Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Nescafe de şeker olmayınca çok daha güzel tavsiye ederim.

Afiyet olsun canım. Menun guzel çikolatalı dolgulu kurabiye ye rağmen :KK66: ayran detoksu çok güzel şimdiden afiyet olsun.

Afiyet olsun aksamlari aç birakiyorsun kendini böyle verim alamazsın tatlım. Sağlığın için de iyi olmaz.

patates kızartması ni gördüm derin düşüncelere daldım 4 dolmayı görünce biri beni silkeledi uyandım sanki 4 dolmayi miden nasıl aldi :)))) afiyet olsun.

Afiyet olsun güzel menü.

Afiyet olsun canım. Merak Etme bi yerin şişme z yedin yedin göbeği şisirdin zaten :KK66:

hicbirsey yememişsin ablacim bugün telafi et lütfen daha cok hastalanma. :KK43:

harika bir menü afiyet olsun.
Sagol canim

Afiyet olsun canım. Nescafe de şeker olmayınca çok daha güzel tavsiye ederim.

Afiyet olsun canım. Menun guzel çikolatalı dolgulu kurabiye ye rağmen :KK66: ayran detoksu çok güzel şimdiden afiyet olsun.

Afiyet olsun aksamlari aç birakiyorsun kendini böyle verim alamazsın tatlım. Sağlığın için de iyi olmaz.

patates kızartması ni gördüm derin düşüncelere daldım 4 dolmayı görünce biri beni silkeledi uyandım sanki 4 dolmayi miden nasıl aldi :)))) afiyet olsun.

Afiyet olsun güzel menü.

Afiyet olsun canım. Merak Etme bi yerin şişme z yedin yedin göbeği şisirdin zaten :KK66:

hicbirsey yememişsin ablacim bugün telafi et lütfen daha cok hastalanma. :KK43:

harika bir menü afiyet olsun.
Deneyecegim şekersiz canım

Slm kizlar off kustum bugun menu yazmiycam. Zaten dunkunun neredeyse aynisi. Yaa uzun zamandir dikkat ediyorum sporumu da yapiyorum 1 kiloya yakin almisim. Cook canim sIKKIn. Biliyorum belki karsi olanlariniz var ama lutfen karsi olanlar fikir yazmasin. Yoksa beni etkiler. Yarindan itibaren isvec diyetine basliyorum. Degilse arti olmaya devam edecegim ve batti balik misaline donecegim yakinda.
Yarindan itibaren isvec diyeti yapmak isteyen var mi benimle beraber??
Lutfen bu diyeti sevmeyen yorum yazmasin etkileniyorum. Ben de sevmiyorum kisa sureki diyetleri ama durum vahim bunu yapmaya mecburum. Yoksa tum sevkim kiriliyor.
Var mi gonullu? 6 gun veya 13 gun yapabiliriz.

Slm kizlar off kustum bugun menu yazmiycam. Zaten dunkunun neredeyse aynisi. Yaa uzun zamandir dikkat ediyorum sporumu da yapiyorum 1 kiloya yakin almisim. Cook canim sIKKIn. Biliyorum belki karsi olanlariniz var ama lutfen karsi olanlar fikir yazmasin. Yoksa beni etkiler. Yarindan itibaren isvec diyetine basliyorum. Degilse arti olmaya devam edecegim ve batti balik misaline donecegim yakinda.
Lutfen bu diyeti sevmeyen yorum yazmasin etkileniyorum. Ben de sevmiyorum kisa sureki diyetleri ama durum vahim bunu yapmaya mecburum. Yoksa tum sevkim kiriliyor.
Detoks yapmayı istemezmisin? Süreci değiştirmene yardımı olur.

Selam kızlarım nasılsınız? Bugün geç uyandım, hemen denize gittim, orada da bir türlü telefon çekmedi size yazamadım..
Dün ki menümü paylaşayım hemen;
Sabah; 1 kase yoğurt içine çörek otu ve pul biber koydum biraz da tuz, yanına 2 adet wasa
Öğlen; 3 parça kalça tavuk, yanına salata yağsız, 1 elma, yarım şeftali, 1 ısırık simit
Akşam; salata, 1yk deniz börülcesi, 1 yk közlenmiş patlıcan, 4yk ahtapot salatası, 2yk karides salatası, 2 bardak beyaz şarap, 2 dilim ekmek

Su; 3,5 lt
Spor; sabah tempolu 1,5saat yürüyüş, 40dk yüzme

İlla dışarıda yiyelim dediler, dışarda yiyince böyle oluyor, tam porsiyon hesabı yapamıyorum
senin menü metobolik balans a uygun mu yani bu yediklerin yoksa bozUldumu metabolik.

