Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 10.00

2 yumurta sarısı
3 küçük domates
Bi kaç küçük kare kaşar
1 dil ekmek büyük tam buğday

Ara
1.5 avuc üzüm
2 erik

Öğlen 15.00
1 tabak kapuska
1 kaşe yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

Aksam 18.30
1 kepçe çorba şehriye li tavuk
1 kaşe tavuklu salata

3 lt su

2 mil leslie
300 hızlı tempo ip atlama
45 mekik
10 sn plank
6 leg reise ( yeni başladım bu programa 1 aylık katlanacak hergün sayılar )
bir tabak kapuskayu bir tabak pasta okumam fikrim neyse sıktım de o herhalde:kk77:
:KK45:
Menüm
Sabah: 3 incir
1 küçük kase chia puding
Öğlen:
Ton balıklı salata
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
Yoğurtlu semizotu salatasi
Ara: 2 cig badem
3 antep fıstığı
3 findik
Su: 3 litre civari daha da artar
Spor: daha yapmadim aksam yaparim bi seyler
afiyet olsun canım pek bir hafif olmuş yarın tartı günü olunca:KK66:

Bide o tarafı var tabi boşver kulak asma verince kiloyu yutar o laflarını :)

bakalım yarın görürüz :KK70: iyi gidiyor ama

Sporun çok iyi afiyet oldun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun düşürme motiveni kaçamak yapmamaya dikkat et yeter gerisi gelir zaten hayır demeyi basarinca çok dahautlu oluyor insan
sagol canim sanada afiyet olsun.ben 2010 diyet yaptim tam 18kilo vermiştim.sabah sade ılık su ,öğleden sonra bir dilim ekmek, yağsız peynir, az şekerli çay akşamda sadece haslama et ))))) inanirmisiniz günde belki 5 litre ılık su icedim. çok aciktigimda sade az şekerli çay ve hemen inceledim yani çok hızlı bi sekilde kilom gitti.inanın çok uzun bir süre geri almadım.doğum vs olunca sonra geri aldım.ama şimdi niye veremiyorum.offf

merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.
Canim bence bi diyetisyene git tahlillerine bakilsin ona göre beslenme programi verir sana ben sok diyetler yapmıştım cok pişmanım kilo vermisim ama cok azı yağdan

Bugün menüm çok kötü
Sabah
1 yumurta kk peynir 3 zeytin 1 domates 2 biber süzme yoğurt
Öğle
Yarım yumurta yarım dilim kepek ekmeği 3 zeytin yarım kk peynir
Akşam
yarım kase çorba
İki kaşık mantı
Patlıcan salatası
1 çatal karpuz
Yarım ev yapımı küçük kurabiye
Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum

Menüm
Sabah: 3 incir
1 küçük kase chia puding
Öğlen:
Ton balıklı salata
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
Yoğurtlu semizotu salatasi
Ara: 2 cig badem
3 antep fıstığı
3 findik
Su: 3 litre civari daha da artar
Spor: daha yapmadim aksam yaparim bi seyler
Kız nasıl doydun ay ben çok açım bu gün ya herkesi öyle sanıyorum

bir tabak kapuskayu bir tabak pasta okumam fikrim neyse sıktım de o herhalde:kk77:
:KK45:
afiyet olsun canım pek bir hafif olmuş yarın tartı günü olunca:KK66:
Hahahaaaa keşke keşkee neyse bir dilim yiyeceğim günler de gelecek :)

sagol canim sanada afiyet olsun.ben 2010 diyet yaptim tam 18kilo vermiştim.sabah sade ılık su ,öğleden sonra bir dilim ekmek, yağsız peynir, az şekerli çay akşamda sadece haslama et ))))) inanirmisiniz günde belki 5 litre ılık su icedim. çok aciktigimda sade az şekerli çay ve hemen inceledim yani çok hızlı bi sekilde kilom gitti.inanın çok uzun bir süre geri almadım.doğum vs olunca sonra geri aldım.ama şimdi niye veremiyorum.offf
o çok iyi vermişsin ama ben o açlığa dayanamam ya yani o kadar aç kalamam ama haslamayi severim patatesli etli falan

kizlar birde sizde benim gibi misiniz?ömrüm hep lavoboda geçiyor
yani çok şu icince
evet baya gidiyorum ama bu hafta gitmedim çok adetten sanırım şu tuttum hep

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak musakka 2 tane cig kofte marul yogurtlu semizotu
Ara 1 dilim seftali 1 tane cig badem
Aksam 1.5 tane köfte haşlanmış brokoli ve yoğurt
Su 3 lt
ay nasıl özledim brokoliyii afiyet olsun

