- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim ya kotu bir arti ciktiÖdem falandır ..aslında regl olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ..biraz dikkat edersen Cuma'ya iyi bir eksi gelir tahminim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim ya kotu bir arti ciktiÖdem falandır ..aslında regl olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ..biraz dikkat edersen Cuma'ya iyi bir eksi gelir tahminim![]()
Ohh iyi yuruyusler canim. Ben kizimla evdeyim. Spora bugun esim gelince gidecegim.Ben fırsat varken güzel bir yürüyüş yapayım
Yemek salata işi de tamam ..![]()
Reglyden de odem yapiyor diyorlar ama hic simdiye kadar odem filan da olmadi bende. Yok canim ya guzel de uyudum hafta sonu geceleri esim kalkiyor kizimiza. bakalim cumaya kadar tartilmiycam tartilirsam moralim bozulur da yerim diye korkuyorum.Menulerin iyi dun haric hep sporda yaptin. Ya acaba kiz hasta gerildin uzuldun uykusuzda kalmis olabilirsin ödem mi tuttun acaba
Ben genelde ödemli biriyim regl dönemlerinde de artıyor bende, ancak bittikten sonra geçiyor bende.bol su iç yeşil çay da iyi geliyor. bende genelde 1 kilo artı gösteriyorKizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.
Sagol canim bilgi icinBen genelde ödemli biriyim regl dönemlerinde de artıyor bende, ancak bittikten sonra geçiyor bende.bol su iç yeşil çay da iyi geliyor. bende genelde 1 kilo artı gösteriyor
Ben bazen 1 kiloya yakın artı çıkabiliyorum bazen ama 1-2 gün sonra hepsi gidiyor ..bol su içiyorum bende ..ama dikkat edersem bitiminde 2 kiloya yakın verebiliyorum ..uykusuzluk ta ödem yapabiliyor..Sagol canim bilgi icin![]()
ben bakmamaya çalışıyorum sanki ben bakmayınca kimse ölmeyecek gibiDünden beri iştah miştah kalmadı face e bakarken Arakan da yaşanan vahşetin resimlerine yanlışlıkla bastım ve insanligimdan utandım şükürsüzlüğümden nefret ettim. Çok üzgünüm çok üzgünüm çok üzgünüm.![]()
ben senede iki kere eleyip kullanılacak durumda olanları belediyenin koyduğu atık toplama yerine veriyorum.bir rahatlıyorum bir rahatlıyorum sormaKızlar bu eve taşınırken eşyaları elden geçirdim iyice çünkü minimalist yaşamaya karar vermiştim ..
Az sayıda herşey ..ama yine bakıyorum çoğalmış ..kıyafetler oyuncaklar kitaplar ..pofff yine elden geçmesi lazım ..birşey alırken eve 2 kere düşüneceğim artık
amiiiinnGünaydin kizlar
Tüm ögrencilerimize yeni ögretim yilinda basarilar dilerim. Annelere babalarada Allah kolaylik versin.
Maraton başladi![]()
bende net 1 kilo ödem oluyor canım.o yüzden moralini bozmadan devam etKizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.
Kizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.
öğlen ne yedin acaba hanim efendiNasılsıniz hatunlar ben geldim iyi bir yol yürüdüm sonra gidip güzel bir yerde öğle yemeği yedim eve doğru tekrardan yürüdüm güzele bir spor oldu bana şimdi uykum var fena şekilde kızımı yatiriyim da bi yoğurt çorbası içerim sonra çamaşır aşıp uyurum ay hiç bitmiyor bu çamaşır bıktım bıktım
Yok canım 2 günlük birsey di bir daha da yapmam.Amin canim. Peki bu yaptigin sadece 2 gunluk bir detoks gibi birsey miydi? Ilk gun patates ikinci gun pirinc haslama. Yoksa devemai var mi canim? Ins miden kisa surede iyilesir Elifcim.
Ohh ne guzel yapmissin canim. Kolay gelsin.
Ama genel olarak menun cok degildi canim. Hem haftada bir lahmacun yersen bile bence sorun degil. Icinde salatasi filan var sebzeler de var.
olmaz mı canım sabah kalkıyorum ellerim açılmıyor parmaklarım bile şiş ama bitene kadar değil bir kaç gün sadece.Kizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.
