Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum.

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
4 kasik menemen
Domates salatalik
Cay

Ara
2 incir 2 ceviz

Oglen
Z.yagli kabak yemegi
4 kasik yogurt
Salata
3 dl. Ekmek

Ara
1/2 bard. leblebi
1 bard.ayran

Aksam
Koz patlican biber karisik
4 kasik yogurt
Salata
2 dl. Ekmek

Ara
1 seftali
1 bard. Sut

Cay kahve maden suyu gun icersin de

Su 3 lt. Ye tamamliyacagim
Spor 30 dk. Hafif yuruyus

Bu gun bayramin 2 gunu bitti. Ben kacamaksiz gecirdim. Kaldi 2 gun. Haydi arkadaslar kacamaksiz gecirin kalan gunleri.

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum.

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
4 kasik menemen
Domates salatalik
Cay

Ara
2 incir 2 ceviz

Oglen
Z.yagli kabak yemegi
4 kasik yogurt
Salata
3 dl. Ekmek

Ara
1/2 bard. leblebi
1 bard.ayran

Aksam
Koz patlican biber karisik
4 kasik yogurt
Salata
2 dl. Ekmek

Ara
1 seftali
1 bard. Sut

Cay kahve maden suyu gun icersin de

Su 3 lt. Ye tamamliyacagim
Spor 30 dk. Hafif yuruyus

Bu gun bayramin 2 gunu bitti. Ben kacamaksiz gecirdim. Kaldi 2 gun. Haydi arkadaslar kacamaksiz gecirin kalan gunleri.
Gozumun onunde neler yiyorlar bir bilseniz
Icinden bana uyani secmekte zorlaniyorum. :((

Merhaba kızlar;

Yeme konusunu bugünlük kapattığıma göre menü yazabilirim...
Sabah; yok (5 saatlik arayı sağlayamayacağım için kahvaltı yapmadım)
Öğlen; 4yk barbunya, salata, 1 porsiyon karpuz
Akşam; 3yk kaşığı mantarlı et sote, salata, yarım simit( bayram diye simit almışlar bizimkiler, ekmek yerine onu tüketiyoruz ya)
Bayram tatlım, yarım züber( meyveden yapılmış, rafine şekersiz bir bar)
Su;3lt
Spor yok ( belki 1 saat sonra annemi kandırırsam yürüyüşe çıkartırım geç oldu demezse)

Sabah 3 çeri domates

Öğlen akşam
2 dil börek 3 meyveli soda iştah tamamen gitti bende kızlar 2 günde 1 kilo 8oo gr vermişim garip şeyler oluyor vücuduma bugün zorla yedim şu böreği sıcak ken belki iyi olur dedim ama mide ağrısından oluyorum

Sabah 3 çeri domates

Öğlen akşam
2 dil börek 3 meyveli soda iştah tamamen gitti bende kızlar 2 günde 1 kilo 8oo gr vermişim garip şeyler oluyor vücuduma bugün zorla yedim şu böreği sıcak ken belki iyi olur dedim ama mide ağrısından oluyorum
Gecmis olsun canim midende gaz mi var acaba? Bir git istersen doktora baksin.

Selam kizlar
Kilo vermek icin gunluk kac kalori almak lazim
Hesapladim 1400 kalori cikti cok degilmi
Cok canim benimki 1090 kalori o bile baya cok yani dolmuyo çoğu zaman

Sabah 3 çeri domates

Öğlen akşam
Hilal noldun sen ya ne dokundu acaba sana gerci kilo verme acisindan güzel baya iyi hatta ama sagligina bi sey olmasin

Ben bugün biraz uçtum ondan menü yazmiyorum cok degil ama azcik uctum bayram dönüşü kesin kilo alirimda 65e ckmasam bari tekrar :((

4 de geldi bi yengem sağolsun yardım etti ama ev sahibi ben olunca kimse benim gibi iş yapmıyor tabi düzen farklı neyse geldi geçti bünye alıştı 4 senedir :)
Kolay gelsin canim. Ahh o tyrk erkeklerini de zaten ne yapmali bilmiyom. Ne temizlik yapatlar ne birsey baksana aslinda et dogramak guc ister zordur onu bile yapmissin. Neyse gecmis artik.

Merhaba kızlarım iyi geceler, sağsalim bugünü bitirdik..
Bugün ki menüm;
kurban etiyle açmak için oruç tuttum o nedenle 2 öpün yapabildim

Öğlen; 3yk dana kavurma(az yağlı), çeyrek simit, yarım şeftali
Akşam; 4yk dana kavurma sebzeli, 2 yk pilav, salata

Su; 2,5 litre
Spor; yok
Gayet guzel canim afiyet olsun

Günaydın kızlar iyi sabahlar, güzel aydın birgün olsun bizim olsun.. bayram tatlılarıyla aranız nasıl bakalım?
Ben rafine şeker almadığımdan zaten hiç aram yok.. hatta dün misafirlere baklava koyduktan sonra yanlışlıkla parmağımı yaladım, aa dedim parmağım şerbetli hemen tükürdüm :)
Cok guzel canim masallah ne guzel dikkat ediyorsun. Ayy ev baklavasina dayanamazdim yapan olsaydi. Ama pastanedekiler coook asiri tatli.

Hepinizin Bayramı mübarek olsun :KK66:
8. Takımdan sevgiler

Eki Görüntüle 2039930
Iyi bayramlar canim cok sagol
Ben de dünkü menümü yazayım.
Sabah 08.00 klasik kahvaltımı 1dl çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta ile yaptım buraya kadar sorun yok.
Öğle 14.00 kavurma yedim 1 yt yanında yufka ekmek vardı yedim bir parça
Akşam 19.30
1 yt kavurma, bir parça yufka
Su 2 lt yi geçti Spor yapmadım.
Gittiğimiz yerlerde şeker,çikolata,kek,sarma reddettim ama işte kavurmanın yanında yufka batağına düştüm kızlaaar benim kaçamağım yufka ekmek yemek.:olamaz: Hayırlısıyla bayram geçseydi
Bayramda kucucyk bir yufkadan birsey olmaz. Tatlilara hayir demissin en onemlisi o.

Cok guzel canim masallah ne guzel dikkat ediyorsun. Ayy ev baklavasina dayanamazdim yapan olsaydi. Ama pastanedekiler coook asiri tatli.
Amaaan onlar hep beynimizi tatmin etmek için.. şeker en büyük düşman, sigaradan bile daha zararlı.. yediğimizin bize kilo dışındaki zararlarını bilsek elimizi bile sürmeyiz aslında

Ben bugün biraz uçtum ondan menü yazmiyorum cok degil ama azcik uctum bayram dönüşü kesin kilo alirimda 65e ckmasam bari tekrar :KK43:(
Cigdemcim madem bugun kacamakli birgundu. Tamam oldu gecti. Ama yarin dikkat et bak yarin kh almazsan bol bol su icer ve protein ve sebze yersen bugun yediklerin yaga donusmez canim.

Amaaan onlar hep beynimizi tatmin etmek için.. şeker en büyük düşman, sigaradan bile daha zararlı.. yediğimizin bize kilo dışındaki zararlarını bilsek elimizi bile sürmeyiz aslında
Haklisin canim ben de okudim ve videolari izledim ne kadar zararli. Keske omur boyu sekersiz olabilsek ne guzel olur

Back
X