Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Detoks da olur aslinda. Ama bu isveci hic denemedim ve guzel kilolar vermis herkes. Hic degilse 6 gun deneyip sonra detoks yapabilirim. Ve yarindan itibaren birsey denemezsem gercekten diyetimin sonu olabilir.
Valla canım motivasyon unu bozma mak adına dene diyorum. İnşallah seni mutlu eder sonuç bizde mutlu oluruz.

Offf bugün ne patatesler kizarttim ne menemenler yaptim ne pizzalar yaptim ama bi lokma tadina dahi bakmadim eksikliginide hic hissetmedim de oruç gibi hissediyorum :))
Bugün ne yedigim malum zaten sabah öğlen akşam birer kase toplam üc kase ayran corbasi yedim baska tek lokma yemedim :)
Su: 3 litreye yakin daha icerim gerci
Spor: 40 dk 6 speed üstü yani hizli tempoda kosu bandi
50 squat
Leslie 3 mil
kime yaptın o kadar şeyi cano. Afiyet olsun çorba n ;)

kizlar veee bugün tartildim.80.4 kg ( 78kg olmuşum.çok mutluyum :halay:kendime bi maşallah :nazar:diyim.ama kizlar dikkat ettiyseniz.8.günüm toplam iki dilim ekmek yememisimdir.daha bi hirslandim.yemek çok çok az yiyorum zaten bugün kendimi ödül verdim iki top dondurma yedim:dondurma:
hadi bakalım.

Ins yarar canim.

Super canim. Hedefe hizla gidiyorsun.
canim aslında boyun varsa boyuna göre çok kilon yok.çok yağ olmadığı içinde fazla kilo kaybı bklememelisin.kusura bkmayin ya arada tlf dondugu için yazilim hataları olabiliyor

senin menü metobolik balans a uygun mu yani bu yediklerin yoksa bozUldumu metabolik.

Ay o kadar kötü mü geldi ya ben bayıla bayila içiyorum o çorbayi.
Yok metabolik devam canım benim.. sadece şarap uygun değildi onu da dert etmiyorum, bol su içtim zaten, ödem yapmasına fırsat vermedim :)

Hayırlı akşamlar kızlaaar menüm
11.00
3 zeytin, 2 kk peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay
15.50
3 dl karpuz, 2 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 2 parça haşlanmış tavuk, ekmeksiz bunlar
19.00
Şekersiz sütlü kahve, 1 avuç kuru üzüm
Şimdi de 1 Kase sade yoğurt yiyorum.Dün o 4 dolmadan sonra kötü oldum halsizlik çöktü yatana kadar ne çektim şiştiler midemde valla bugün 2 tane yedim.
Spor: 90 dk leslıe
Su: 3 lt su oldu.

Ay bugünü bitirdim yeme içme konusunda menü paylaşabilirim :)

Sabah; 1 kase yoğurt(içine çörek otu attım), yarım şeftali
Öğlen yok; geç kahvaltıdan dolayı
Ara; 2 incir
Akşam; ızgara tavuk, yanına ızgara sebze, 2 dilim ekmek

Su; 2,5lt
Spor; 1 saat yüzme; 30 ağırlıklı mekik,20squat, 20 set kol hareketi

canim aslında boyun varsa boyuna göre çok kilon yok.çok yağ olmadığı içinde fazla kilo kaybı bklememelisin.kusura bkmayin ya arada tlf dondugu için yazilim hataları olabiliyor
Boyum kisa canim 165. 4 5 kilo versem super olur.

Ay bugünü bitirdim yeme içme konusunda menü paylaşabilirim :)

Sabah; 1 kase yoğurt(içine çörek otu attım), yarım şeftali
Öğlen yok; geç kahvaltıdan dolayı
Ara; 2 incir
Akşam; ızgara tavuk, yanına ızgara sebze, 2 dilim ekmek

Su; 2,5lt
Spor; 1 saat yüzme; 30 ağırlıklı mekik,20squat, 20 set kol hareketi

Masallah. Cok iyi gidiyorsun.
11.00
3 zeytin, 2 kk peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay
15.50
3 dl karpuz, 2 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 2 parça haşlanmış tavuk, ekmeksiz bunlar
19.00
Şimdi de 1 Kase sade yoğurt yiyorum.Dün o 4 dolmadan sonra kötü oldum halsizlik çöktü yatana kadar ne çektim şiştiler midemde valla bugün 2 tane yedim.
Canim hersey iyi de karpuza dikkat. Sporun da cok iyi.
Valla canım motivasyon unu bozma mak adına dene diyorum. İnşallah seni mutlu eder sonuç bizde mutlu oluruz.

kime yaptın o kadar şeyi cano. Afiyet olsun çorba n :KK66:

hadi bakalım.
Ins canim.

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates
Yeşil çay

Ara:
1 muz

Öğle:
4 tane mücver
1 kase cacık
Biraz domates

Akşam:
2 fırında köfte
1 kase salata
Ayran

Ara:
Tarçınlı yoğurt

Su: 3l
Spor: 30 dk cardio, 45 bölgesel egzersiz
50 dk pilates

hadi bakalım.
Sagol canim valla kardesim ayri sey babam ayri sey istiyo napim artk bende herkesin dedigini yaptim :)

11.00
15.50
19.00
En azndan aksam yememissin dolmalari sporda iyi sknti yok gibi :)

hadi bakalım.
Sagol canim valla kardesim ayri sey babam ayri sey istiyo napim artk bende herkesin dedigini yaptim :)

11.00
15.50
19.00
En azndan aksam yememissin dolmalari sporda iyi sknti yok gibi :)

kizlar bende menimu yazayım.her nekadar daha takımda olmasam bile
sabah )limonlu su 6zeytin,domat salatalık,
kk.peynir
bikac bardak az şekerli çay

Ara)1/2elma

15az şekerli türk kahvesi

19.30 2.yk makarna yarım porsiyon etli taze fasulye yeşillik salata
daha sonra dondurma 2.litre su

kizlar bende menimu yazayım.her nekadar daha takımda olmasam bile
sabah )limonlu su 6zeytin,domat salatalık,
kk.peynir
bikac bardak az şekerli çay