Allah im nolur bana da bulassin şu spor işi :)))İyi bir yürüyüş yaptım ..spor yapmak be güzel birşey gerçekten ..bundan sonra günde 45 dk tempolu yürüyeceğim inşallah
en kötüsü çaresizlik ya zaten her an her dk insanlar zulme uğruyor hemde ne zulümben bakmamaya çalışıyorum sanki ben bakmayınca kimse ölmeyecek gibiözelliklede çocuklara yapılanlar beni çok etkiliyor.dua ediyorum bol bol, başkada elimizden hiçbir şey gelmiyor.insanlar öldürülürken sadece dua etmekle kalmak ne büyük çaresizlik
ben senede iki kere eleyip kullanılacak durumda olanları belediyenin koyduğu atık toplama yerine veriyorum.bir rahatlıyorum bir rahatlıyorum sorma
amiiiinn
bende net 1 kilo ödem oluyor canım.o yüzden moralini bozmadan devam et
dene bakalım bizde sonuca göre içelim.Rezene cayi zayiflatiyormus gunde 1 bardak icmek kabizliga ve yaglarin erimesine yardimci oluyormus
Ben en cokda kabizlik icin baslasam diyorum bagirsaklarim cok tembel 2 gunde calisiyor sizlerin nasil hergun duzene girsin istiyorum olmuyor
Yok canim uykusuz kalmiyorum erken yatiyorum. ins benim de cumaya biter ve su arti eksi olur. Sagol cnaim bilgi icin. Rahatladim biraz daha.Ben bazen 1 kiloya yakın artı çıkabiliyorum bazen ama 1-2 gün sonra hepsi gidiyor ..bol su içiyorum bende ..ama dikkat edersem bitiminde 2 kiloya yakın verebiliyorum ..uykusuzluk ta ödem yapabiliyor..
Super canim. Ben de aksam dersine yazdim kendimi esimin gelmesini bekliyorum o gelsin cikicam ins.İyi bir yürüyüş yaptım ..spor yapmak be güzel birşey gerçekten ..bundan sonra günde 45 dk tempolu yürüyeceğim inşallah
Canim benim sukur oyle bir problemim yok. Ama kahve de cok yardimci biliyorsun. Hergun kahvaltidan sonra yap bir kahve ic muhakkak yanina da birkac tane kuru meyve ye. Rezene cayini kizimi emzirirken gazi oldugunda cok iciyordum tadi pek guzel degil ama ise yaradigi kesin.Rezene cayi zayiflatiyormus gunde 1 bardak icmek kabizliga ve yaglarin erimesine yardimci oluyormus
Ben en cokda kabizlik icin baslasam diyorum bagirsaklarim cok tembel 2 gunde calisiyor sizlerin nasil hergun duzene girsin istiyorum olmuyor
Sagol canim yalniz olmadigimi bilmek guzel. Ya bir de cok ilginc simdiye kadar hic odem olmamisti bende. Ya da ben mi fark etmedim acababen bakmamaya çalışıyorum sanki ben bakmayınca kimse ölmeyecek gibiözelliklede çocuklara yapılanlar beni çok etkiliyor.dua ediyorum bol bol, başkada elimizden hiçbir şey gelmiyor.insanlar öldürülürken sadece dua etmekle kalmak ne büyük çaresizlik
ben senede iki kere eleyip kullanılacak durumda olanları belediyenin koyduğu atık toplama yerine veriyorum.bir rahatlıyorum bir rahatlıyorum sorma
amiiiinn
bende net 1 kilo ödem oluyor canım.o yüzden moralini bozmadan devam et
Ins canim.Rezene cayi zayiflatiyormus gunde 1 bardak icmek kabizliga ve yaglarin erimesine yardimci oluyormus
Iyiyiz Elifim butun gun evdeydik yine kizimla bana kalsa cikarim biraz temiz hava alalim ama babamizin kati karari kizi iyilesene kadar disari ciksin istemiyor. Ben de hava almak icin ve spora gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum. Sen nasilsin?Gençler Nasılsıniz?
![]()
Birkac gunse ins cumaya kadar gecer benimki de canim.öğlen ne yedin acaba hanim efendibitmez kız biter mi 1 sele asilmayi bekliyor suan.
Yok canım 2 günlük birsey di bir daha da yapmam.
olmaz mı canım sabah kalkıyorum ellerim açılmıyor parmaklarım bile şiş ama bitene kadar değil bir kaç gün sadece.
Allah im nolur bana da bulassin şu spor işi :)))
en kötüsü çaresizlik ya zaten her an her dk insanlar zulme uğruyor hemde ne zulümve biz sadece izliyoruz dua dan başka çare yok gece o kadar dua ettim ki Rabbim yardımcısı olsun zulme haksizliga uğrayan herkesin.
dene bakalım bizde sonuca göre içelim.
Afiyet olsun canim.Kızlar ben bugün ilk defa enginar yedim anam o ne lezzetli bir sebzrmeymis öyle bayıldım gidip konserve enginar alıcam denicem