Bugün menüm çok kötü
Sabah
1 yumurta kk peynir 3 zeytin 1 domates 2 biber süzme yoğurt
Öğle
Yarım yumurta yarım dilim kepek ekmeği 3 zeytin yarım kk peynir
Akşam
yarım kase çorba
İki kaşık mantı
Patlıcan salatası
1 çatal karpuz
Yarım ev yapımı küçük kurabiye
evet kötü olmuş mantı karpuz kurabiye falan ama bak yarın tartı var yap ma böyle canım dikkat etmeliyiz ki motivemiz düşmesin

Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum
İşte hep bisi olmaz dedik diye bu halde degilmiyiz zaten canım benim minik minik dedik yedik yığıldı işte şimdi mısır hasliyorum kokusu deli etti beni ama yemicem yarın sabah yiycem inşallah

Kız nasıl doydun ay ben çok açım bu gün ya herkesi öyle sanıyorum

Hahahaaaa keşke keşkee neyse bir dilim yiyeceğim günler de gelecek :)

o çok iyi vermişsin ama ben o açlığa dayanamam ya yani o kadar aç kalamam ama haslamayi severim patatesli etli falan

evet baya gidiyorum ama bu hafta gitmedim çok adetten sanırım şu tuttum hep

ay nasıl özledim brokoliyii afiyet olsun

evet kötü olmuş mantı karpuz kurabiye falan ama bak yarın tartı var yap ma böyle canım dikkat etmeliyiz ki motivemiz düşmesin
Tesekkurler canım ben cok sevmem ama yinede yiyorum

İşte hep bisi olmaz dedik diye bu halde degilmiyiz zaten canım benim minik minik dedik yedik yığıldı işte şimdi mısır hasliyorum kokusu deli etti beni ama yemicem yarın sabah yiycem inşallah
Evet haklısın canım ama cok bişi yememis üzüldüm :) yinede bazi arkadaslarim var bi oturusta 1 ekmek yiyolar ve incecikler onlari düşününce insan üzülüyor ama sana sonuna kadarda hak veriyorum misirada dikkat et:kk77:

haşlanmış mısır var dolapta kendim yerim diye korkudan kızıma çıkaramıyorum çok severim malesef

Hala dönmedik eve musaitken menumu yazayim

Saat 10:30
1 küçük elma
2 Kasık badem
1 Kasık çekirdek ici
1 salatalık

Saat 15:30
2 dilim tam bugday
1 yumurat kadar Mozeralla
1 büyük dilim domates
1 nektarin

Saat 20:30
1 tabak dolusu marul maydanoz
2 yumurta
1 salatalık

Su 1.5 eve gidince 2 ye tamamlarim
Spor 1 saatten fazla arada dinlenerek yuzme denizden çıkmadan bu dinlenme seansları
Kumsalda 2 km yürüyüş ve

Screenshot_2017-08-24-21-08-53.webp

Umutsuz olan benim beril ablaaa yani ben kilo konusunda ekoldüm ya çevremde kilo veripte bi daha asla almayan deli gibi dikkat eden aslında hala dikkat ediyorum ama tartı niye böyle bilmiyorum adet olamadım hala hormonlardan mı ne bilmiyorum acaip sıkıldım aslında bende 55 ten memnunum ama eşim fazlasın diyor bilemedim ne yapacağımı
Ay eş için mi zayıflıyon
Yapma bu kadar stres yapma belkı hormonel belkı sınırsel bılemem ama bu kadar strese girmek boşuna

ahahaahha.. buralarda bayram tatili var kuzum, izne çıkmayacağım, 2 haftalık tatilde de tartımı yanıma alıp, onunla aşk yaşayacağım sen merak etme :)

ah be yavrum keşke benim de öyle olsa, ben de artık diyetimin bu kısımlarına gelmek istiyorum.. sen sporu naaptın?

al benden de o kadar.. ay da tutuldu geçti ama ödemi hala devam ediyor..
Tatıl den sonra sorarım sıze
Tatıl demeyın üleynnnnn

canım ilaçların bitmesini ya da kontrol gününün gelmesini bekleme hemen git doktora belli ki ilaçlar sana ağır geliyor. ben de cyclo progenova kullanıyorum adet düzenleyici o da ama sendeki gibi bir etki olmadı

misafirin olduğu halde menün iyi bence misafir var diyince sen ben ağır bir menü beklemiştim ama fena değil

günaydın beril hanım
regli dönemin gelmiştir canım ondan olabilir bitki çayları iç..bir bardak yeşil çaya bir tane sade sodayı ve yarim limonu karıştır iç ödeme şişkinliğe iyi geliyor denenmiştir..bu arada 2 paket yeşil çay bir bardak olarak demlenecek
Iyı akşamlar Lina hanım
Güneydına cevaben gecıktım bayagıda

Back
X