Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar bugün spora yapmam heralde saat 10:30dan beri yürüyorum. Bugünkü menum şöyle:
Kahvalti: ince bir dilim beyaz ekmek
Lor peyniri, 6-7zeytin, çay
Öğle: 50 gr. tavuk döner, bir bardak ayran
Aksam: 3-4 leblebi, bir şeftali, iki ısırık cikolata, bir tutam maydanoz
Şimdi üstüne de bir sütlü nescafe içeceğimdir ;) acaba sutlu nescafe de mi yoksa sutlu türk kahvesinde mi daha az kalori vardir?

Haydi bakalım o zaman ben işlere devam :temizlik:
Sonra okuldan çocuk almaca ,yemek kırtasiyeye gitme ..turşu kırmaca ..iş çok yani ..
Havada soğudu burda mont giyiliyor
Ama sonbahar güzel ya sarı yapraklar hüzün ayı demişler ya doğru valla...
İnsanın şiir yazası geliyor ama ben de yetenek yok işte ..
Pembe_patikli Pembe_patikli sen hangi sehirdeydin? Ankara da bi serin iki gündür ama brn daha yazin bitmesine hic mi hic hazır değilim

Cani cikolata isteyen arkadaslarima gelsin bu tarif :))
Olgun 1 muzu dilimleyip buzdolabi posetine doldurup 2-3 yemek kasigi kakao yu muzlarin ustune atip iyice karistirin arkadaslar. 1 gece dolapta bekletin. Caniniz cikolata istedikce 2-3 dilim cikartip yiyebilirsiniz. Afiyet olsun :))

Kakao alirken aromasina dikkat edin. Bazi markalar renk veriyor bazilari ise daha cok aroma.

Birebir cikolata gibi olmasa da tadi cok benziyor. Benim kizim cikolatayi cok tuketirdi bu tarifle cikolatadan vazgecti. Denemenizi tavsiye ederim.
Ya brnim sorunum şöyle kendime göre yiyecekler hazirlayamamak. Üşeniyorum iş diyet atistirmaliklar tarifler hazirlamaya gelince.
Mesela yulafli cok tarif var denemek istedigim
Sizler yapabiliyor musunuz yoksa bi ben miyim uğraşamam şimdi diyen

tatlım ekmeğin çok geldi ya bilemedim ogle ve aksam 1 er dilim azaltsak mi?. Afiyet olsun.

Amin inşallah.

afiyet olsun canım gayet guzel menun.

o burcu m hoşgeldin. Nerelerdesin gel artık mezun edelim seni. Kreşe çok sevindim bi düzeniniz olur evinde olursun en azından.

puf yapicaktim seni 40 dk eliptigi görünce vazgeçtim afiyet olsun.

Afiyet olsun canım sporun da harika maşallah.

Afiyet olsun canım toparladin baya. :KK66:

Afiyet olsun menun guzrl sporun daha da güzel maşallah. :nazar:

:KK200: Amin inşallah.

Çok doğru bence de.

Ne demek ablacim kolay gelsin size, bizi ihmal etme kuseriz :KK200:

Afiyet olsun :KK200: yürüyüşte var daha ne olsun.

Afiyet olsun çikolata ne öyle olmasın bir daha :KK45: nereye hayırdır ne zaman dönüyorsun.

Geliyorum canim bu haftasonu izne cikiom 15 gun duzenimi oturturum o arada pazartesi filan buralardayim

Ya brnim sorunum şöyle kendime göre yiyecekler hazirlayamamak. Üşeniyorum iş diyet atistirmaliklar tarifler hazirlamaya gelince.
Ben de tam aksine canim daha bir ozeniyorum diyet sofralarina. Ozellikle gorseline onem veririm ki zevkle yenilsin diyet yemekleri diye. Tavsiye ederim biraz caba gosterirsen daha uzun sure diyete devam edebilursin ve sonuc daha basarili olur.:))

Tembelsin genç :sopa:

Geliyorum canim bu haftasonu izne cikiom 15 gun duzenimi oturturum o arada pazartesi filan buralardayim
hadi hayırlısı canım bekliyoruz.

Cani tatli isteyen ya da evine gelen misafirlere yapip ikram ederken diyetini bozmadan kendi de yemek isteyen arkadaslarima tavsiyem. Ikramliklarinizi internette bade'nin sekeri adli bir blok var oradan esinlenerek yapabilirsiniz. Bade adinda seker hastasi bir kizin annesinin yaptigi yemek ve hamur islerinin tarifleri. Kizim da diyette ve onun cani tatli istediginde yada misafir gelcegin de bu blogun tariflerinden cok yararlandim.

Cani tatli isteyen ya da evine gelen misafirlere yapip ikram ederken diyetini bozmadan kendi de yemek isteyen arkadaslarima tavsiyem. Ikramliklarinizi internette bade'nin sekeri adli bir blok var oradan esinlenerek yapabilirsiniz. Bade adinda seker hastasi bir kizin annesinin yaptigi yemek ve hamur islerinin tarifleri. Kizim da diyette ve onun cani tatli istediginde yada misafir gelcegin de bu blogun tariflerinden cok yararlandim.
Sağol ablacim hemen bakıyorum. :KK15:

menümü yazayım
Sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta domates salatalık

Ara bir bardak ayran

Öğlen 13.00
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık

Akşam 18.00
1 kase çorba
1dilim çavdar ekmeği
yarim bardak ayran ve salata
Su 2.5 litre spor yarim saat zumba,50 mekik ve 50 bacak hareketiyle 30 kol hareketleri. akşam da 50 dakika hafif tempoda yürüyüş

