sorma dosbacım aynen öyle.şimdi annem evde yemekler pişiyor,çocuğa bakıyor,evi topluyor. hazırlama derdi yok aynı evin içindeler,ne zaman kalkarlarsa kalksınlar diyorum,iyi oluyor gerçekten.ama haftaya eski tempo devam.
düşünceli arkadaşım benim. bende anneme demiştim günde 3 öğün karlara ekmek serpiştir kuşlar yesin diye,oda yapıyormuş.
bende bakma hayatım 250 ml içtim ama gün boyu toplasan 1 lt ancak oluyor yada daha az.kışın zor oluyor.
kızlar sayfayı açık bırakıp gitmiştim bu hafta geçsin söz toplayacam kendimi dosbacığım kardeşimle konuştum felaket kar var arabayı sabah kullanamadım babam götürdü diyor ki kardeşim usta şofördür düşünemiyorum artık burda kar az yağdı soğunu bıraktı
öğlende 1 kase işkembe çorbası ve 1tane lahmacun yedim( bu arada börek çok değildi
sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır
mrb arkadaşlar nasılsınız bu soğuk karlı kış gününde :)
bende artık su içemez oldum hep sıcak içeceklerle geçiştiriyorum su ihtiyacımı su içince içim üşüyo saki :))) açıkcası bu hafta kendimden pek umulu değilim suyumu içmedim yeşil çayımı içmedim spor desen zaten yok eee bu vücut nasıl yaksın fazlalıklarını
söz yarından itibaren sabah kalkar kalkmaz başlıycam suyumu çayımı içmeye yoksa akşam hiç içemiyorum
canım bende diyetisyene gittim ama et hiç 2köfte kadar azalmamıştıYeni diyet listem bir öncekine göre daha sıkı.
Et miktarı azaldı. 2 köfte (veya 4 Inegol kofte) veya o miktarlarda tavuk, balık, yumurta vb. hakkım var. Hakkım var derken, o kadar yemek zorundayım. Az yenilmesine de kızıyor diyetisyen. Az yiyince metabolizma yavaşlıyorya. Bir öğün et vb. yersem öteki öğün sebze yemeği var. Ama sadece sebze olacak, içinde kıyma falan olmayacak.
Öğle ve akşam yemeklerinde 2 dilim yerine 1 dilime indi ekmek.
Ekstradan gelenler: Yoğurt yarım bardak yerine 2 bardağa çıktı. 1 bardak öğle, bir bardak akşam yemeği olmak üzere. Bir de 15 fındık (veya 3 tam ceviz, veya 12 badem) eklendi. Sanırım tatlı isteğini azaltıyor.
Başka da bir değişiklik yok, önceki haftayla aynı bunların dışında.
uzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
inş. herkez çok iyidir,geçmişin derinliklerine daldım bi türlü çıkamadım,yeni katılan arkadaşlar oluş hepsine hoşgeldin...:))
ben hala yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı olmasada ve sporuma da tam gaz devam :)
baharcım nasılsın?
Canlarım, nasılsınız, iyi misiniz?
Sormayın, bir arkadaşım internetten kelime oyunu bulmuş, ona üye olduk kaç saat oynadık bilmem. Sayfa da açık kalmış. Ben gözüm dönmüşcesine oyun oynadım.
Neler yedim, arada 1 dilim ekmek ve peynir. Akşam da 3 kaşık nohut yedim. Ama akşam oyun sırasında 1 bardak kola içtim.
lafcambazi mı yoksa başka mı :)) bende bazen takılırım ...
afiyet olsun kola light mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?