayıp catlaklardan kurtulabilen var mi?

Merhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?

Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.
Hoşgeldin, ben de yeniyim burada ama toplu olunca insan daha iyi motive oluyor. Ismim derya yasim 35 benim de iki çocuğum var

Hoşgeldin, ben de yeniyim burada ama toplu olunca insan daha iyi motive oluyor. Ismim derya yasim 35 benim de iki çocuğum var

Hadi inş. Ben her çocukta kiloma 5 ekledim. Şimdi onları temizlemeye niyetliyim bakalım. Emzirdiğim için karatay dan daha ağır bir diyeti yapamam diye düşünüyorum. Yavaş yavaş veririm ben de umarım :))
Ç

berilceee berilceee ben metabolik balans diyetime başlayacağım.. şimdi 2 hafta tatilim de, o arada yapsız dönemi daha güzel geçiririm diye düşünüyorum..
Bende sizden göreyim merak ettim şu işi :KK48:

Çatlaklarim var bacaklarımda. Hazır yeri gelmisken ayni durumu yaşayıp catlaklardan kurtulabilen var mi?
Sorma bendede var ama silikleşti biraz
Pembe_patikli Pembe_patikli ve tezbitsin tezbitsin bugün gayet iyi gidiyorum. Bilgilerinize :halay::KK54:
Hadi bakalım Cuma'ya kadar sıfır kaçamak olsun inşallah :halay:
Hadi inş. Ben her çocukta kiloma 5 ekledim. Şimdi onları temizlemeye niyetliyim bakalım. Emzirdiğim için karatay dan daha ağır bir diyeti yapamam diye düşünüyorum. Yavaş yavaş veririm ben de umarım :))
Ç
Hoşgeldin canım ..benimde 2 çocuğum var dikkat edince gidiyor aslında ..yeterki azimlı olalım ..Karatay yapan arkadaşlarımızda var ..ben yemek kitabını alıp birkaç yemeğini yapmıştım tam benim tarzım yemekleri aslında

Pembe_patikli Pembe_patikli bende tarif kitabı yok, sadece ilk kitabı var. Tavsiye ediyorsan alayım.
Bence pek gerek yok canım ..internette çok Karatay yemek tarifleri var bayağı da çok aslında ..doğal eski yöntem tarifler ..bazıları turşu yoğurt gibi tarifler ..pirinçsiz şekersiz ..
Şu an kitap yanımda değil ama tarif dediğim gibi çok internette ..tabi merak ettiysen alabilirsin ..mesela börek birtek kuru yufkadan tavuklu oluyordu aklımda kalmış ..:KK48:

Bence pek gerek yok canım ..internette çok Karatay yemek tarifleri var bayağı da çok aslında ..doğal eski yöntem tarifler ..bazıları turşu yoğurt gibi tarifler ..pirinçsiz şekersiz ..
Şu an kitap yanımda değil ama tarif dediğim gibi çok internette ..tabi merak ettiysen alabilirsin ..mesela börek birtek kuru yufkadan tavuklu oluyordu aklımda kalmış ..:KK48:

Evet tarif işi en kolayı.
Zor olan dediği doğal malzemeyi bulabilmek.
Bugün ilk drfa nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum, tutarsa sabah akşam yoğurt yaparım :halay:

Merhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?

Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.

Hosgeldiiiiin. Ben karatay yapiyorumm

çalışıyorsan karatay yapmak çok zor

Ben calisirkende yapardim karatay. Gayette oluyordu. Öglen icin samata getiriyordum kuruyemisle

Canim meraba,benim 4. Gunum basladim bakalim

Karatay mi

İlk gün menüm:

Sabah;
2 haşlanmış acı biberli yumurta
Yarım dilim ekmek üzerine tereyağ salça ikilisi
3 çeri domates
Peynir
6 zeytin

Öğle
Büyük bir tabak kısır

Arada
Yeşil çay
Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Kıymalı tarhana
(Yanına ne yapsam diye hala düşünüyorum, bir el atıverin kolayından)

Yemekten sonra da bir meyve yerim

Deli gibi su içiyorum, 3 lt olmuştur, genelde limonlu

İlk gün menüm:

Sabah;
2 haşlanmış acı biberli yumurta
Yarım dilim ekmek üzerine tereyağ salça ikilisi
3 çeri domates
Peynir
6 zeytin

Öğle
Büyük bir tabak kısır

Arada
Yeşil çay
Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Kıymalı tarhana
(Yanına ne yapsam diye hala düşünüyorum, bir el atıverin kolayından)

Yemekten sonra da bir meyve yerim

Deli gibi su içiyorum, 3 lt olmuştur, genelde limonlu
Ben salatacıyımdır doğra biber yeşillik domates biber ok misss
Yada cacık yoğurt olabilir ..kıymalı zaten doyurucudur ..şimdiden afiyet olsun
Kısır belki kalorili olabilir daha doğrusu ben ne zaman bulgur yesem şişiyorum ödem mi bilmiyorum onun dışında güzelmiş su da süper :KK66:
Spor yapabildin mi?

Back
X