Sabah
1 yumurta domates 3 zeytin kk peynir yarım dilim ekmek
Ara 15 tane beyaz leblebi
Öğle
3 kasık kavurma çeyrek dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 1 domates 5 6 biber
Ara
1 avuç beyaz leblebi 1 bardak ayran
Akşam
4-5 adet küçük köfte 4 yaprak galeta 1 domates 3-4 biber 1 çatal peynir tatlısı

Acaba benm menülerim kaç kalori oluyor 1700 1800 kalori almam laZım daha cok oluyorsa yandım

Selam kızlar bugün spora yapmam heralde saat 10:30dan beri yürüyorum. Bugünkü menum şöyle:
Kahvalti: ince bir dilim beyaz ekmek
Lor peyniri, 6-7zeytin, çay
Öğle: 50 gr. tavuk döner, bir bardak ayran
Aksam: 3-4 leblebi, bir şeftali, iki ısırık cikolata, bir tutam maydanoz
Şimdi üstüne de bir sütlü nescafe içeceğimdir :KK66: acaba sutlu nescafe de mi yoksa sutlu türk kahvesinde mi daha az kalori vardir?
afiyet olsun..aynıdır bence sonuçta kahve şekersiz olduğu sürece

Sabah
1 yumurta domates 3 zeytin kk peynir yarım dilim ekmek
Ara 15 tane beyaz leblebi
Öğle
3 kasık kavurma çeyrek dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 1 domates 5 6 biber
Ara
1 avuç beyaz leblebi 1 bardak ayran
Akşam
4-5 adet küçük köfte 4 yaprak galeta 1 domates 3-4 biber 1 çatal peynir tatlısı

Acaba benm menülerim kaç kalori oluyor 1700 1800 kalori almam laZım daha cok oluyorsa yandım
bu menü 1500 anca ederse belki de 1300dur..afiyet olsun

menümü yazayım
Sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta domates salatalık

Ara bir bardak ayran

Öğlen 13.00
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık

Akşam 18.00
1 kase çorba
1dilim çavdar ekmeği
yarim bardak ayran ve salata
Su 2.5 litre spor yarim saat zumba,50 mekik ve 50 bacak hareketiyle 30 kol hareketleri. akşam da 50 dakika hafif tempoda yürüyüş
Afiyet olsun canim. Spor harika.

afiyet olsun..aynıdır bence sonuçta kahve şekersiz olduğu sürece

bu menü 1500 anca ederse belki de 1300dur..afiyet olsun
Turk kahvesi ile nescafe sekersiz olduktan sonra kalorisi ayni ama turk kahvesini ya da filtre kahveyi tercih edersen daha iyi canim. Nescafe yi sindirmek bobrekleri cok yoruyormus.

Bu gunki menum
Sabah
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik
1 kasik lorlu biber
Cay

Ara
3 kayisi 2 ceviz

Ogle
Islim kebabi (patlicanlari yagsiz izgara)
1 dl. Ekmek
1 kase cacik
Salata

Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran

Aksam
Z. Yagli taze fasulye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata

Ara (21:30 da yiyecegim)
1/2 muz
1 bard.sut

Su 3 lt. ( yatana kadar tamamliyorum)
Spor 1 saat yuruyus

Gun icersin de
2 fincan kahve 1 fincan yesil cay 3 fincan cay

Afiyet olsun canim. Spor harika.

Bu gunki menum
Sabah
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik
1 kasik lorlu biber
Cay

Ara
3 kayisi 2 ceviz

Ogle
Islim kebabi (patlicanlari yagsiz izgara)
1 dl. Ekmek
1 kase cacik
Salata

Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran

Aksam
Z. Yagli taze fasulye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata

Ara (21:30 da yiyecegim)
1/2 muz
1 bard.sut

Su 3 lt. ( yatana kadar tamamliyorum)
Spor 1 saat yuruyus

Gun icersin de
2 fincan kahve 1 fincan yesil cay 3 fincan cay
bayram tatiline memlekete gitmiştim gelince kilo almamış gibiydi pazartesi günü tartildigimda ama ertesi gün yani salidan beri 1 kilo almış görünüyorum diyete devam etmeme rağmen ben de anlayamadım o yüzden bugün iyi bir spor yaptım çünkü bu durum canımı sıktı..afiyet olsun bu arada abla menün çok güzel

Sabah 8
2 yumurta

Ara
1 avuç ceviz fındık karışımı
Bu rulo kat vaya ondan yedim 3 tane :( kızım yiyince yedim bende

Öğlen 14.00
1 tabak türlü
1 kaşe yoğurt

2 dilim labneli ekmek normal dilim
ekmek

Akşam 20.20

3 dolma yarma dolması çekilmiş yarma
1 kepçe kapuska
2 lt su
40 dakika eliptik

bayram tatiline memlekete gitmiştim gelince kilo almamış gibiydi pazartesi günü tartildigimda ama ertesi gün yani salidan beri 1 kilo almış görünüyorum diyete devam etmeme rağmen ben de anlayamadım o yüzden bugün iyi bir spor yaptım çünkü bu durum canımı sıktı..afiyet olsun bu arada abla menün çok güzel
Sagol canim. Cok takilma o 1 kiloya canim stres yaptikca kilo vermen yavaslar. Belki de odemdir. Degilse de bu azimle tekrar verirsin ;)

Ben de bakayım yeni şeyler denemeyi seviyorum hele de sağlıklıysa :KK49:

Belki ödem falandır yarın belli olur takılma o kadar ..
İnşallah sporun faydası olmuştur

Back
X