Ay ne biliyim baharatlı daha kötü zaten kusacağım az kala baharatsiz daha iyi geldi yine acaba şu patates nasıl ya korkuyorum onu denemeye 1 gün de 1.5 kilo patates bana niyeyse aldırır gibi geliyor
ay kız damak tatil farkı sanırım ben aşure de bile ayikliyorum onları
Ay o kadar kötü mü geldi ya ben bayıla bayila içiyorum o çorbayi.

Detoks yapmayı istemezmisin? Süreci değiştirmene yardımı olur.
Detoks da olur aslinda. Ama bu isveci hic denemedim ve guzel kilolar vermis herkes. Hic degilse 6 gun deneyip sonra detoks yapabilirim. Ve yarindan itibaren birsey denemezsem gercekten diyetimin sonu olabilir.

Canim istiyorsan tabiki yap isveci ama ödem vs olma ihtimali yok mu yani dikkat edip spor yapmana ragmen aldiysan vucudun su tutmus falan olabilir mi once bi odem atici falan denesen

Offf bugün ne patatesler kizarttim ne menemenler yaptim ne pizzalar yaptim ama bi lokma tadina dahi bakmadim eksikliginide hic hissetmedim de oruç gibi hissediyorum :))
Bugün ne yedigim malum zaten sabah öğlen akşam birer kase toplam üc kase ayran corbasi yedim baska tek lokma yemedim :)
Su: 3 litreye yakin daha icerim gerci
Spor: 40 dk 6 speed üstü yani hizli tempoda kosu bandi
50 squat
Leslie 3 mil

Offf bugün ne patatesler kizarttim ne menemenler yaptim ne pizzalar yaptim ama bi lokma tadina dahi bakmadim eksikliginide hic hissetmedim de oruç gibi hissediyorum :))
Bugün ne yedigim malum zaten sabah öğlen akşam birer kase toplam üc kase ayran corbasi yedim baska tek lokma yemedim :)
Su: 3 litreye yakin daha icerim gerci
Spor: 40 dk 6 speed üstü yani hizli tempoda kosu bandi
50 squat
Leslie 3 mil
Hersey cok iyi canim

Canim istiyorsan tabiki yap isveci ama ödem vs olma ihtimali yok mu yani dikkat edip spor yapmana ragmen aldiysan vucudun su tutmus falan olabilir mi once bi odem atici falan denesen
Odem gibi hissetmiyorum. Deniyecegim isveci bakalim nasil sonuc verecek

haklısın canim ister istemez insanın motive si düşüyor.bk çok spor yaptığın için kasa dönüşmüş olmalı o yuzden tartışma fazla çıkmıştır.bende sana katılıyorum.sıkı diyet olmasa kesinlikle kilo yavaş gidiyor.bende sana katilabilirim.

haklısın canim ister istemez insanın motive si düşüyor.bk çok spor yaptığın için kasa dönüşmüş olmalı o yuzden tartışma fazla çıkmıştır.bende sana katılıyorum.sıkı diyet olmasa kesinlikle kilo yavaş gidiyor.bende sana katilabilirim.
Super canim. Hadi o zaman yarin baslayalim.

Hadi dene bakalm ablacim bende menulerini takipteyim ise yararsa bende denerim belki :)
Ins yarar canim.
kizlar veee bugün tartildim.80.4 kg ( 78kg olmuşum.çok mutluyum :halay:kendime bi maşallah :nazar:diyim.ama kizlar dikkat ettiyseniz.8.günüm toplam iki dilim ekmek yememisimdir.daha bi hirslandim.yemek çok çok az yiyorum zaten bugün kendimi ödül verdim iki top dondurma yedim:dondurma:
Super canim. Hedefe hizla gidiyorsun.

yok canim diyet yapmıyor. ama artık sade dikkat ediyor.valla o kiloda kalmaktansa kaslardan bile vazgecilir.....

canım vücutta olması gereken kaslardan bahsettim.body yaparak artan kaslardan bahsetmiyorum.sonuçta kaslardan olusuyo vücudumuz.Allah korusun kaslardan vazgeçmesin

canım vücutta olması gereken kaslardan bahsettim.body yaparak artan kaslardan bahsetmiyorum.sonuçta kaslardan olusuyo vücudumuz.Allah korusun kaslardan vazgeçmesin
canim bende sporla gelen kaslardan bahsetmiştik haklısın tabi sağlık en onemlisi

Back
X